Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Veljača 2021. 12:38

Joj bas sam zabtinuta curke oko tog plusa sto nije tamiji bas me sekira to sad.. bojim se jednostavno opet te biokemijskee😭😭

Sandričak
    27. Veljača 2021. 12:46

Lilimam22

Joj bas sam zabtinuta curke oko tog plusa sto nije tamiji bas me sekira to sad.. bojim se jednostavno opet te biokemijskee😭😭

Ne zezaaj,ja mislim da je plus bas kakav treba da bude. Cestitam ti i želim ti zdravu i lepu trudnoću i bebu 😇😇

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Sanjarka88
    27. Veljača 2021. 13:14

zuzuzujalica

Moje divne cure! ❤️ Oprostite što sam malo neaktivna, trebalo mi je malo vremena, a i period M je baš dosadnjikav, pa nemam što za podijeliti. Prošla sam od sinoć do danas cca 20-tak stranica, bome ste dobro i zanimljivo štivo - treba nas uvrstiti u lektire za srednje škole (za osnovnu školu ipak malo previše pričamo o hopsanju, iscjetku i piškenju 😅).
    Ovo će biti malo poduži post jer sam svašta propustila, i oprostite ako nekoga preskočim. :)
    .
    Počela sam mjeriti bazalnu, čak sam se jutros probudila u 6 sama (kad mi inače zvoni alarm za posao), pa očito mi je i u podsvjesti to mjerenje kao neki "zadatak" :D je li normalno da mi je prvih par dana ciklusa tempica identična? već mi je 3 dana 36.0?
    .
    Kao prvo, naša Sanjarka, naša institucija, naša Ministrica plodnih poslova i Državna tajnica za hopsanje i razvoj 😅 od srca ti čestitam i drago mi je što si sretna! nek bude sve i dalje u savršenom redu i nek mališan veseli svoju mamicu ❤️
    .
    Martyhvala što me se sjetiš i grlim te jako! drago mi je da su nalazi odlični! činjenica da se osjećaš kao pred M je znak da e nešto kuhaaaaaa! mali folikulić raste i raste i raste i čeka da postane bebinjo! držim fige da ovaj ciklus bude besprijekoran!
    Anciojoj, jedva čekam da popiškiš plus za par dana! jako navijam za tebe! ❤️
    Mašakakvo je stanje? jesi piškila danas? držim ti fige i grlim te ❤️
    LazyOkako si mi ti?
    T.lozabejb! di si mi ti? :) ja uvijek oko O osjećam baš gadne bolove, jako sam naduta i užasnu nelagodu osjećam. mislim da mi se bol zapravo javlja nakon O, nema nekog znanstvenog utemeljenja i kod svake je žene specifično - je li prije, za vrijeme ili nakon O.
    Lilimamto je plusek! čestitam!
    .
    oprostite ako sam nekoga preskočila, moram malo pažljivije čitati (ne 20 stranica odjednom), uključujem se aktivnije. :)
    .
    Bellaja znam da si ti naša dobra vila i da ćeš u svom bilježenju plusića donijeti puuuuuuno bebica! Možeš li pliz mene upisati za 26.3.? čini mi se da idem na dno liste, tako nekad poželim da sam sretnica sa kraćim ciklusima :(

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Znaci rascmoljile ste sme s porukama

Divne ste sve od reda, i zelim vam cim prije sreću najvecu ❤️❤️❤️❤️❤️
    Falit ce te mi sve bas bas ❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ginny
    27. Veljača 2021. 13:23

Lilmam plus je bas kakav treba biti, mislim da ae nemas sta brinit, izvadi betu ako se brines ili napravi opet taj isti test prekosutra pa da mozes usporedir 🤷‍♀️
    Da, kontrolna je pinkicu tamnija bila, jutros je testna svijetlija, napravit cu jos jednu poslin. Naravno da smo pokrili, s gustom ❤️ boli me jajnik od sinoc tako da ovulacija samo sta nije ili je vec pocela🤔 graf se ne slaze izgleda haha al s obzirom da sam bila bolesna zadnjih par dana vidit cu jos sutra sta ce rec, mozda sutra padne temperatura pa oznaci sutrasnji dan ako ovulaciju, to je isto ok.
    Sanjarka falit ces 😘 sritno dalje❤️
    Citala sam od jutros na rate pa oprostite sta sam vecinu pozaboravljala🙈🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

27. Veljača 2021. 13:25

Napravit cu u ponn opet da mi dusa bude mirnijaa.. eh neznam jeste i vi takvi panicari ali uzas nevalja kad nije plus nevaljala kad je plus tak svjetal uf uf nikad ugodit

27. Veljača 2021. 13:30

Lilimam korak po korak 🙂 prvi je uspjesan, a to je pozitivan test. Dogada ti se nesto jako lijepo trenutno, nemoj imati tako crne misli. Stres nije dobar za tebe i nemoj toliko strepiti... puno toga dolazi od nase glave, ako budes mirna i mislila pozitivno, to ce ti samo pomoci da sve bude ok. Razumijem strah, ali on ti ne moze donijeti nista dobro.. nemoj se toliko brinuti ❤️
    Ginny moguce da ti je O pomaknuta zbog pada imuniteta 🙂 ako osjecas jajnik i O bol, znaci da se nesto dogada. Drzim fige da sve bude super ❤️❤️❤️

27. Veljača 2021. 13:32

Ancio moja ❤️ Ma ajde, glavu gore, zaista je rano donositi ikakve zakljucke, samo pozitivno 🙂 

Sandričak
    27. Veljača 2021. 13:33

Sanjarka88 🐰

zuzuzujalica

Moje divne cure! ❤️ Oprostite što sam malo neaktivna, trebalo mi je malo vremena, a i period M je baš dosadnjikav, pa nemam što za podijeliti. Prošla sam od sinoć do danas cca 20-tak stranica, bome ste dobro i zanimljivo štivo - treba nas uvrstiti u lektire za srednje škole (za osnovnu školu ipak malo previše pričamo o hopsanju, iscjetku i piškenju 😅).
    Ovo će biti malo poduži post jer sam svašta propustila, i oprostite ako nekoga preskočim. :)
    .
    Počela sam mjeriti bazalnu, čak sam se jutros probudila u 6 sama (kad mi inače zvoni alarm za posao), pa očito mi je i u podsvjesti to mjerenje kao neki "zadatak" :D je li normalno da mi je prvih par dana ciklusa tempica identična? već mi je 3 dana 36.0?
    .
    Kao prvo, naša Sanjarka, naša institucija, naša Ministrica plodnih poslova i Državna tajnica za hopsanje i razvoj 😅 od srca ti čestitam i drago mi je što si sretna! nek bude sve i dalje u savršenom redu i nek mališan veseli svoju mamicu ❤️
    .
    Martyhvala što me se sjetiš i grlim te jako! drago mi je da su nalazi odlični! činjenica da se osjećaš kao pred M je znak da e nešto kuhaaaaaa! mali folikulić raste i raste i raste i čeka da postane bebinjo! držim fige da ovaj ciklus bude besprijekoran!
    Anciojoj, jedva čekam da popiškiš plus za par dana! jako navijam za tebe! ❤️
    Mašakakvo je stanje? jesi piškila danas? držim ti fige i grlim te ❤️
    LazyOkako si mi ti?
    T.lozabejb! di si mi ti? :) ja uvijek oko O osjećam baš gadne bolove, jako sam naduta i užasnu nelagodu osjećam. mislim da mi se bol zapravo javlja nakon O, nema nekog znanstvenog utemeljenja i kod svake je žene specifično - je li prije, za vrijeme ili nakon O.
    Lilimamto je plusek! čestitam!
    .
    oprostite ako sam nekoga preskočila, moram malo pažljivije čitati (ne 20 stranica odjednom), uključujem se aktivnije. :)
    .
    Bellaja znam da si ti naša dobra vila i da ćeš u svom bilježenju plusića donijeti puuuuuuno bebica! Možeš li pliz mene upisati za 26.3.? čini mi se da idem na dno liste, tako nekad poželim da sam sretnica sa kraćim ciklusima :(

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Znaci rascmoljile ste sme s porukama

Divne ste sve od reda, i zelim vam cim prije sreću najvecu ❤️❤️❤️❤️❤️
    Falit ce te mi sve bas bas ❤️❤️❤️

Sanjarka88 srećnooo 🥰❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Loza 💙😇
    27. Veljača 2021. 13:45

Lilimam razumijem koliko se brineš i da to ne ide na prekidač da svoju brigu možeš samo uključiti i isključiti. Ali uz tebe smo, podrška smo ti i ako na bilo koji način možemo pomoći - uvijek! Znam da nije lako, ali pokušaj raditi nešto čime ćeš si zaokupiti misli. Ništa teško, već bilo što banalno, samo da se na par minuta barem posvetiš nečemu drugome :)
    Mashkica di si nam ti?
    Pa vidim da mi nema ni marty, ni lazyo ni zuzujalice! Btw, moj muž je nekad jako znatiželjan pa mora vidit što se zanimljivog događa na "missmami" kako on kaže. Jednom je pročitao "zuzuzujalica" i da se ovdje "hopsa" pa je umro od smijeha 😂😂 tako da, zuzujalice draga, često si spominjala kad muž vidi da sam na forumu "i šta ti zuzujalica kaže?" 😂😂

Joooj tko je napisao da je Sanjarka ministrica plodnih dana i hopsanja ili tako nešto?? Curka? Isprike ako je bio netko drugi, uglavnom oplakala sam na to 😂😂😂
    S obzirom na moju trenutnu pauzu ja bi bila ministrica obrane i držala pod kontrolom svoje vojnike 😂😂

Sanjarka uživaj u trudnoći 🥰 e da, jeste rekli djeci? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    27. Veljača 2021. 14:07

Evo sad https://ibb.co/RCNFNKV
    Zuzujalica ma ovulacija mi je taman kako volim, kontam sutra 13dc🤔
    Curka sitila sam se da sam ono tvoje procitala, znam ja dvi takve, dugi ciklusi, ne znam jel imaju pcos, sve skupa 11dice 😉 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.