Monstera nadamp se da hoce💛 hej, sto se tice polipa kojeg si uklanjala, jesi li imala kakve simptome dok je bio prisutan?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kod mene ništa,jučer sam mislila da sam ipak trudna sad mislim da nisam 😅😳😅 i tako u krug
Haha poznato🤣🤣
Monstera nadamp se da hoce💛 hej, sto se tice polipa kojeg si uklanjala, jesi li imala kakve simptome dok je bio prisutan?
Bella meni je polip otkriven u 6.mjesecu prošle godine i od kad sam ga uklonila više nemam krvarenja za vrijeme ovulacije i također menga mi više nije toliko bolna. Da li su to bili simptomi polipa, ne znam jer je meni tako sve bilo još od srednje škole, i na redovnim kontrolama mi nikad nitko nije spomenuo da imam polipa. Moj gin mi je savjetovao da ga uklonim jer on može biti jedan od uzroka spontanih, pa da ga odmah rješimo prije nego zatrudnim i sad se samo nadam da mi se neće opet vratiti 🤞 Jesi ti imala kakve simptome s obzirom na endometriozu?
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera nadamp se da hoce💛 hej, sto se tice polipa kojeg si uklanjala, jesi li imala kakve simptome dok je bio prisutan?Bella meni je polip otkriven u 6.mjesecu prošle godine i od kad sam ga uklonila više nemam krvarenja za vrijeme ovulacije i također menga mi više nije toliko bolna. Da li su to bili simptomi polipa, ne znam jer je meni tako sve bilo još od srednje škole, i na redovnim kontrolama mi nikad nitko nije spomenuo da imam polipa. Moj gin mi je savjetovao da ga uklonim jer on može biti jedan od uzroka spontanih, pa da ga odmah rješimo prije nego zatrudnim i sad se samo nadam da mi se neće opet vratiti 🤞 Jesi ti imala kakve simptome s obzirom na endometriozu?
Nadam se da se nece vratiti draga Monstera💗
Jesam, bila sam na pilulama i pred kraj koristenja sam pocela imati bolne M i onda nakon par godina nakon i jake bolove u jajniku nakon M i malo po malo do dijagnoze. Imala sam i neki polip koji su uklonili. A sad su mi simptomi svakakvi bolne M i O, i svasta nesto . Ali sad mi je ovaj ciklus nesto puno spottinga i zato pitam za polip. Vise ne znam jel mi to od ovoga sto imam ili je nesto novo. Al ok,mozda je neki cudan ciklus samo..
Jutro cure drage 😊
Jucer navecer je ipak bio pik 😊 Ali bas kratko, inače mi zna bit cijeli dan, pa i drugi... 🤷♀️ Vidjet cemo 🤞
I ja sam uklanjala polip... prije neke 4 g... nisam imala simptoma...
Bella i ostale cure s endo upravo sam vidjela da je ozujak mjesec širenja svijesti o endometriozi... pa ako si zainteresirana na instagram profilu nutricionistice majaoglisic kaze da ce imati dodatne materijale o endo, popuste na tecajeve o prehrani zena s endo i sl... Ja se volim informirati na takav nacin pa ako je netko jos zainteresiran 😊 Ima i besplatnih tecajeva o poboljsanji kvalitete jajnih stanica, pracenju ciklusa...svasta 😊
Bella nisam te dobro razumjela, jedan polip su ti uklonili ali imaš još jedan kojeg nisu uklonili? Ma vjerojatno je samo čudan ciklus, zna se i meni poremetiti tu i tamo 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dobro jutro 🌞🌞
Ja evo pijem svoju kavicu pa se bacam dalje na pripremu ručka 😁
Želim vam ugodan ostatak dana 🥰
Jutro, drage cure :) Uff, meni je ovo mjerenje bazalne tako napeto da se sama probudim (bez alarma!) u 6:15, izmjerim i vratim spavati. I onda kad se drugi put probudim ne znam jel sam sanjala da sam izmjerila ili sam stvarno :D
Leah divno za plus, sretna sam zbog tebe wohooooo! Poslala sam ti mail za trakice, htjela bih probati ove "klasične", do sad sam piškila Clearblue i postaje mi zaista skupo. Ono što mi je kod CB loše je što ne možeš pratiti neki razvoj situacije - ili je smajli ili nije, ne možeš vidjeti tamni li. Kao, možeš vidjeti trakicu kad je izvadiš iz aparatića, ali u upustvima piše da se ne gledaju crte unutra. Prošli mjesec sam ulovila pik tako što je display pokazao negativno, ali sam izvadila i vidjela da su prilično tamne crte, pa piškila sutradan opet.
Bella i Monstera nemam problema s endometriozom, ali moja prijateljica baš ima gadnih. :( Njoj je čak doktor savjetovao da ne jede kupovno meso jer s njenim disbalansom hormona, kupovno meso koje je nafilano hormonima ne čini ništa dobro... pa je skroz promijenila prehranu - meso gotovo i ne jede (ako jede, jede domaće) i osjeća se bolje. Je li uzročno-posljedično, ne znam, ali njoj ovo pomaže...
Btw, pokušavam skužiti neki ponavljajući uzorak u svojim ciklusima, ali to je prilično ne moguće. Jeste ikad vidjele luđe ciklue? https://ibb.co/NWtxRdp
Jutro devojke. Bella, moguće je stvarno da je neki čudan ciklus samo. I meni se desi ponekad da tako imam neki roze iscedak ,ali ginekolog ništa nije komentarisao za to.
Mene i dalje boli desni jajnik,već treći dan. Ili je stvarno ovulacija i po ,ili stvarno ne znam sta je. Da se jajna ćelija nije zaglavila u jajovodu,oo lude mene sta mi pada napamet 🙊🙊😂😂
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji