Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    27. Veljača 2021. 09:53

curka93

Curke zanima me jel koja imala ikad 40 dana ciklus a da je ostala trudna? Ili znate nekog? Sad si tak malo razmisljam i ocito da mi se ovaj ciklus produzio s 35 na 40 dana

Moja prijateljica koja uz to ima i PCOS, i to neplanirano. Htjela je kroz 2 godine ostati trudna kad riješi neke stvari na poslu, ali ostala trudna prošle godine na početku karantene. 😄 (Rodila zdravo dijete 🙂)

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Monstera
    27. Veljača 2021. 09:56

Sandricak11

Istoo,sve neka boli,samo da dodje taj plus vec jednom. Ko god sada pravi listu,stavite me za 12.03. 🙊😇
    Koliko god puta rekla drzacu se dalje od foruma,ono mi nesto ne daa😅

Ma hoće, ja sam već napisala da ćemo mi ove godine sve ostati trudne 😊

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

curka93
    27. Veljača 2021. 10:04

Inna_

curka93

Curke zanima me jel koja imala ikad 40 dana ciklus a da je ostala trudna? Ili znate nekog? Sad si tak malo razmisljam i ocito da mi se ovaj ciklus produzio s 35 na 40 dana

Moja prijateljica koja uz to ima i PCOS, i to neplanirano. Htjela je kroz 2 godine ostati trudna kad riješi neke stvari na poslu, ali ostala trudna prošle godine na početku karantene. 😄 (Rodila zdravo dijete 🙂)

Da i ja kao imam pcos ovo kao je zato sto mi jedan ginekolog govori da imam dok drugi da nemam🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

27. Veljača 2021. 10:29

Evo mog testa nije sa prvim urinom, ali eto.. opet je neki precudan polu pluss.. vise neradim testove deff dok neodem na pregled.
    https://ibb.co/W39KCnP

curka93
    27. Veljača 2021. 10:32

Lilimam22

Evo mog testa nije sa prvim urinom, ali eto.. opet je neki precudan polu pluss.. vise neradim testove deff dok neodem na pregled.

A kad ti je ono pregled

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

27. Veljača 2021. 10:33

curka93

Lilimam22

A kad ti je ono pregled

Moram se narucit u pon kod svoje ginekolpgice da vidim sta kaze..

▪Marty
    27. Veljača 2021. 10:33

heej cure, nadam se da ste mi sve ok-vikend je😍 bit ce ovo poduzi post jer sam u zaostatku😁 imam neke cudne bolove dolje vec 3 dana ali dobro je da slabe, onako osjecaj kao da cu dobiti a m tek prosla. nalazi od muza odlicni, negativan na sve bestije 😁
    Bellice odlicnooo za nalaze! ✌💪💕 eto..sad samo to zeljezo nabildaj😘 vidim preuzimas listu, jesam ti rekla da ces nam ti pisat pluseve 🍀❤ 
    sanjarka 💜💜💜 predivnoooo! uzivaj i samo uzivaj i budi sretna, sad imas SVE! 🍀
    Ginny uuu lijepo tamna trakica! mada ja mislim da bi to moglo jos mrvicu tamniti, evo bas sam naprezala oko i kontrolna je malo jaca pa bi mozda postena pikcina mogla danas 🤔 bas me zanima! cekamo danasnju lh ✌ nadam se da ste pohopsali jucer 💜
    Leah ma super da je sve dobro proslo! kako si mi ti?😘
    mashkica vjerujem da ce sve izac na dobro. grlim te i navijam da beta raste, mozda je bila kasna ovulacija 🤞🤞🍀🍀 obavezno nam javljaj situaciju, drago mi je da si ok i hladne glave, a ja eto navijam za divnu betu i jos divniji plusic💕 
    lazyO heheh evo ja i joy imamo drugi tjedan blind date ✌😜 taman ce terase otvorit za jednu kafesitu 😁 a ti samo hrabro kroz te sve sitne nedace, bit ce to za kojih par dana sve iza tebe, i pisi nam kad stignes. ja se isto pitam gdje si kad te nema cijeli dan ❤
    t.loza lh-naoruzanko moj 😊 znaci krecee uskoro pis pis😉 ja ti inace isto ne osjetim ovulaciju, ajde ovaj zadnji ciklus sam taman uhvatila pik i onda sam bas bila koncentrirana na situaciju i nekih 2 h me malo bockalo u jajniku, inace nikad ne osjetim, da ne pratim.trakicama ne bih znala kad je o jer ja nemam ni egg sluz kao sto cure znaju pisati, uvijek je to nekak bjelkasto pa mi tesko po tome zakljuciti..🤷

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    27. Veljača 2021. 10:34

tommy pustiiii ti te price proricanja i to. ceka tebe tvoja srecica ili srecice😊 uskoro, samo vjeruj i budi strpljiva jos malo, i naravno pozitivne misliiii jer nece te mrvica htjeti tuznu i u k. 💗 ookkk?
    sandrica drzim 🤞🤞🤞🍀
    laraaa heej 😊 pa tipkaj nam🤗 u kojoj si fazi? 
    gea eto cure su sve rekle.. drzim 🤞🤞🤞🤞
    anci ma idelan pocetak vikenda! 😍😍😍 sretniceeee.. moj je na poslu pa nista od toga, aaaliiii zato jedva cekam navecer 😁 pad tempice-implantacija 🤔 hm hm hm 🍀🍀🍀✌✌✌💕💕 
    monstera ja sam si sama skuhala kavu hahah, al ajd zna mi nekad kad je doma za vikend donijeti u krevet😊 uzivaaaj danas na izletu i daj nam neku slikicu pukni da vidimo to Sjeverno more 😍
    masa uzivaj na zrakecu i sunceku! ja sam ti isto sumski covjek ovih dana, eto jucer sam.isto bila, i prosli vikend. predivnooo jeee!! koliko tek ima visibaba, i srnica, jelena..prekrasnoca😍
    lilimam pa to.je plus! 😍😍😍 cestitaaam! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    27. Veljača 2021. 10:36

i da... gdje nam.je zuzuzujalica? nadam se da si ok 💛🐝

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Monstera
    27. Veljača 2021. 10:39

🔜🤰🏼 Dželjana von ANCI000 🔜🤱🏼

Nije on dobio nego donio nama doručak u krevet
    Ovaj autocorect je užas 🤦🏼‍♀️
    Joj monstera zavidim vam!
    I ja čisto sumnjam da će popustiti iako je ovo već sad psihički postalo veoma loše za sve

Ma strašno, uz to šta je sve zatvoreno, ne možeš se s nikim ni družiti. Katastrofa  Zato smo za Uskrs odlučili malo otići doma da koliko toliko osjetimo normalan život  Ste planirali vi šta otići za Hr?

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.