Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    26. Veljača 2021. 23:26

LazyO štetaaaaa, jer ovo je kao sure thing 😂
    Sandricak ajmee pa ja sam valjda jrdina na svijetu koja osim sluzi nema drugih simptoma o 😱😱😱 nekad čak posumnjam da ni ne znam gdje su mi jajnici 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Laraaa
    27. Veljača 2021. 00:25

Redovito vas čitam iako slabo pišem... pratim sve i moram reci Sanjarka da mi je drago da je sve u redu i zelim ti skolsku trudnocu.. ti mi bas izgledas kao dobra osoba, i na puno pitanja koja sj odg curama i meni si pomogla.. a inace ste sve bas pozitivne zene i lijepo je vidjeti kad se ovako podupirete.. pozd svima 

👱‍♀️ 30g.
    folna, ciklusi 33 do 36
    Pokušavamo od 12/2020

Leah
    27. Veljača 2021. 07:09

Dobro jutro trudilice moje❤

Kako ste? 
    Tommy zenoo bas si falila na forumu ❤
    Nije me jucer bilo na forumu, mama je imala operaciju i hvala Bogu sve je proslo odlicno, sto kila sam laksa. 🙏

Zelim svima ugodan vikend da uzivate sa svojim muzicima. 

Maša🤰🏼
    27. Veljača 2021. 07:46

Ancio super sam draga hahaha a sta cu 🙈 kako si ti? 9Dpo mogla bi lagano pocet s piskenjem 😂😂 
    Sumljivo mi je malo da jos uvijek imam par puta na dan onako bol u maternici ( valjda) nemam to inace... ali znas sta bas onako sam rekla dostaaa STRES FREE ako nije imamo vec plan za sljedeci mjesec i tjt idemo dalje 🤞
    Lazy ma necu jer idemo sad u šumu za moje po drva pa onda mozak na pašu pisnut cu navecer , danas uzivam 😍 . Sretno s seljenjem i popravljanjem auta nadam se da nije nesto jako bilo 🙈

Sandricak ja stvarno osim sluzi APSOLUTNO ne osjetim O a kamoli da me nesto boli 🙈🙈🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Gea12
    27. Veljača 2021. 08:14

Pozdrav svima! Imam par nedoumica i htjela bih čuti vaše mišljenje! Jučer sam dobila blago pozitivan test na trudnoću, jutros isto (malo jači plus nego jučer). Menstruacija bi tek trebala nastupiti tako da me slabi plus je plaši.
    Ovo pišem radi situacije od prije 4 mjeseca kad sam bila trudna i u sličnoj situaciji. U 7.tjednu je došlo i krvarenja i samo se sve očistilo. Tad sam od početka imala sve loše znakove, betu sam samo inicijativno vadila i nije se duplala (prvo je bila 450,za 2 dana 550), bolove i probada je u trbuhu.. Plus nedefiniran nalaz ultrazvuka di su tri doktora gledala i svaki je vidio svoje. Dakle nemam uopće potvrđeno da je postojala gestacijska vrećica, tako da ja vjerujem da je to bila nekakva produžena biokemijska trudnoća koja je završila 45. dan ciklusa
    Eto, poučena tim iskustvom pušem na hladno. Da li mislite da je pametno da za 2 dana izvadim betu pa da znam na čemu sam?
    Oprostite na dužem postu... Treba mi glas razuma 😊 

LazyO
    27. Veljača 2021. 08:25

Gea12

Pozdrav svima! Imam par nedoumica i htjela bih čuti vaše mišljenje! Jučer sam dobila blago pozitivan test na trudnoću, jutros isto (malo jači plus nego jučer). Menstruacija bi tek trebala nastupiti tako da me slabi plus je plaši.
    Ovo pišem radi situacije od prije 4 mjeseca kad sam bila trudna i u sličnoj situaciji. U 7.tjednu je došlo i krvarenja i samo se sve očistilo. Tad sam od početka imala sve loše znakove, betu sam samo inicijativno vadila i nije se duplala (prvo je bila 450,za 2 dana 550), bolove i probada je u trbuhu.. Plus nedefiniran nalaz ultrazvuka di su tri doktora gledala i svaki je vidio svoje. Dakle nemam uopće potvrđeno da je postojala gestacijska vrećica, tako da ja vjerujem da je to bila nekakva produžena biokemijska trudnoća koja je završila 45. dan ciklusa
    Eto, poučena tim iskustvom pušem na hladno. Da li mislite da je pametno da za 2 dana izvadim betu pa da znam na čemu sam?
    Oprostite na dužem postu… Treba mi glas razuma 😊

Najsigurnija si izvaditi betu u ponedjeljak pa srijedu, i onda zovi ginekologa za pregled za 2 tjedna. Znam da su strahovi u igri, ali imaš puno veću šansu da je sad sve u redu- samo se me stresiraj i sretno, javi nam kako je prošla beta! 🤗🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

curka93
    27. Veljača 2021. 08:43

Jutroooo curkiceeee..zelim vam svima ugodan dan ☺️☺️☺️☺️ja se bas nisam naspavala nesto...po noci sam prdila ko luda napuhnuta sam jako...cak me moj 🧔 pitao jbt odakle to iz tebe izlazi 🤣🤣🤣🤣
    Grcevi su i dalje prisutni tako da nezz kaj bi mislila ☺️🤔

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    27. Veljača 2021. 08:44

curka93

Jutroooo curkiceeee..zelim vam svima ugodan dan ☺️☺️☺️☺️ja se bas nisam naspavala nesto…po noci sam prdila ko luda napuhnuta sam jako…cak me moj 🧔 pitao jbt odakle to iz tebe izlazi 🤣🤣🤣🤣
    Grcevi su i dalje prisutni tako da nezz kaj bi mislila ☺️🤔

I da jucer sam takodjer bila napuhnuta i sve me bilo sram na poslu sva sreća radim sama 🤣🤣🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

27. Veljača 2021. 08:56

Znaci ja stvano nemam srecw s ovim testovima prvo ovaj digitalni.. koji mi nista nije prikazaoo.. neispravaan uzass a ondaa kupila jos jedan i opet nisam radila s prvim jutarnjim i neka cudna crtaa evo da poludim tocno

curka93
    27. Veljača 2021. 08:58

Lilimam22

Znaci ja stvano nemam srecw s ovim testovima prvo ovaj digitalni.. koji mi nista nije prikazaoo.. neispravaan uzass a ondaa kupila jos jedan i opet nisam radila s prvim jutarnjim i neka cudna crtaa evo da poludim tocno

Di je slikala☺️☺️☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.