Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    26. Veljača 2021. 20:34

Ginny

Moram rijesit dicu da bi hopsala 🤣🤣🤣 🙈🙈
    Ma sta preomom zna🤣🤣 al nek lh pik potraje 😎 ko zna… Napravit cu lh i sutra pa cemo vidit

Meni ovo izleda kao pik, spremi ti dicu i bacaj se na muža😎😁 
    Premom zna ponekad krivo iscitati, uvijek prije vjeruj svojim ocima nego premom aplikaciji kaj se tice trakica.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Loza 💙😇
    26. Veljača 2021. 21:24

Ginny pikčinaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Lillmam 🙏🙏🙏🥰
    Mashkica jesi tu? Jesi li okej? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• mashkica
    26. Veljača 2021. 21:50

t.loza 🔜🤰

Ginny pikčinaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Lillmam 🙏🙏🙏🥰

t.loza 🔜🤰

Ginny pikčinaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Lillmam 🙏🙏🙏🥰

Kaže ne može ništa sad ovako reci, da ponovim za dva dana opet pa da vidimo. Ili je biokemijska ili je kasna implantacija. 
    S tim da je preksinoć jedna trakica skroz negativna bila, sinoc jedva vidljiva crtica pozitivno, Beta jutros 14,44, a treća trakica popodne bila tamnija crta nego sinoc. 
    Ne znam, otići ću u ponedjeljak pa vidjeti opet izvadit betu. Ako ne bude ništa, Boze moj, bit će drugi put🙏🏻
    Sa vama svima na ovom forumu je stvarno sve lakse i ljepše❤️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Bella🌟
    26. Veljača 2021. 21:51

mashkica

t.loza 🔜🤰

Ginny pikčinaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Lillmam 🙏🙏🙏🥰

t.loza 🔜🤰

Ginny pikčinaaaa 🥳🥳🥳🥳
    Lillmam 🙏🙏🙏🥰

Heeej hvala na pitanju, okej sam. Mislim Sta ću drugo, jedino da se bedacim bezveze, Necu ništa tako dobiti. Zvala sam i ovu jednu doktoricu, poznajem je od ranije suradjivale skupa i ona radi IVF inače
    Kaže ne može ništa sad ovako reci, da ponovim za dva dana opet pa da vidimo. Ili je biokemijska ili je kasna implantacija.
    S tim da je preksinoć jedna trakica skroz negativna bila, sinoc jedva vidljiva crtica pozitivno, Beta jutros 14,44, a treća trakica popodne bila tamnija crta nego sinoc.
    Ne znam, otići ću u ponedjeljak pa vidjeti opet izvadit betu. Ako ne bude ništa, Boze moj, bit će drugi put🙏🏻
    Sa vama svima na ovom forumu je stvarno sve lakse i ljepše❤️

Sretno i obavezno javi ishod,drzi se💗💗

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• mashkica
    26. Veljača 2021. 21:57

Hvala Bella! Hocu, javljam sve❤️ Sretno svima! 😘

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

Maša🤰🏼
    26. Veljača 2021. 22:12

Mashica sretno draga 🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

LazyO
    26. Veljača 2021. 22:29

Liliam ma čestitaaaam! To je prekrasna crta za 12 dpo! Nek ti je lijepa i školska 😁❤
    Mashkica ma polako, u ponedjeljak opet izvadi betu i javi nam se, ja vjerujem da ovo može biti dobro 🙏
    Mašo ti ujutro opet pišni, moguće da je drugo piškenje bilo prebrzo nakon prvog. Ne bi jutros sjenica bila bezveze 🤞
    Tommy ma pusti ti astrologije i gluposti, samo vi svojim tempom. Nek si se ti isplakala, al sad će biti još draži plus. Imaš super muža, i to ti je najbitnije.
    Bella drago mi je zbog svih nalaza 😁. Sad lijepo mirne glave dalje. Ja jedva čekam neki sistematski.
    T.loza hjuj ko za mene pita 😁❤❤❤. Sam ti mjeri tempicu da znaš cijeli ciklus. Šta si ono rekla, kad ćemo na kavu? 😋
    Sanjarka srce ko kuća! 🥰
    Ginny jao ma pikčina i pol! Samo vi pokrivajte 😁😁🤞
    Marty i joy ajte vi na kavu ☕. I Marty baš mi drago zbog lovely, ajme divote 😁
    Monstera tko će dočekat još tjedan dana do piškenja..daj ti ovako nabaci svakih par dana 😂
    Inna, Ancicurka i sve vi koje imate muževe koji su pod pritiskom (a ni pol tog ne znaju 😂), razumijem vas, ti muški valjda imaju kompleks da ne bi oni bi krivi pa su jadničci pod stresom. Mislim da ne mogu protiv toga, za puno sličnih slučajeva čujem, samo opušteno s njima. Ja sa svojim pričam, al isto ga ne volim o svemu obaviještavati jer ionako imamo učestal seksualni život pa nema potrebe da ga vodim po rasporedu- al on i sam valjda vodi evidenciju o mojim ovulacijama i mengama, imam osjećaj da ima svoj kalendar 😂. Tu i tamo mi je znao nabacit komentar kad misli da sam pretužna i slično, da ne forsiramo. Al sa svakom mengom se rastuži, jedva me čeka trbušastu i znam da i njega to rastuži.
    .
    To je što sam zapamtila od zadnjih par strana, ugl unaprijed se ispričavam što neću biti aktivna ni sljedećih dana jer sam na godišnjem, pomažem mami sa selidbom i rješavam 100 stvari dok mi ovaj moj koronaš ne dođe nazad, uključujući i auto koji sam jučer lupila pa sutra ostavljam kod limara. I tak, probat ću vas popratiti ovako navečer (i možda ujutro da me razveselite tim silnim plusićima ❤)

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    26. Veljača 2021. 22:47

LazyO živa siiii ♥️😁 već sam se uplašila, sad ću lakše podnijeti tvoju neaktivnost kad si se najavila, ma da nas doši tu i tamo bar pozdravit 😁
    Mashkica svaka čast na stavu :) sve to još može biti dobro :)
    Ja sam naručila svoje lh trakice, spremna za upoznavanje svog ciklusa 🤓 ima da sve naštrebam kroz ova 2 ciklusa.
    za sve vas ostale: https://miss7.24sata.hr/lifestyle/zene-rodene-u-ovim-horoskopskim-znakovima-imaju-najvise-sanse-ostati-trudne-u-ozujku-34687 🤞🤞🤞😁😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    26. Veljača 2021. 23:03

Haha Loza nek sam i ja među horoskopskim sretnicama, samo me nema tko oploditi 😂

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sandričak
    26. Veljača 2021. 23:08

t.loza 🔜🤰

LazyO živa siiii ♥️😁 već sam se uplašila, sad ću lakše podnijeti tvoju neaktivnost kad si se najavila, ma da nas doši tu i tamo bar pozdravit 😁
    Mashkica svaka čast na stavu :) sve to još može biti dobro :)
    Ja sam naručila svoje lh trakice, spremna za upoznavanje svog ciklusa 🤓 ima da sve naštrebam kroz ova 2 ciklusa.
    za sve vas ostale:https://miss7.24sata.hr/lifestyle/zene-rodene-u-ovim-horoskopskim-znakovima-imaju-najvise-sanse-ostati-trudne-u-ozujku-34687 🤞🤞🤞😁😂

Pratim vas sve sa vremena na vreme. Cestitam novim plusicima 😇🥰 
    Maso bice to too,drzim ti palčeve, pisni ujutru.  🤞🤞😍
    Ja sam strelac,neka mart donese bar plus i ovaj horoskop isto 😅🤣 
    Ja sam danas imala ovulaciju ,ili je imam i dalje. Na 17 dc,malo se pomerilo, i prošlog meseca je bilo tako.  A ranije sve na 13. I 14. Dan. Jajnik mee ubija koliko boli , msm zatezanje kao. Boli li vas podnosljivo ? Danas smo keksali,nadam se da nije bilo kasno. 🤔
    Sad čekanje 14 danaa, eeehh 😒🙄

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.