Bok cure, evo mene malo kod vas 😊
Leah i SweetDream čestitke, neka vam bude školske trudnoće 😘😘
Zuzujalica žao mi je što je došla... Ja sam uvijek tužna prva dva dana kad mu dođe, ali me moj divni muž oraspoloži 🥰
Marty, draga sugrađanko❤❤❤, malo sam zanemarila forum zbog puno posla, ali svaki dan se sjetim tebe i ovih krasnih žena ovdje.
Sanjarka, sretno na pregledu u petak😊 Vjerujem da je sve dobro, ali znam da ćeš biti mirnija kad obaviš pregled 😘😘
T.loza, dobro da su otkrili to na testu, bit će to sve dobro. Bit će plusić ove godine 😘
Ancio, imam osjećaj da će ti ovaj ciklus biti plusić! Postovi ti zrače tom nekom pozitivnom, trudničkom vibrom ❤
Neki dan sam čitala Jesenske bebe i slučajno skužila tamo dobru prijateljicu i tako sam sretna što je trudna! 😍🥰❤ Isto se trudila mjesecima kao i mi ovdje.
I za još jednu poznanicu sam prekjučer čula da je trudna, cijelu prošlu godinu su pokušavali, pa došao plusić negdje oko Božića. :)
Tako me poveseli kad čujem da na kraju ipak ima sjetlo na kraju tunela, ja vam to ne mogu opisati. ❤
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Garava ja vidim nešto na predzadnjoj slici mi se čini da je 🤔 Kad bi trebala dobiti, vjerojatno je još rano za testiranje, ali svejedno ti piški svaki dan, volimo prodiskutirati oko testića 🤗
Bella ne bih znala za heferol i prenatale, ali nadam se da će ti lijek pomoći da dovedeš Fe u normalu. 🤗 Mogu ti dati savjet kojeg sam isprobala na sebi, a to je da za podizanje Fe su jako dobre kupine, ja sam konkretno jela domaću marmeladu od kupine i dovela sam Fe u granicama normale 🍇
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Garava ja vidim nešto na predzadnjoj slici mi se čini da je 🤔 Kad bi trebala dobiti, vjerojatno je još rano za testiranje, ali svejedno ti piški svaki dan, volimo prodiskutirati oko testića 🤗
Bella ne bih znala za heferol i prenatale, ali nadam se da će ti lijek pomoći da dovedeš Fe u normalu. 🤗 Mogu ti dati savjet kojeg sam isprobala na sebi, a to je da za podizanje Fe su jako dobre kupine, ja sam konkretno jela domaću marmeladu od kupine i dovela sam Fe u granicama normale 🍇
Hvala ti na preporuci, svakako bi trebala preventivno takve stvari uvesti 🤗🤗
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bellice, zene koje planiraju trudnocu ili su vec trudne a zeljezo je spod granice piju heferol ili ferrum lek uz prenatale. Zeljezo pij s vitaminom c u nekom obliku jer se tako bolje apsorbira.
Monstera 😘🤗
Bellice, zene koje planiraju trudnocu ili su vec trudne a zeljezo je spod granice piju heferol ili ferrum lek uz prenatale. Zeljezo pij s vitaminom c u nekom obliku jer se tako bolje apsorbira.
Monstera 😘🤗
Hvala Lindsay🤗🤗 😘
Trebala sam prvo anci stavit pa onda ovu, sad ne mogu promjenit narednih 30 dana hahahha
Haha, al dobar je👌👌👌😘😘
Bica i Dželjana ❤️❤️❤️❤️ Ajme kak me nasmijalo 🤣🤣
Bella mislim da nema potrebe, doći će. Bolovi su se pojačali. Samo nek ja ujutro piškim za laboratorij, a onda neka nje 🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bellice mozda da probas piti i sok ili vino od kupine ili sok od aronije svaki dan malo, isto podize zeljezo i popravlja krvnu sliku. nadam se da ces uskoro dici fe 💖
lindsay i anci znaci vi ste kraljice!! 😂😂😂👑👑👑
inna a ne takoo..nemoj nas zanemarivatii.. 😊 u kojoj si fazi? kaj ima kod tebe? ❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ahahahaha toooo Đeljanaaaaa 🤣🤣🤣🥰 kakav ste smijeh danas hahahah
Bella ja sam daaaavno u tinejdžerskim danima imala problem s niskim željezom pa se sjećam da me mama na preporuku doktora stalno filala špinatom, ananasom i grožđicama, pomoglo mi je :) pa možda da probaš i to uvrstiti.
.
Ne znam jel se sjećate moje muke s trakicama i bazalnom, ali long story short: trakice najtamnije na 18dc - nisam ulovila pik, a temperatura naglo porasla tek na 24dc. Zbog toga nisam znala kada mi je bila o. Evo danas se gospođa najavila da će doći sutra, rozkasti obrisi na papiru - stiže. Ako ću gledati po trakicama da mi je o bila na 19dc to znači da mi lutealna traje 13 dana što smatram da je okej, a ako je bila na 23dc onda mi lutealna traje 9 dana, što nisam sigurna koliko je to okej.
.
Znam da mi nitko ne može dati 100% točan odgovor, samo razmišljam naglas i usput bi htjela čuti još neka razmišljanja. A i potičem temu da se ne dosađujete 😁 :*
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Bella ja pijem prenatal i kendural c (zeljezo).... on ti je stvarno top za podizanje zeljeza... ide na privatni recept, i s tim se placa oko 150kn, za 50 dana... meni je moja gin dala recept... i mislim da lakse pada na zeludac nego heferol, mene osobno je on bas zatvarao.... uzmi i vitamin c. Ja pijem 1000mg dnevno (sto ti je super i za endo) 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji