Monstera, da mi je tebe upoznati i imati u svom zivotu. Ti zeno zracis preko foruma. Divotom i dobrotom.
Anci, ma sve bi ja vas prigrlila i ne pustala dok odjednom ne postanemo trudne nekim čudom
Takve zene na jednom mjestu s istim ciljem, pa mi planine mozemo pomicati.
Lindsay draga ti meni pišeš ovakve poruke, a ja na poslu, pa di ću sad cmoljiti pred kolegama😍❤️ Hvala ti draga na lijepim riječima, meni koja imam loše mišljenje o sebi to puno znači 🤗
Meni je velika čast šta sam ovdje virtualno upoznala tebe i sve ostale cure. Stvorile smo jednu lijepu zajednicu punu empatije, podrške i bodrenja koju u vanjskom svijetu ne možeš tako lako pronaći, barem ja nisam.
Iskreno bi volila da se jednog dana upoznamo kako spada i da popijemo kavicu sve zajedno, mislim da bi se baš super provele🤗❤️😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Anci, ma sve bi ja vas prigrlila i ne pustala dok odjednom ne postanemo trudne nekim čudom
Takve zene na jednom mjestu s istim ciljem, pa mi planine mozemo pomicati.
Lindsay slažem se! ❤️ kako si mi ti?
stvarno divna gesta što si poklonila pripravke, duša si od žene..
ja sam iz Čakovca al iskreno ne znam za njih u kojem mjestu točno stanuju, bilo bi ispravnije da sam napisala međimurke jer Čk je mali grad
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Monstera, da mi je tebe upoznati i imati u svom zivotu. Ti zeno zracis preko foruma. Divotom i dobrotom.
draga ako se zazelis svabije i gore sjevernog mora samo joj se javia ako i istre zafali eto je tu je hihi
Bože sačuvaj sjeverno more, to nema ni m od mora nažalost 😁 Bolje da se mi nađemo po ljeti u Istri 🤗
Lindsay ti si iz Slavonskog broda je tako? A ti Anci? Ne znam ni odakle su ostale cure, znam da smo već pisale ali zaboravila sam 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Naravno da bi se provele, ja sam vizualni tip, vec nas vidim s kavama u rukama na klupicama ( barem 5 klupa koliko nas je ovdje aktivno) a djeca na toboganima i klackalicama u parkicu.
Ja sam iz Osijeka.
Marty dobro. Uplaseno ali dobro. Kako si ti?
Ja reko da slucajno niste moje sugradjanke i o kojoj to drogeriji pricate da naletim
Leah ja se nadam da je to crtica, daj piški LH da vidimo danas :D
…idem sad u miru popit kavu i zapalit cigareticu
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
I maša i belinda, držim 🤞🏻🤞🏻😁
Lindsay, joj i ja bih jednu takvu zajedničku kavu. Zamišljam nas ko housewives iz 70-ih kak se žalimo na klince i muževe u nekom parku. Joj da smo bar brzo s kikačima po igralištima 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Znaci cure ja sam sad taj test provukla kroz sve moguce filtere, pa stavila bljeskalicu ispod njega ma sve sve pregledala, tolko da sada nista ne vidim kak treba zbog te bljeskaloce.. Na trenutke mi se cinila sjenica, ali nisam uopce zicer gdje bi se ta testna linija trebala pojaviti tako da cu ja ovo zanemariti i piskiti sutra ili preksutra i sve do tog dana D kad ne bi trebala doci.
Svakako hvala drage moje na podrsci idem sad u miru popit kavu i zapalit cigareticu
Leah i ja sam isto tako sinoć nisam jednostavno mogla vjerovati, naprezala sam oči u 6;30 ujtr , glefala bljeskalicom ma ni njoj nisam mogla vjerovat jer računam pošto je ta crtica inače tu, ona se bljeskom mora vidit ispod toga (tako da nisam uzimala u obzir da se ona meni vidi) .. i onda oko 12h sam uzela onaj Clear sign i otisla vanka na sunce promatrat, kad ono opet crtica svijetla ali Tu Je znači ima je...i onda opet nisam mogla imat nikako mira, bila sam u šoku... Napravila sam još jedan popodne i on je već mrvu bio tamniji i znala sam onda da nešto ima, da nešto mora bit... Isto sam 9dpo, znači ista situacija..
Evo ti mog u filteru: https://ibb.co/HVdTWkT
A evo tvog: https://ibb.co/gJzMZfn
SORII cure na dugom postu
Sortiraj odgovore
Najstariji