Belinda ovaj test ćemo zanemariti kad je zakazao 😁 Kad ćeš piškiti opet danas ili ujutro?
Leah ja vidim sjenu, ali ne znam da li je to onaj pregib trakice ili ipak sjena 🤔
Sanjarka friško pečena trudnice, šta ti misliš da opet danas pokrijemo ili da pustim za sutra? Danas imam baš ovulacijsku bol iz lijevog jajnika, zadnja 2 ciklusa sam ovulirala iz desnog pa ne znam šta mi je pametnije. Pustila bi za sutra da se vojnici oporave, ali ipak me kopka da i danas to obavimo 😁
Ja bi danas
Vidim da se tempica vec i digla
Tako da nekako cak mislim da si mozda ovulirala
Joj da, po tempici ispadam da jesam. Piškila sam lh tek oko 17 tako da je moguće da sam pik imala već ujutro pa da je ovulacija nastupila u roku od 12 sati, odnosno na večer. Najbolje onda da i danas to pokrijemo pa da sam na miru. Tnx na savjetu 😘
Kako si ti draga, brojiš sitno do pregleda? 🤞🤗
Dobro je.
Pristojne simptome imam 😁
Cice bole tj rasturaju i dalje, lagane povremene kratkotrajne mucnine. Nemam neki apetit, evo ni kavu nisam uspila ujutro popit, nista mi se na gadi jos Al nije mi vise ni gušt
Lako me rasplakat 😁 i tako
Jos 3 dana da, treba izdrzat 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro ,
Leah po meni... sjenica je tu. Nadam se da ce tamnit 🤞 i taj test je ful glup hahahah 🙈 ( imam iste)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja cu radit test popodne kad muz ode na posao 🙂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mašem svima i grlim vas sve <3
Želim reći da je mom dragom ostalo doza od casne Ljubice pa za mjesec dana do mjesec i pol, tih njenih prirodnih pripravaka u obliku antioksidansa ,zeljeza,kalcija... To piju vasi muzevi / decki sa losijim spermiogramom. Tko je upucen i želi poklonit ću mu. Pusek.
Belinda ovaj test ćemo zanemariti kad je zakazao 😁 Kad ćeš piškiti opet danas ili ujutro?
Leah ja vidim sjenu, ali ne znam da li je to onaj pregib trakice ili ipak sjena 🤔
Sanjarka friško pečena trudnice, šta ti misliš da opet danas pokrijemo ili da pustim za sutra? Danas imam baš ovulacijsku bol iz lijevog jajnika, zadnja 2 ciklusa sam ovulirala iz desnog pa ne znam šta mi je pametnije. Pustila bi za sutra da se vojnici oporave, ali ipak me kopka da i danas to obavimo 😁
Ja bi danas
Vidim da se tempica vec i digla
Tako da nekako cak mislim da si mozda ovulirala
Joj da, po tempici ispadam da jesam. Piškila sam lh tek oko 17 tako da je moguće da sam pik imala već ujutro pa da je ovulacija nastupila u roku od 12 sati, odnosno na večer. Najbolje onda da i danas to pokrijemo pa da sam na miru. Tnx na savjetu 😘
Kako si ti draga, brojiš sitno do pregleda? 🤞🤗
Dobro je.
Pristojne simptome imam 😁
Cice bole tj rasturaju i dalje, lagane povremene kratkotrajne mucnine. Nemam neki apetit, evo ni kavu nisam uspila ujutro popit, nista mi se na gadi jos Al nije mi vise ni gušt
Lako me rasplakat 😁 i tako
Jos 3 dana da, treba izdrzat 😅
To su sve slatke muke kojima se ja veselim 😁
Brzo će proći ta 3 dana, najbolje da si okupiraš misli sa nečime i evo ga petak 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Maša 🤞🍀🤞🍀🤞
Lindsay jako lijepo od tebe da si odlučila pokloniti, vjerujem da će se javiti netko od cura 🤗
Grlim te i čekamo vijesti sa postupka 😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
lindsay sritno vam bilo
drzim fige za ove sjenice, procitala sam zaostatke od jucer al dok dođem do kraja pola nickova zaboravim...
ja sam sva nekakva na rubu bolesti , nadam se da ce proc ipak. mozda danas pocnem sa lh al ne zaboravim iako ne ocekujem ovulaciju prije nedilje. oboje smo malo u defektu haha, njega su leđa ukocila a mene lopatica, moze bit i da je zivac iako evo danas me manje boli, hB , ne volim masaze nikako , mozda prođe sve ovo samo od sebe hahah
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
wonderer ma nisi više zarazna tako da napadaj muža držim🤞
Bella joj baš te izmučila..grlim te! moja za čudo puno blaža nego inače, krvarenje upola slabije, jedino bolovi bili prva 2 dana.. čekamo nalaze krvi 🤞
MoMstera ja bi pokrila to danas 🍀🤞
Leah, belinda, maša curke navijam za dobre sjenice i pluseve 🤞🤞🤞 Leah nadam se da si ok, da su kavica i cigareta pomogle
Sanjarka joojj slatko iščekivanje pregleda ma baš divno!
gdje nam je Inna? joj te moje sugrađanke.. dobit ćete po guzi kak se rijetko javljate.. joy
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Ginny, Monstera hvala <3
Evo vec je poklonjeno, privatno mi se javila cura :)
Sortiraj odgovore
Najstariji