Lili ma neeće, držim ti 🤞🤞draga! ❤️ samo pozitivno misli
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure ja sam iz Istre mozemo kod mene hahahha 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hvalaa vam puno curke na tolikoj pozitivi,🥰😘 ali odlucila sam cvrsto do subote nista, nebrinite prve cete sve saznat budem slikalaa nadam se plus aako ne boze moje bit ce kad bude🤞😘
Hvalaa vam puno curke na tolikoj pozitivi,🥰😘 ali odlucila sam cvrsto do subote nista, nebrinite prve cete sve saznat budem slikalaa nadam se plus aako ne boze moje bit ce kad bude🤞😘
dotad će bit takav plus da ćemo pokraj testne tražit kontrolnu kol'ko će testna vrištati 😋
Piški ti kad ti misliš, zanemari nas nestrpljive babe, mi se samo volimo brzo veseliti 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Moram ovo podijelit ovdje. Bila sam na kavi kod roditelja od decka, i onako mi njegova mama kaze odjedamput da sam svejedno vec prestara za dijete i da nam je kasno sad o tome razmisljat. Bas se jadno osjecam makar znam da mnoge cure imaju bebe u tridesetim sl eto pogodilo me. Sad se jos vise nadam plusicu ovaj mjesec.
Moram ovo podijelit ovdje. Bila sam na kavi kod roditelja od decka, i onako mi njegova mama kaze odjedamput da sam svejedno vec prestara za dijete i da nam je kasno sad o tome razmisljat. Bas se jadno osjecam makar znam da mnoge cure imaju bebe u tridesetim sl eto pogodilo me. Sad se jos vise nadam plusicu ovaj mjesec.
ma kakva je to žena? zvuči mi ko neka vještica iz sapunica. Žene danas ostaju trudne i u 40-ima, a isto tako neke ne mogu ostati trudne ni u ranim 20-ima. Zanemari!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ma skoro pa i je vjestica. Bezobzirna je jako. Al tak nest mi sad prvi put rekla.
Lindsay mahni Osijeku od mene ❤️ 5 godina faksa, a prije toga redovito jer mu nismo jako daleko 😁
Mašo eto nek se one zalete kod nas u Istru 😁
Lilimam ja se nadam da je to to i da će u subotu biti lijepi plus 🤞🤞
Moje nema, nema ni nekih naznaka da bi mogla. Sad kad je već nema, nek se strpi još malo. U četvrtak sam naručena u laboratorij i nadam se da ću uspjet obaviti što trebam. Jer ako nemam te nalaze, ne mogu dalje na pregled...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Al baš vještica. Stvarno nemam riječi.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Reci ti njoj, da uz današnju medicinu bi i ona mogla ostati trudna ako to želi 😉
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji