Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    23. Veljača 2021. 11:40

Lili ma neeće, držim ti 🤞🤞draga! ❤️ samo pozitivno misli

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Maša🤰🏼
    23. Veljača 2021. 11:44

Cure ja sam iz Istre mozemo kod mene hahahha 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

23. Veljača 2021. 11:47

Hvalaa vam puno curke na tolikoj pozitivi,🥰😘 ali odlucila sam cvrsto do subote nista, nebrinite prve cete sve saznat budem slikalaa nadam se plus aako ne boze moje bit ce kad bude🤞😘

LazyO
    23. Veljača 2021. 11:49

Lilimam22

Hvalaa vam puno curke na tolikoj pozitivi,🥰😘 ali odlucila sam cvrsto do subote nista, nebrinite prve cete sve saznat budem slikalaa nadam se plus aako ne boze moje bit ce kad bude🤞😘

dotad će bit takav plus da ćemo pokraj testne tražit kontrolnu kol'ko će testna vrištati 😋
    Piški ti kad ti misliš, zanemari nas nestrpljive babe, mi se samo volimo brzo veseliti 😁

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Angel 🌼
    23. Veljača 2021. 11:51

Moram ovo podijelit ovdje. Bila sam na kavi kod roditelja od decka, i onako mi njegova mama kaze odjedamput da sam svejedno vec prestara za dijete i da nam je kasno sad o tome razmisljat. Bas se jadno osjecam makar znam da mnoge cure imaju bebe u tridesetim sl eto pogodilo me. Sad se jos vise nadam plusicu ovaj mjesec. 

LazyO
    23. Veljača 2021. 11:55

Angel1991

Moram ovo podijelit ovdje. Bila sam na kavi kod roditelja od decka, i onako mi njegova mama kaze odjedamput da sam svejedno vec prestara za dijete i da nam je kasno sad o tome razmisljat. Bas se jadno osjecam makar znam da mnoge cure imaju bebe u tridesetim sl eto pogodilo me. Sad se jos vise nadam plusicu ovaj mjesec.

ma kakva je to žena? zvuči mi ko neka vještica iz sapunica. Žene danas ostaju trudne i u 40-ima, a isto tako neke ne mogu ostati trudne ni u ranim 20-ima. Zanemari!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Angel 🌼
    23. Veljača 2021. 11:57

Ma skoro pa i je vjestica. Bezobzirna je jako. Al tak nest mi sad prvi put rekla. 

Sarita_00
    23. Veljača 2021. 11:57

Lindsay mahni Osijeku od mene ❤️ 5 godina faksa, a prije toga redovito jer mu nismo jako daleko 😁
    Mašo eto nek se one zalete kod nas u Istru 😁 
    Lilimam ja se nadam da je to to i da će u subotu biti lijepi plus 🤞🤞
    Moje nema, nema ni nekih naznaka da bi mogla. Sad kad je već nema, nek se strpi još malo. U četvrtak sam naručena u laboratorij i nadam se da ću uspjet obaviti što trebam. Jer ako nemam te nalaze, ne mogu dalje na pregled...

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    23. Veljača 2021. 11:59

Angel1991

Al baš vještica. Stvarno nemam riječi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Monstera
    23. Veljača 2021. 12:01

Angel1991

Reci ti njoj, da uz današnju medicinu bi i ona mogla ostati trudna ako to želi 😉

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.