Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    22. Veljača 2021. 21:39

Maša obećava 🤞🤞🤞🤞

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

LazyO
    22. Veljača 2021. 21:47

Maša držim 🤞🤞😊
    Wonderer ma samo vi odmah pokušavajte, da nešto ne štima ne bi se ni uhvatilo. bitno da si ti dobro, možda još neko vrijeme budeš umorna, al u napad od vikenda 😊

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

▪Marty
    22. Veljača 2021. 22:22

joy

Ovaj tjedan sam još na go pa svrati slijedeći tjedan u novu drogeriju na jugu ;) jedina djelatnica tamo koja ima dva imena :D
    a baš sam se trudila da na svakoj pronađem nešto na minnie haha

hehe ludice jedna mogla si se jednostavno javit ovdje ❤
    jos mi sad reci da i stanujes na jugu pa smo mozda i susjede😜 srele smo se vec 100%, iako tu nikad nisam kupila test za trudnocu 😂 
    iznenadit cu te neki dan😊

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    22. Veljača 2021. 22:25

wonderer slazem se s curama, samo ti napadaj😘 kako si danas?
    masa simptomi su top top top! 🤞🤞🤞🤞🤞
    leah pisaaaj 🍀🤞🤞🤞
    monstera bit ces ti mom-stera uskoro 💜 ova greskica je bas simpaticno ispala 😍

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

curka93
    22. Veljača 2021. 22:39

Maša🥰🤰🏼

Znaci kad sam rekla da me boli dole mislila sam na pulsiranje i traje vec satima… osjetim kao da mi kuca srce u vagini 🙈 neznam kako da to objasnim niti dali je netko to ikad osjetio 🙈 onako pulsira mi ispod klitorisa ( skoro pa da me napali) 😂😂🙈 I SAD NARAVNO CITAM :

Trudnoća je još jedno stanje koje može biti praćeno pulsiranjem vagine. Štoviše, takvi osjećaji su tipičniji za početnu fazu. Vjeruje se da na taj način tijelo obavještava ženu o početku trudnoće.

Ovo zvuci zanimljivo☺️☺️

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

🌈Wonderer🌞
    22. Veljača 2021. 22:41

Bella, LazyO, Marty, ja sam dobro, svaki dan sve manje simptoma, hvala na pitanju 😊.
    Ma zapravo nisam bila sigurna kolike su uopće šanse za oplodnju kratko nakon takvih virusa, ali imate pravo, pokušat ću koliko uspijemo ovaj ciklus, nemam što izgubit. Možda će vrijedit i ona da pad imuniteta dobro dođe trudilicama 🙃.
    Već nekih 10 dana (što u SI, što s potvrđenim covidom) izbjegavam dragog da ga ne zarazim, dobro se još uvijek drži pa je možda ovih dana vrijeme za malo rizika, u dobre svrhe 😎.
    Mašo, zvuči baš peesovski, držim 🤞!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

Bella🌟
    23. Veljača 2021. 06:47

Jutro☕
    Joy bas ki je drago da si pronasla zaokupaciju da manje mislis o svemu. Jako mi se sviđa zimska svadba ,bit ce vam prekrasno 😍😍😍 jako su lijepe zimske svadbe. 
    Mašo sretno🤞🤞🤞
    Anci ma kakvo bediranje, ne moze ni biti ista tempica kakva je bila. Tijelo ti je nedavno proslo kroz promjenu, vjerujem ds i to utjece na tempicu. Glavu gore i jos sitno brojimo🤞💖💖
    Mene je ova M bas satrala. Inace ne krvarim toliko,i ne znam sto je. Nadam se da mi se stanje nije pocelo pogoršavati. Idem vaditi krv za pola sata da vidimo kako je sa željezo. 
    Gdje nam je Pupa?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Monstera
    23. Veljača 2021. 07:27

Jutro drage dame ☕🤗
    Ancio svaki ciklus je priča za sebe, tako da ne mora značiti da će ti temperatura u ovom ciklusu biti ista kao i u prošlom 🤞🤗
    Bella vjerojatno ti je ovaj ciklus samo iznimka da tako curiš, meni zna isto to varirati pogotovo ako su neke vremenske promjene bile itd. Javi nam se svakako kasnije nakon vađenja krvi 🤗
    Mašo danas piškiš? Držim fige 🤞
    Wonderer ma samo se vi rekreirajte u samoizolaciji 🤞😍
    Mene danas baš štreca i boli u lijevom jajniku, tako da bi rekla da je ovulacija danas. Šta mislite da li bi bilo pametnije da danas pokrimo to ili da nastavimo kao po planu, svaka 2 dana 🙄? 
    Sinoć smo svakako pokrili. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    23. Veljača 2021. 07:35

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera

Jutro drage dame ☕🤗
    Ancio svaki ciklus je priča za sebe, tako da ne mora značiti da će ti temperatura u ovom ciklusu biti ista kao i u prošlom 🤞🤗
    Bella vjerojatno ti je ovaj ciklus samo iznimka da tako curiš, meni zna isto to varirati pogotovo ako su neke vremenske promjene bile itd. Javi nam se svakako kasnije nakon vađenja krvi 🤗
    Mene danas baš štreca i boli u lijevom jajniku, tako da bi rekla da je ovulacija danas. Šta mislite da li bi bilo pametnije da danas pokrimo to ili da nastavimo kao po planu, svaka 2 dana 🙄?

ma bas sam neka pala 🙄🙄
    pa ne znam, ako je O danas mozda sutra da pokrijete

Ma normalno je biti tužan i razočaran ali heeej draga, pa ti za 3-4 dana možeš već piškiti jednog kineza. Moraš priznati da te to malo podiže iz ovog raspoloženja 😁

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    23. Veljača 2021. 07:42

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera

Jutro drage dame ☕🤗

ma bas sam neka pala 🙄🙄
    pa ne znam, ako je O danas mozda sutra da pokrijete

Ma normalno je biti tužan i razočaran ali heeej draga, pa ti za 3-4 dana možeš već piškiti jednog kineza. Moraš priznati da te to malo podiže iz ovog raspoloženja 😁

e nemam nijednog kuci ali nijednog

Stigneš u nabavku prije dana D 🤞😁

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.