🤰
Marija3998 ➕ ❤️
Sanjarka88 ➕ ❤️
NanaJ ➕❤️
Lyra ➕❤️
⬇️🔜🤰
💞ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:💞
Sarita_00 - 23. 02. - danas ❤️
Zuzuzujalica 23.02. -danas ❤️
Curka93 - 27.02. - 4 dana ❤️
Sunshine10 - 27.02. - 4 dana❤️
Leah - 28.02. - 5 dana❤️
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻
Belinda 02.03. - 7 dana ❤️
Anciooo 05.03. - 10 dana ❤️
Garava 06.03. - 11 dana ❤️
Marinci 06.03. - 11 dana ❤️
Monstera 08.03. - 13 dana ❤️
Gumbica - 13.03. - 18 dana ❤️
Buhtlica 14.03. - 19 dana ❤️
Ginny 14.03. - 19 dana ❤️
LazyO 16.03. - 21 dan ❤️
Wonderer 17.03. - 22 dana ❤️
Inna 18.03. - 23 dana ❤️
Bella 19.03. - 24 dana ❤️
Marty 20.03. - 25 dana ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro curke, ja piskila i snjesko je 🙁
Belinda na tom testu ti se meni isto dogodilo prosli ciklusz ali ja sam ga cijelog kupala jer sam piskila bez casice 😅
Dobro jutro trudilice 🥰
Kako ste?
Lyra divna beta 🥳🥳🥳🥳 dan nam slike testica da se divimo, znam da ih sve imas na hrpi 😅
Andjelina cestitam i nek bude skolska ❤️
Monstera Wow koja pikčina 🤩🤩🤩 sretno draga ❤️
Leah cekamo hcg 😁😁😁
Wonderer ja sam sad kod uspjesne ovulacije imala virozu, vidi me sad 😁 mislim da pad imuniteta moze samo pomoc 🤞🏻
Belinda ma ne valja test
A i meni je zao pogotovo jer sam se jucer poslije LH bas poveselila, ali dobro tjesim se da jos nije gotovo... Ovo je onaj one step sta dobijem u paketu sa LH, imam i jedan u sticku osjetljivi iz ljekarne, ali njega cuvam za kraj
Belinda ovaj test ćemo zanemariti kad je zakazao 😁 Kad ćeš piškiti opet danas ili ujutro?
Leah ja vidim sjenu, ali ne znam da li je to onaj pregib trakice ili ipak sjena 🤔
Sanjarka friško pečena trudnice, šta ti misliš da opet danas pokrijemo ili da pustim za sutra? Danas imam baš ovulacijsku bol iz lijevog jajnika, zadnja 2 ciklusa sam ovulirala iz desnog pa ne znam šta mi je pametnije. Pustila bi za sutra da se vojnici oporave, ali ipak me kopka da i danas to obavimo 😁
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Leah rano je jos
Ja na 9dpo u 16h nisam nista imala na testu a u 19h vec super vidljivu sjenu 😊
Belinda ovaj test ćemo zanemariti kad je zakazao 😁 Kad ćeš piškiti opet danas ili ujutro?
Leah ja vidim sjenu, ali ne znam da li je to onaj pregib trakice ili ipak sjena 🤔
Sanjarka friško pečena trudnice, šta ti misliš da opet danas pokrijemo ili da pustim za sutra? Danas imam baš ovulacijsku bol iz lijevog jajnika, zadnja 2 ciklusa sam ovulirala iz desnog pa ne znam šta mi je pametnije. Pustila bi za sutra da se vojnici oporave, ali ipak me kopka da i danas to obavimo 😁
Ja bi danas
Vidim da se tempica vec i digla
Tako da nekako cak mislim da si mozda ovulirala
Znaci cure ja sam sad taj test provukla kroz sve moguce filtere, pa stavila bljeskalicu ispod njega ma sve sve pregledala, tolko da sada nista ne vidim kak treba zbog te bljeskaloce.. Na trenutke mi se cinila sjenica, ali nisam uopce zicer gdje bi se ta testna linija trebala pojaviti tako da cu ja ovo zanemariti i piskiti sutra ili preksutra i sve do tog dana D kad ne bi trebala doci.
Svakako hvala drage moje na podrsci idem sad u miru popit kavu i zapalit cigareticu
Ja bi danas
Vidim da se tempica vec i digla
Tako da nekako cak mislim da si mozda ovulirala
Joj da, po tempici ispadam da jesam. Piškila sam lh tek oko 17 tako da je moguće da sam pik imala već ujutro pa da je ovulacija nastupila u roku od 12 sati, odnosno na večer. Najbolje onda da i danas to pokrijemo pa da sam na miru. Tnx na savjetu 😘
Kako si ti draga, brojiš sitno do pregleda? 🤞🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji