Cestitke cure na plusicima🎉🎉Sale zao mi je zbog infekcije, al bitno da si saznala i da se rijesi sto prije💪
Leah mene bi ova trakica zvala da piskim odmah😂😂
Sjajno izgleda i drzim 🤞🤞 da je to to.
Resicemo. la cemi radit na bebi ❤️
Cestitke cure na plusicima🎉🎉Sale zao mi je zbog infekcije, al bitno da si saznala i da se rijesi sto prije💪
Leah mene bi ova trakica zvala da piskim odmah😂😂
Sjajno izgleda i drzim 🤞🤞 da je to to.
Resicemo. la cemi radit na bebi ❤️
Resicemo. pa cemo onda radit na bebi ❤️
Ovaj tjedan sam još na go pa svrati slijedeći tjedan u novu drogeriju na jugu ;) jedina djelatnica tamo koja ima dva imena :D
a baš sam se trudila da na svakoj pronađem nešto na minnie haha
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Zujalica na ove natalne karte sam se pokidala haha. A onda naidjem na ovo:
https://ibb.co/n86xhLq
Btw meni nikakvu plodnost ne predvidjaju sljedecih mjeseci pa sam ih odmah odbacila 😂
Leah ajme to je to! 100% crtica sutra 💞😁
Anabela sretno! Bit će to 🙏
Mom-stera dobar novi nick 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Drzimo Monstera draga🤞🤞🤞🤞 pa da bude Momstera💖💖
Leah daaa pišni test🤞😁🤞🤞
Sale baš mi je zao za infekciju,jesi radila kakve dodatne pretrage il si samo te vaginalete dobila?. Ali ne mora to znaciti da nisi trudna.
Buhtlice ,izresetaj onda doktoricu pitanjima,sve ju pitaj i neka ti sve objasni. Drzim fige da saznas sve sto te zanima i napokon dobijes ogovore💖
Hvala Lavanya, ❤ znam da si u nervozi zbog sutra i ako zaboravis sve ok. Drzi se i bit ce ok💖
Curka pa ja bih rekla da je. Najtamnija je tada bila.
Wonderer nemam iskustva s tim no nekako si mislim da nema potrebe cekati. Znam dosta cura koje su trudnice i imale su koronu u trudnoci i sve je ok. A sad, .. ne znam nisam pametna. Jedino ja mozda ne bih cekala na tvom mjestj jer po svom iskustvu sad, ko zna kad ce uspješna trudnoca biti i kad ce se dogoditi,al opet nisam u tvojoj poziciji pa ne znam.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarko čestitam od srca na trudnoći, zasuzilo mi oko kad sam vidjela brojne pozitivne testove
Bella sljedeći ciklus je tvoj!
ja sam kao neka baba vračara, dobro mi ide za sad
Redovito idem kod psihijatrice, osjećam se puno bolje, planiramo svadbu u 12. mjesecu i jaaako se veselim, baš sam željela zimski ugođaj, snijeg, božični ukrasi, i svatovi pod grijalicama posvetila sam se poslu i više ne brojim kad bi bila koliko trudna, iako znam da mi je bio termin za točno mjesec dana
Nakon svadbe planiramo ponovo u akciju, trenutno nisam spremna jos psihički, izbjegavam zmiju tijekom plodnih dana
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Drzimo Monstera draga🤞🤞🤞🤞 pa da bude Momstera💖💖
Leah daaa pišni test🤞😁🤞🤞
Sale baš mi je zao za infekciju,jesi radila kakve dodatne pretrage il si samo te vaginalete dobila?. Ali ne mora to znaciti da nisi trudna.
Buhtlice ,izresetaj onda doktoricu pitanjima,sve ju pitaj i neka ti sve objasni. Drzim fige da saznas sve sto te zanima i napokon dobijes ogovore💖
Hvala Lavanya, ❤ znam da si u nervozi zbog sutra i ako zaboravis sve ok. Drzi se i bit ce ok💖
Curka pa ja bih rekla da je. Najtamnija je tada bila.
Wonderer nemam iskustva s tim no nekako si mislim da nema potrebe cekati. Znam dosta cura koje su trudnice i imale su koronu u trudnoci i sve je ok. A sad, .. ne znam nisam pametna. Jedino ja mozda ne bih cekala na tvom mjestj jer po svom iskustvu sad, ko zna kad ce uspješna trudnoca biti i kad ce se dogoditi,al opet nisam u tvojoj poziciji pa ne znam.
Vidit cemo kaj Ce bit ovih dana☺️☺️☺️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
vecer cure, tempica 37.1 , boli me dole lagano ( onako kao da pulsira) i svrbi vise nego kroz dan, iscjedka ima ajme majko promjenila sam gace danas 5 puta 🙈 pune !! Svaki put kad piskim se operem samo vodom i nestignem ni gace obuc vec mi po svuda curi iscjedak 🙈 tjesi me sta je bezbojan i nema mirisa … nisam pametna dali da nazovem ginekologa ili da sacekam do cetvrtka?
E da i ja NIKAD u zivotu nisam osjetila ovu bol u grudima ja sam prije plakala ko kisna godina jer me toliko bole da je to prestrasno 😢😢😢😢
Znaci upravo se gledam u ogledalo i nevjerujem 🙈 neznam dali se ovakve promjene mogu desavat u grudima ako nije jebena trudnoca u pitanju 🙈 znači cijela prsa išarana plavim venama idu skroz do vrata… izgleda cak malo strašno 😂 ma ugl bas sam se uzbudila za testic sutra 🥰 a ako bude negativno onda cemo malo napravit pauzu i stvarno rijesit SVE SVE SVE prije nego ponovo krenemo 🙂🙂
Oprostite na punoo poruka malo sam se uzbudila 😂😂😂😂 sokirana koliko me grudi bole sta ti je ludost 😂😂❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
vecer cure, tempica 37.1 , boli me dole lagano ( onako kao da pulsira) i svrbi vise nego kroz dan, iscjedka ima ajme majko promjenila sam gace danas 5 puta 🙈 pune !! Svaki put kad piskim se operem samo vodom i nestignem ni gace obuc vec mi po svuda curi iscjedak 🙈 tjesi me sta je bezbojan i nema mirisa … nisam pametna dali da nazovem ginekologa ili da sacekam do cetvrtka?
E da i ja NIKAD u zivotu nisam osjetila ovu bol u grudima ja sam prije plakala ko kisna godina jer me toliko bole da je to prestrasno 😢😢😢😢
Znaci upravo se gledam u ogledalo i nevjerujem 🙈 neznam dali se ovakve promjene mogu desavat u grudima ako nije jebena trudnoca u pitanju 🙈 znači cijela prsa išarana plavim venama idu skroz do vrata… izgleda cak malo strašno 😂 ma ugl bas sam se uzbudila za testic sutra 🥰 a ako bude negativno onda cemo malo napravit pauzu i stvarno rijesit SVE SVE SVE prije nego ponovo krenemo 🙂🙂
Oprostite na punoo poruka malo sam se uzbudila 😂😂😂😂 sokirana koliko me grudi bole sta ti je ludost 😂😂❤️
Ovo bi mogli bit simptomi 🤰 cekamooo sutraaa💕💕💕
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Znaci kad sam rekla da me boli dole mislila sam na pulsiranje i traje vec satima… osjetim kao da mi kuca srce u vagini 🙈 neznam kako da to objasnim niti dali je netko to ikad osjetio 🙈 onako pulsira mi ispod klitorisa ( skoro pa da me napali) 😂😂🙈 I SAD NARAVNO CITAM :
Trudnoća je još jedno stanje koje može biti praćeno pulsiranjem vagine. Štoviše, takvi osjećaji su tipičniji za početnu fazu. Vjeruje se da na taj način tijelo obavještava ženu o početku trudnoće.
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji