Jutro cure, prijavljujem laganu bol u sisama, dosuse tolko je zelim osjetit da ih stiscem mozda prejako😂😂
Bella,moj je privatnik + pretrage se rade tamo odmah tako da im lova ide odmah u dzep pa opet nije za pretrage dok ne misli da nije potrebno🤷♀️
Anci mozda se muka nastavi pa postane znak🤞
Leah i zujalica sve me vuce da vam se pridruzim u srijedu al je meni onda tek 8 DPO. Ako ne srijedu onda petak piskim!
Haha, ma ako bole bole, racuna se to, kak god da stisneš 😁🤭😉
Ovo za pretrage, svjesna sam ja da nakon 1 spontanog bas i nije neka frka,i da je to vec "pod normalno". Ma pustit cu sad ovako jos koji mjesec i vidjet sto bude pa ako nista ne bude idemo na humanu pa cemo od tamo dalje i nadat cu se da se spontani više nece ponoviti i da je ovo bilo samo jednom,ruzno iskustvo koje vise necemo morati prozivljavati.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobar dan. imam jedno pitanje zbunju je me jako
Naime 03.02.2021 je prestalo menstruacija, 18.02 2021 sam dobila s tim da ga uopste nema na ulosku dnevnom nego posle mokrenja kad se obrisem prestalo mi 20. 03 bio je u boji svetlo roze dali moze pomoc da mi kazete sta je jako se bojim da nije nista strasno da se umirila. A menstruaciju treba da dobijem. 27.03. Sta to moze biti? moze li mi ko pomoc
Amy, Liliman, Garava sretnooo🤞🤞🤞
Mašo 😁 stavi slikice😁
Blice hvala ti puno ❤️
Bas sam nekako pozitivna za ovaj ciklus neznam kako bi ti opisala osjecaj 😊
Kako si ti?
Vidim 4dc si sad..jos malo gotova M pa lov na O?
Jos malo da😁 iako mislim da ovaj ciklus jos necu prstiti bazalnu, za trakice se jos premisljam. Al O su mi nekako predvidive pa otprilike znam kad ce😁
Pa super je to sto mozes predvidi bez ovih popratnoh pomagala…
Ja sam ovaj ciklus prvi put sa trakicama pa cemo vidit jel urodilo plodom 😊
Cak je zabavno ovo s trakicama mogu ti rec 😂Dobro jutro dame moje malo sam bila odsutna al evo me vratila sam se❤️
Zao mi je radi svih M i minusa❤️
Evo ja sam danas 2dpo uspila sam uvatit O 15DC
Sad odbrojavamo do 06.03 🥳🥰
Sanjarko mozes me ispravit za 06.03 pa cemo vidit sta ce se dalje desavat🥰😘
Onda skupa odbrojavamo, i ja cekam 6.3
Hihi super onda se pratimo 😊 koji si dpo?
Ja sam ti imala zadnju M 6.2. Iduca mi treba biti 6.3,a ovulacije je trebala po aplikaciji biti jucer iako mi trakice nisu pokazale ovulaciju jucer nego prije 3 dana je bila tamnija pa sad vise nisam u nista sigurna malo me to sve zbunilo Al ugl uvijek mi M dolaze tocno 27 ili 28 dan,😊😊😊😊
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Jutro cure 😁
Volim ovo kad imam što pročitati ❤️ Makar sam pola toga pozaboravljala 🤣🤣
Leah nadam se da će mučnina ipak biti simptom 🤞🤞
Belinda stiskanje 🤣🤣🤣🤣
Odvezli smo malu u vrtić i išli u trgovinu. Jedva sam čekala doći doma da jedem, baš me neka slabost uhvatila. Nadam se da će noga ostati ok i da se u srijedu napokon vraćam na posao ❤️ Sad konačno nismo više online 😁 Makar već vidim da onih mojih 24ero hahara jedva čeka napravit neku glupost 🙈
Sretno vam u novom tjednu! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro cure… želim vam lijep tjedan 💕🍀
.Bella meni je bas obilno 2 dana…ostalo ok, malo ili nimalo…isto zna biti ugrušaka…
Nadam se da nece biti potrebe za ovim obradama…ali isto tako ne mogu vjerovati da se kao mora čekati 3 spontana!!!
Leah 🤞🤞
.
Ja sutra idem na prohodnost, krenula mi je nervoza…bas se bojim🥺 vise rezultata nego same pretrage…sve cu pretrpjeti samo da bude dobro🥺
Lavanya sretno sutra i drzi se,bit ce to dobro,mislimo na tebe❤ meni su prohodnost provjerili na operaciji 2017. I bilo je sve ok. Sad poslije vise nismo. Koliko ti traje M?
Hvala ti ❤
Traje nekih 6-7 dana... s tim da taj 6,7 nema skoro pa nista... brljavi malo... realno, nakon prva dva tri dana dalje je milina
Dobro jutrooo ☕
ma okej sam, nije da plačem pod tušem i slično. Prije godinu dana smo odlučili da ćemo se prestati paziti pa kad bude bude. Međutim godinu dana poslije još uvijek ništa pa me to malo izbediralo. Zapravo, od tada do svatova (10mj) me to nije diralo jer su druge stvari bile preće, neredoviti odnosi, nisam apsolutno nikako pratila ciklus i slično, ali me sad uhvatila neka tuga jer sam već godinu dana spremna postat majka a tapkam u mjestu.
Eto, sad mi je lakše, hvala što ste me saslušale 🥰 posebno hvala Marty i Zuzuzujalici na riječima podrške ❤️
.
Leah 🙏🙏🙏 jedva čekam da piškiš :)
Maša ima još vremena postat plusić :))
.
Vidim da ima nekih piškilica za srijedu, pridružila bi vam se i ja 🙋♀️ ma da ne očekujem ništa ali imam trakica pa ajd 😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro curke drage, šaljem poljubac svakoj od vas 🤗!
Kod mene dosadan period, 5. dc, M će lagano kraju danas, sutra...
Čitam vas redovno ali nisam pisala zadnjih dana. Leđa su me izmučila baš baš, da mi je netko rekao da će mi to biti najgori dio korone, ne bi vjerovala 😄.
Držim 🤞🤞🤞 curama koje rade testove ovih dana, da nam bude što više plusića! 🥰
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Dobroo jutro svima ,iako mi je jutro davno biloo...
Ovako ja sam sad 9DPO (po aplikaciji premom).
Nije mi nešto dalo mira i morlaa sam ranije napravit hcg.
Evo tu su slike, ova zelena gornja trakica je jutros prvim urinom (oko 6:30) .. a ove dr dvi slike su Clear Sign (digitalac) kao 6 dana prije menge napravljen u 9h. Kopkalo me nešto to šta sam "vidila" na zelenoj hcg trakici, pa sam morala kupit i taj da vidim i čini mi se da i na njemu vidim sjenicu nekakvu. Ne želim si umišljat nit se previše nadati, alii evoo volila bi da mi VI Prognozirate !! 🍀🤞
https://ibb.co/0XcKKkK
Dobroo jutro svima ,iako mi je jutro davno biloo…
Ovako ja sam sad 9DPO (po aplikaciji premom).
Nije mi nešto dalo mira i morlaa sam ranije napravit hcg.
Evo tu su slike, ova zelena gornja trakica je jutros prvim urinom (oko 6:30) .. a ove dr dvi slike su Clear Sign (digitalac) kao 6 dana prije menge napravljen u 9h. Kopkalo me nešto to šta sam "vidila" na zelenoj hcg trakici, pa sam morala kupit i taj da vidim i čini mi se da i na njemu vidim sjenicu nekakvu. Ne želim si umišljat nit se previše nadati, alii evoo volila bi da mi VI Prognozirate !! 🍀🤞
https://ibb.co/0XcKKkK
Ja vidim crticu na sva 3 testaa🥰✌
Sortiraj odgovore
Najstariji