Držim fige da skorašnji testic 🤞🏼🤞🏼
Hvala. javljam uskoro vesti ❤️ Divno se druzit sa vama 💕
Joj cure moje pravo saam ljuta 😡😤😤😤😤😢
S obzirom da mi se blizi ginekoloski pregled nazivom sestru da je pitam jel moze pola sata kasnije termin, kaze moze i na to mi kaze da nastavim piti tablete po protokolu, sto znaci da za 2 daa krecem piti i opet nista od O. Danas mi je 14 dc 😪😪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Držim fige da skorašnji testic 🤞🏼🤞🏼
Hvala. javljam uskoro vesti ❤️ Divno se druzit sa vama 💕
Sretno🤗🤞
Ako ti se nezuri test napravi na dan kad trebas dobiti.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Joj cure moje pravo saam ljuta 😡😤😤😤😤😢
S obzirom da mi se blizi ginekoloski pregled nazivom sestru da je pitam jel moze pola sata kasnije termin, kaze moze i na to mi kaze da nastavim piti tablete po protokolu, sto znaci da za 2 daa krecem piti i opet nista od O. Danas mi je 14 dc 😪😪
Buhtlice, oprosti nisam popratila,koje tablete trebas piti?
Bella ja vjerujem da ćete vi uspjeti ❤️ možda eventualno da muž napravi spermio? moj je danas još dao uzorke na mbo pa čekamo nalaze kroz koji dan da vidimo dal je kakva upala u pitanju.. hjooj nadam se i hopsiću danas, već sam luda. nešto smo krivo izračunali za apstinenciju pa nismo cijeli prošli tjedan..🙈 spominješ 9. mjesec ma do onda ćeš biti već dobra buckaaasi dobila uputnicu za kks?
Maša sad vidim tvoje olafe ali još je ranoo
lavanya hrabra si ti žena, samo bez straha bit će sve u redu. sretno i mislimo na tebe❤️
lilimam čekamo sliku plusića
leah woow držim figeee 🤞🏼🤞🏼
zujalice, t.loza ❤️❤️
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Bella ja vjerujem da ćete vi uspjeti ❤️ možda eventualno da muž napravi spermio? moj je danas još dao uzorke na mbo pa čekamo nalaze kroz koji dan da vidimo dal je kakvaupalau pitanju.. hjooj nadam se i hopsiću danas, već sam luda. nešto smo krivo izračunali za apstinenciju pa nismocijeli prošli tjedan..🙈spominješ 9. mjesec ma do onda ćeš biti već dobra buckaaasi dobila uputnicu za kks?
Maša sad vidim tvoje olafe ali još je ranoolavanya hrabra si ti žena, samo bez straha bit će sve u redu. sretno i mislimo na tebe❤️
lilimam čekamo sliku plusićaleah woow držim figeee 🤞🏼🤞🏼
zujalice, t.loza ❤️❤️
Onda hopsić pod obavezno danas😁😉😚
Dali smo si vremena do tad pa ce onda napraviti on svoje nalaze a ja dalje kaj treba. Jer prvi put nam je uspjelo brzo, u 3. Ciklusu vec s tim da dva prije nismo nesto ekstra hopsali tako da zato jos cekam s tim svim, hocu si dati jos malo vremena. A nadam se da cemo do 9 mjeseca stvarno biti okrugle😁😁🤭 pa da nece biti potrebno ici nikamo dalje. A ako hoce, ici cemo di god samo da bebolina dode.
Za kks moram sad zvat opcu dr. Jer mi gin ne moze to dati posto nisam trudna nit na kontracepciji,tako je rekla dns.
Marty i sdetno s muzevim nalazima,javi jel sve proslo ok🤞🤞
Anci onda i ti u hopsanac danas😁😁
Curke odlucila sam piskit cu u subotu, ima li koja da ce istoo tad?✌☺ nadam se plusicu ali vidit cemo ukoliko bude otkrivam vam sve sto smo mi radili da bi doslo do bebice(poze, sta smo pili, kako smo racunali plodne dane..) nadam se da ce nekoj pomocii makar malo🥰 uzivajte u toplom vremenu ja sam danas posebno raspolozena cim je stiglo ovo sunce vani odma covjeku bude bolje😊🌞
Bella da, razumijem. pa brzo ste uspjeli prvi put, tak da moraju se zvijezdice posložiti opet uskoro nama sad ide 6. ciklus pokušavanja, mislim si pa mogloo bi već sad
joj..pokušavam sve nekak na pozitivu okrenuti i biti strpljiva i opuštena koliko ide. a kako kažeš ako ne uspije i nama do 9. i mi ćemo krenuti konkretno po bebolinu. znači bit ćemo trudne skupa ili sad ili onda, ok?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
https://ibb.co/B4WbB1v moja danasnja trakica...ocito je onda pik bio prekjucer...a ovulacija jucer...e sad menga treba Doc za 5 dana🤦🤦
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji