Marty nama je bome vikend prošao bez hopsanja te ovo te ono, nekakav namještaj je još dolazio tako da danas ak ne padne hop hop izludit ću 😅😅
eee Anci znas kako je onda meni?? od prošlog pon sam ko riba na suhom
znaci curke ako osjetite lagani potres danas to Anci i ja akcijamo hehehehe
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Žemske, evo i mene. Bio je obiteljski vikend, a može se pretpostviti kak izgleda kad imate 7 nećaka i nećakinja između 3 mjeseca i 6 godina. Uglavnom dobar workout i umorna ko pas, nisam stigla tipkati, baš smo uživali.
Nisam pisala bilješke, al hvatat ću kroz sljedeće dane 😂
Anci i Marty, sam vi hopsajte, ja već znam kak ću svog napasti kad se vrati za 2 tjedna...jadan on, to je sve što ću reći.
Sweet dreams ja vidim sjenice na svima i nadam se da tamne!! Čestitam ti onda, iako mislim da je to već sad to!
Bella bit će sve ok, ni meni nisu jasni što ne žele slati na pretrage. Ja imam genetsku predispoziciju za trombofilijju i idalje nisam dobila uputnice nakon biokem. Nadam se da ćemo mi uskoro vidjeti te plusiće i da će se održati pa da neće ni biti potrebe za dalje- a ako ne, onda po redu.
T.loza joj nisam ni pohvatala sve, al 🧡🧡🧡
Zujalice kad ti opet piškiš, ili već jesi danas? Inače i meni je pčelica maja jedna od najdražih uspomena 😁
Leah ti baš imaš super simptome, jedva čekam testić!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
https://ibb.co/B4WbB1v moja danasnja trakica…ocito je onda pik bio prekjucer…a ovulacija jucer…e sad menga treba Doc za 5 dana🤦🤦
curka da, onda je prekjučer bio pik. držim fige! moguće da ti lutealna traje tako kratko?
Bella hvala, javim
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
https://ibb.co/B4WbB1v moja danasnja trakica…ocito je onda pik bio prekjucer…a ovulacija jucer…e sad menga treba Doc za 5 dana🤦🤦
Ma nece doc za dana
Nego cca 2 tjedna
Tj trebala bi tada doc, al nece 🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Joj cure moje pravo saam ljuta 😡😤😤😤😤😢
S obzirom da mi se blizi ginekoloski pregled nazivom sestru da je pitam jel moze pola sata kasnije termin, kaze moze i na to mi kaze da nastavim piti tablete po protokolu, sto znaci da za 2 daa krecem piti i opet nista od O. Danas mi je 14 dc 😪😪
Buhtlice, oprosti nisam popratila,koje tablete trebas piti?
Utrogasten 🙄
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ma nece doc za dana
Nego cca 2 tjedna
Tj trebala bi tada doc, al nece 🤞🏻
5* dana
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello ekipa..... Evo da javim da piškim u nedjelju ako ne dođe tetka u petak 🤞.
Od simptoma imam bolne na dodir bradavice i grudi su dosta natekle, piškim u danu jako često i tokom noći isto, bole me s manjim intenzitetom donji dio leđa i osjećam nadudost i kao male grčeve kao da bi trebala dobit. Sad 🤞 šta bude, valjda ćemo znat u nedjelju. 😬 Nikako je dočekat pa se nadam da se neću opet razočarati. 🙈🙏😊
Ostalim ženama, majkama, kraljicama želim isto 😉
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Hhaha daaaa bit će 😍🤩😍
Curka pa kako već za 5 dana Ako je O bila jučer, po tvom proračunu onda ne može ni do implantacije doći 😳 treba tebi m doći za nekih 12 dana
Koliko ti traje lutealna?
Zbunjena sam jako .. nezz...danas mi je 31 dan ciklusa...a prekjucer je trakica pokazala pik koliko sam skuzila..
Nezz stvarno al sad sam pak zabrinuta...moguce da mi je ovaj ciklus duzi...ne znam stvarno
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Bella da, razumijem.pa brzo ste uspjeliprvi put, tak da moraju se zvijezdice posložiti opet uskoronama sad ide 6. ciklus pokušavanja, mislim si pa mogloo bi već sad
joj..pokušavam sve nekak na pozitivu okrenuti i biti strpljiva i opuštena koliko ide. a kako kažeš ako ne uspije i nama do 9. i mi ćemo krenuti konkretno po bebolinu. znači bit ćemo trudne skupa ili sad ili onda, ok?
Ok,moze 😘😘❤❤
Haha žene, samo vi tresite koliko treba 😉😉😁
LazyO ❤ neka ste vi lijepo proveli vikend.🤗 sto ima kod tebe,imate jakvu posebnu strategiju ovaj mjesec?
Curka da, pik je bio onda prekjucer a ako ti je jucer bila O, trebala bi M tek za 2 tjedna plus minus koji dan. Nisi prije ovog pika imala neki drugi dan jos pik?
Buhtlice al dobro je sto ces dobiti utrogestan,to je progesteron i pripomoci ce. Dobivas ga poslije O jel da?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Bella da, razumijem.pa brzo ste uspjeliprvi put, tak da moraju se zvijezdice posložiti opet uskoronama sad ide 6. ciklus pokušavanja, mislim si pa mogloo bi već sad
joj..pokušavam sve nekak na pozitivu okrenuti i biti strpljiva i opuštena koliko ide. a kako kažeš ako ne uspije i nama do 9. i mi ćemo krenuti konkretno po bebolinu. znači bit ćemo trudne skupa ili sad ili onda, ok?
Ok,moze 😘😘❤❤
Haha žene, samo vi tresite koliko treba 😉😉😁
LazyO ❤ neka ste vi lijepo proveli vikend.🤗 sto ima kod tebe,imate jakvu posebnu strategiju ovaj mjesec?
Curka da, pik je bio onda prekjucer a ako ti je jucer bila O, trebala bi M tek za 2 tjedna plus minus koji dan. Nisi prije ovog pika imala neki drugi dan jos pik?
Buhtlice al dobro je sto ces dobiti utrogestan,to je progesteron i pripomoci ce. Dobivas ga poslije O jel da?
Ne trakice su bile bijele bijele...a moguce da mi se produzimo ciklus
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sortiraj odgovore