Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    curka93
    22. Veljača 2021. 10:25

Curkice kaj mislite dal' da sad piskim trakicu il' da pricekam barem 12h?

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

22. Veljača 2021. 10:51

Ma uživo se vidi na dva tri al baš kad se upru oči i istraži bljeskalicom.. zato sam ja isto skeptična i želim da vaše okice vide, ali vidii se doista malo sjenice. I napravila sam ga rano, ali za za 2 dana ću ponovo pa ćete mi opet prognozirati. Hvala vam na ulijevanjuu nade 🤞🙏🍀

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 10:51

Ja vidim na svima.
    Izvjezbano oko 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sarita_00
    22. Veljača 2021. 11:05

SweetDream

Ma uživo se vidi na dva tri al baš kad se upru oči i istraži bljeskalicom.. zato sam ja isto skeptična i želim da vaše okice vide, ali vidii se doista malo sjenice. I napravila sam ga rano, ali za za 2 dana ću ponovo pa ćete mi opet prognozirati. Hvala vam na ulijevanjuu nade 🤞🙏🍀

Ja vidim na onom srednjem i to bez naprezanja 😉 Držim 🤞🤞 da lijepo potamni za 2 dana. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

▪Marty
    22. Veljača 2021. 11:17

Maša🥰🤰🏼

Marty evo pokusala sam zaokruzit 🙈 hhaha neznam na ih stvarno vidim bez problema na sva 3 testa..

Maša e hvala ti, sad vidim! doduše na najdonjem testu najbolje vidim ali kad jaako napregnem očni živac i izbacim zjenicu vidim sjenicu i na prva dva ;) ali samo preko moba, na kompu nisam ništa vidjela..
    Sanjarka ništa bez tebeee

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Sale
    22. Veljača 2021. 11:18

belinda09

Sale napravi odmah. Ako bude negativan ima jos sanse da se pojavi. Samo pazi da je osjetljivost 10. Nemoj clear blue sa crtom! Ja uzmem cyclotest ili gravignost ultra u apoteci.
    Navodno su i trakice iz mullera super ali ih nisam sama probala. Drzim 🤞🤞🤞
    Sweet dream ja isto vidim posebno na zadnjoj slici. Ubacila sam i u filter i tamo jos bolje vidim

Hvala ti odradicu pa cu slikati.. 🙏🙏

• Sale
    22. Veljača 2021. 11:28

Bella🌟

Garava je zna biti skroz zabavno 😁
    Lavanya ok, da i meni tako bude par dana i gotovo, iako traje 4-5 dana. Zapravo 4. Jos nesto,5 slabo. Javi sutra sto ce ti reci na prohodnost , drzim🤞🤞 da sve dobro prođe.
    Sale kad bi trebala dobiti slijedecu menstruaciju.
    Anci

Sad za 27.02 trebam dobiti menstruaciju. stim da sam 18 i 19 imala tackasto krvarenje. nije bilo na dnevnom ulosku nego kad se obrisem. 

• Sale
    22. Veljača 2021. 11:29

Bella🌟

Garava je zna biti skroz zabavno 😁
    Lavanya ok, da i meni tako bude par dana i gotovo, iako traje 4-5 dana. Zapravo 4. Jos nesto,5 slabo. Javi sutra sto ce ti reci na prohodnost , drzim🤞🤞 da sve dobro prođe.
    Sale kad bi trebala dobiti slijedecu menstruaciju.
    Anci

Dali znas sta bi to moglo biti 😳 Nikad tako nesto nisam imala. 

• Sale
    22. Veljača 2021. 11:33

belinda09

Sale vratila sam se na tvoj prvi post. Pise 27.3. da trebas dobit. Ja sam prvo vidjela 23 pa sam pomislila 23.2.
    Ali ako je datum 27.2. Pricekaj srijedu prvi urin da budes sigurnija:)

Greska u kucanju telefon brka slova.
    sad za 5 dana treba da dobijem. Stim da je 18 i 19 bilo tackasto neznam zasto se to pojavilo

• Sale
    22. Veljača 2021. 11:36

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

To točkasto može biti implantacijsko krvarenje, proguglaj malo :)

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

To točkasto može biti implantacijsko krvarenje, proguglaj malo :)

Citala sam kucala na  gogle al vise ni sama neznam sta je. Racunala dodavala sve me zbunilo 😳 al hvala ti u svakom slucaju divne ste zene ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.