Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lyra
    11. Veljača 2021. 21:18

NanaJ cestitam! Koja lijepa crta ❤️  Cim bude ovoliko stranica, znam da je neki plus u pitanju 😁

Wonderer drzim duple 🤞 da bude s tobom sve ok cak i ako su kolege pozitivni. 

Curka meni ovo tvoje zvuci obecavajuce, nadam se da ste pokrili 🥳

Sarita zelim ti brz oporavak!

👦 11/2017 👶 9/2020

11. Veljača 2021. 21:29

Cure, danas sam napravila test, onaj first sign iz dma, totalno neplanirano i stihijski 😂 naravno da je negativan... trebam dobiti u ponedjeljak/utorak... piskila sam popodne... ima li jos nade ili ipak ne? 😔
    .
    Čestitam curama koje su ugledale plusić 🥰🥰🥰

Mia333
    11. Veljača 2021. 21:42

Draga NanaJ, ma kakva sjenica, to je prava crta! Cestitam ti od ❤ i da bude uredna i skolska! Uzivaj u tom blazenom periodu zivota! 🤗❤

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Loza 💙😇
    11. Veljača 2021. 21:43

lavanya 🌷 🔜🤰

Cure, danas sam napravila test, onaj first sign iz dma, totalno neplanirano i stihijski 😂 naravno da je negativan… trebam dobiti u ponedjeljak/utorak… piskila sam popodne… ima li jos nade ili ipak ne? 😔
    .

Naravno da ima nadeeee, šaljem ti zagrljaj i ne daj da te taj test izbaci iz takta jer imaš još vremena da se pretvori u plusić 😘

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

11. Veljača 2021. 21:49

t.loza 🔜🤰

lavanya 🌷 🔜🤰

Cure, danas sam napravila test, onaj first sign iz dma, totalno neplanirano i stihijski 😂 naravno da je negativan… trebam dobiti u ponedjeljak/utorak… piskila sam popodne… ima li jos nade ili ipak ne? 😔
    .

Naravno da ima nadeeee, šaljem ti zagrljaj i ne daj da te taj test izbaci iz takta jer imaš još vremena da se pretvori u plusić 😘

Hvala ti 😘😘😘
    Kad bi barem... 🙏🙏

Ginny
    11. Veljača 2021. 22:29

Nanaj cestitam to je prava crta, kakva sjena ❤️ zelim ti dosadnu trudnocu ❤️❤️
    Sarita zao mi je za kolino, i mom je nesto al ne znam jos sta 😂🙈🙈 stalno mi pucketa kad ispravim i savijem nogu, kad dugo sjedim stvori mi se neki pritisak i moram ga puknit 🤦‍♂️ dr me poslala na rtg al tamo se nista nije vidilo, jos nisam otisla s tim nalazom kod nje a ima dva tjedna da sam bila na rtg 🙈 pocelo me smetat i dok vozim auto 🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Lindsay
    11. Veljača 2021. 22:52

Lavanya hoces poslati slikicu tvog praznog kineza na 7dpo??? Imam ga i ja 😂❤

Lindsay
    11. Veljača 2021. 22:53

I to isti kao tvoj 😂

curka93
    11. Veljača 2021. 23:29

Lyra

NanaJ cestitam! Koja lijepa crta❤️ Cim bude ovoliko stranica, znam da je neki plus u pitanju 😁

Wonderer drzim duple🤞da bude s tobom sve ok cak i ako su kolege pozitivni.

Curka meni ovo tvoje zvuci obecavajuce, nadam se da ste pokrili🥳

Sarita zelim ti brz oporavak!

Pokrili💪💪💪🤗🤗🤗al nemam pojma jel ovulacija ili ne...iskreno prije nisam bas pridavala neku paznju za ovulaciju.. al danas me na trenutak zabolio kao da cu dobit pa eto nekako mislim da je o bila danas bar se nadam🤗🤗🤗

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

curka93
    11. Veljača 2021. 23:30

Tonia

curka93

Tonia

curka93

curka93

Tonia

Eto možemo skupa :D sad samo ovisno kak bi se pogodile s vremenom zbog posla

Ja sam za 💪poslala sam im upit jel vrijedi za kartica kod njih bit Ce zanimljivo ako ne🤣🤣🤣

Ta kartica ..hoooj taj mob sam ispravlja rijeci

Ak je ona Multisport, kod Gyms 4 you ne vrijedi :/ Sad sam po netu gledala

E da bas ta 😑😑😑

E bem mu mišekaal čekaj da ti odgovore, možda se nekaj promijenilo

Da da vidit cu kaj Ce reci...a bas se ponadala😑😑

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.