Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LazyO
    08. Veljača 2021. 18:35

T.loza da, a i ako stvarno bude O tek iza 20.dana, a procuris nakon 7 dana, definitivno ces trebati pregled i vidjeti sto dalje, to je prekratka lutealna. To je rjesiv problem- al ja se jos nadam da ce ti O nekako uletiti sad 🤗
    Hope jao da ti sad slikam svojih zelenih i rozih, piskila sam ih paralelno i po par dnevno, i jos imam punu vrecu 😂. Meni je to bas napeto. Prosla mi je O prije par dana, al ja i dalje piskim svaki dan hahaha. Pa ak za tjedan dana krenu tamniti piskim i hcg 

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

aurora12
    08. Veljača 2021. 18:37

Lyra

aurora12

Pozdrav cure, danas sam dobila stopericu i uputu da odnos bude sutra navecer. Buduci da je zadnji odnos bio u subotu ujutro, je li ok da pricekamo do tada? Hoce li spermiji biti ok? Nemamo najnoviji nalaz spermiograma ali dosad mu nije bio problem broj koliko pokretljivost. Je li bolje i danas ujutro i sutra navecer? Ako netko zna bila bih jaako zahvalna, nisam pitala dr., zaboravila sam od brzine dok sam isla po injekciju.

Ja bi i danas i sutra ;) nama je tako upalilo ❤️

Hvala na odgovoru :)

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Sanjarka88
    08. Veljača 2021. 18:41

Tloza takav je dan 🤗
    Piski ti i dalje i mjeri tempicu. 
    Uz ostalo, utvrditi ovulaciju točno jer super među ostalim jer se tako moze utvrditi i iutealna koja je jako vazna.
    Piski, mjeri bazalnu pa cemo analizirat 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Loza 💙😇
    08. Veljača 2021. 18:46

Marty, LazyO, Sanjarka hvala vam na podršci i riječima utjehe ❤️
    Nalazi krvi su mi sve super, ostali su mi još samo brisevi za napraviti ali to ću sada kad prestanem raditi jer inače ne stignem kad moram doći samo u prvu smjenu, a na poslu mi se baš ne govori gdje idem. 
    Tako da ću svakako to spomenuti ginekologu i nadat se da ćemo riješiti problem :) ma da sam sad pročitala par članaka, ugl nije nerješivo. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    08. Veljača 2021. 19:06

T. Loza vidim da si vadila hormone tako da mislim da nije to u pitanju, a da ss rijesit, moja je bila 11dana nakon kiretaze pa sam je produzila na 14 sa b komplexom 😉 mozda ri zakasni ovulacija ovaj ciklus i to je sve. Prati i dalje
    Garava bas ti je lipa vjencanica❤️ sritno vam
    Hope 🙌🙌 sad u nove pobjede jel
    Mene je i jucer i danas napala neka vrucina u licu popodne 🤔 jel to ovo jugo ili su u sumi... 😂😂 Nema mi muza a ja sama s dvoje dice pa mi svasta pada na pamet samo ne stignem bas tipkat i pratit 😂 al svima vam drzim fige 🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Monstera
    08. Veljača 2021. 19:08

Tloza da te malo utješim, ja sam imala jako sličnu situaciju kao i ti pretprošli ciklus trakice su mi bile od 0,05-0.2 sve do 17dc, kad se diglo na 0.3 i onda na 18dc pik. Svakako nemoj otpisati ciklus nego nastavi pratiti 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Ginny
    08. Veljača 2021. 19:13

Monstera

Tloza da te malo utješim, ja sam imala jako sličnu situaciju kao i ti pretprošli ciklus trakice su mi bile od 0,05-0.2 sve do 17dc, kad se diglo na 0.3 i onda na 18dc pik. Svakako nemoj otpisati ciklus nego nastavi pratiti 🤗

Meni je ovaj ciklus bilo tako i ovulacija na 15dc, zadnjih 6 ciklusa nije bila nakon 12dc 🤷‍♀️ i gledam u premom, prosle god u veljaci sam imala najcudniji ciklus ikad i ovulaciju na 17dc,znaci to mi se nikad nije dogodilo, inace imam krace cikluse 25-26dana 🤷‍♀️mozda je do veljace 😂😂

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

buhtlica23
    08. Veljača 2021. 19:17

https://ibb.co/wJ2WdBs
    !!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sarita_00
    08. Veljača 2021. 19:33

Garava vjenčanica je predivna 😍😍 Ja sam stalno maštala da ću imati takvu, a kako smo brzinski organizirali nisam uspjela naći. Ali sam se zaljubila u drugu 😁 Za mamu stvarno nemam komentara... 
    Ne znam tko je rekao: kad mi prigovaraju radim to makar znam da je krivo 😅 I moji i od M vole progovoriti za sve, a mi opet po svom. Sreća pa su daleko i ne znaju za hrpu stvari 🤣
    Tommy želim vam sreću i uspjeh na bilo koji način ❤️
    Tloza stigne još O 😉
    To je otprilike to čeg se sjećam 😅
    Koljeno me užasno boli, tako da me M vozio na posao. Imam 30 km u jednom smjeru i auto je jedina opcija. Nit mogu hodati, nit pomaknuti nogu bez da mi suze krenu. Sve je natečeno. Ako ne popusti, sutra idem kod doktora. 
    😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Monstera
    08. Veljača 2021. 19:34

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Garava vjenčanica ti je 🔝 i od curke, sad nisam sigurna jel ona podijelila svoju ili neka druga, ako sam pobrkala imena ne zamjerite 🥰🥰
    Marty grlim te ❤️
    Hope joj meni su te femometer odlične! ☺️☺️
    Monstera jesi bila u Müllera?

Nisam bila, jer su ti ceste katastrofa danas zbog snijega, a Muller mi je 20 minuta s autom... Nego našla sam u Rossmanu ove, valjda će pomoći, sad sam baš stavila jednoga pa čekam da se zagrije. Imam ga već 10 minuta zalijepljenog ali slabo me nešto grije https://ibb.co/DDsmWtq

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.