Jutro ☕☕☕ kavica za sve!
Buhtlice mnogim ženama lh raste pred mengu, moguce da je to uzrok tamnjenja trakice
Ja bi na tvom mjestu ovaj ciklus pratila o trakicama i onda kad je utvrdis krenes s duphastonom. Ne vidim razloga da propustas jos jedan ciklus.
Wonderer sugrađanko 😊 odlican san 😂
Zuzuzujalica 🥳🥳🥳🥳 za pik, nek bude dobitan 🥳
Inna kakvo vec smeđarenje a tek 6dpo??
Ginny koliko juznije? Blize Dubrovniku? 😁
Marty upadaju u ljubavni vlakić 🚂🥳🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne toliko juznije, blize splitu nego Dubrovniku 😂😂
Inna andol 100🤷♀️ nekad se davao heparin za tu mutaciju al vise ne. Nisam to znala prije nego sam izgubila trudnocu 😏 phd nalaz je pokazao tromb u posteljici, između ostalog. Uzimam i folat također.
Morala bi nac nalaz da napisem o cemu se tocno radi jer ne znam napamet 😅😅🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Btw, ja sam sanjala da radim test za trudnocu, ali neki u hiper-digitalnoj verziji, sa sto ekrana, čak je i zvukove puštao. I odjednom mi krene pjevat i svijetli sve živo na njemu, ja zaključim trudna sam, ali nikako pronać u uputama di je opisana takva situacija i što znači 🤣🙈. Što reći…
Svi neki show sanjate, ja ako se i sjećam sna obično je neki triler/horor (tipa jednom sanjala da imam 17 godina i bebu i zivim u drugom kvartu, al odjednom skuzim da nije moja beba i postaje odrasla, dolazi nesto tipa socijalna sluzba, al badass, i sruse mi kucu). Nema lijepo, slatko, uglavnom neki manje zabavni žanrovi 😅
.
Kako sad prezivit tjedan dana do piskenja testica?
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Zuzujalica ma to! Sad samo još koji hops za svaki slučaj i čekanje 😁
Inna ma prerano. Možda implantacijsko 🤞
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Btw, ja sam sanjala da radim test za trudnocu, ali neki u hiper-digitalnoj verziji, sa sto ekrana, čak je i zvukove puštao. I odjednom mi krene pjevat i svijetli sve živo na njemu, ja zaključim trudna sam, ali nikako pronać u uputama di je opisana takva situacija i što znači 🤣🙈. Što reći…
Svi neki show sanjate, ja ako se i sjećam sna obično je neki triler/horor (tipa jednom sanjala da imam 17 godina i bebu i zivim u drugom kvartu, al odjednom skuzim da nije moja beba i postaje odrasla, dolazi nesto tipa socijalna sluzba, al badass, i sruse mi kucu). Nema lijepo, slatko, uglavnom neki manje zabavni žanrovi 😅
.
Kako sad prezivit tjedan dana do piskenja testica?
Kreni na 7dpo 😂😂😂
Inna andol 100🤷♀️ nekad se davao heparin za tu mutaciju al vise ne. Nisam to znala prije nego sam izgubila trudnocu 😏 phd nalaz je pokazao tromb u posteljici, između ostalog. Uzimam i folat također.
Makarska? 😁🙈
Lazy 😂😂 tu smo negdi. Dan po dan haha.
Ajme i ja sam sanjala neke nebuloze koje su ukljucivale mjerenje bazalane, ginekologa, bolnicu, plazu 🤔😅😅🙈 svasta mi se nesro izmisalo
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Makarska? 😁🙈
Jedno selo pored 😉
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Makarska? 😁🙈
Jedno selo pored 😉
Dođemo svi na ljeto dolje (ja uglavnom ljetujem blizu) i onda imamo sastanak s trudničkim trbusima- može uključivati ginekologa, mjerenje, plažu..sve što ginny sanja 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sanjarka neću prije 9 dpo ništa 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sortiraj odgovore