evo cure da vam javim.. cijelo jutro ja i muž razgovaramo o ovome i eto dog smo konzultacije u Beti plus u ponedjeljak tako da eto idemo u MPO.
mislim da stvarno više nemamo živaca da ovo hahah
Sretno Tommy, najteži korak ste napravili, sad neka samo ide glatko. I kako je Anci napisala, neka se mrvica uhvati dok se budete spremali za MPO
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Ancioo 😘❤️
Marija eto ako ti išta znači, ja sam s prošlom trudnoćom od početka imala problema sa spavanjem, točnije nespavanjem i migrenama, možda je i to simptom, možda samo psiha, a možda i kombinacija. 🤷♀️ U svakom slučaju, probaj se primiriti, pretjerana briga i nerviranje nije dobro ni za tebe ni bebicu. Za grčeve su ti sve cure već rekle. Drži se. 🥰❤️
Tuljanice sretno, držim fige da ugledaš plusić. 🤞🤞
Hopeforyou huraaa za ovulaciju i ovulatorni ciklus. 🥳🙌
Tommy jako mi je žao što ti se ovo događa. 😔 Kojim god putem krenula, želim ti svu sreću svijeta! 🥰❤️
T.loza držim fige za što skoriji pik!! 🤞🥰
Lollypop čestitam od srca, urednu i školsku trudnoću ti želim! 🥳❤️❤️
Monstera žao mi je zbog glupače, neka sljedeći ciklus bude dobitni. 🤞🥰
Garava sad sam ostala paf kada sam pročitala... Sama kažeš da si osjećajna i znam da je teško, nekad možeš preći preko nekih stvari, nekad ne, ali ne dopusti da te to obeshrabri. Samo ti guraj po svom, znaš ti što radiš i zašto to radiš, grlim. 🤗❤️
Samoja kako cure kaže možda je stvarno rano?
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Lollypop pa heeej ti si trudna! čestitaaam, uživaj u bušiki i danima koji dolazeMonstera joooj..žao mi je, samo hrabro idemo u novi ciklus
Ma očekivala sam ju, samo je uranila za dan. Baš tako, sad opet sastaviti plan i onda u napad
Si ti odradila svoje ovaj vikend?
stvarno si hrabra draga, bravo! samo pozitivno trebamo misliti, nema druge :)
jesam, jesam odradila..a mogu ti reći da je bila i uživancija u keksićima bez presinga, a ne samo odrađivanje hehe :)znašzaista se jako nadam da će ovaj mjesec biti dobitan :)
Ma nema se tu šta biti hrabar, ili kloneš ili ideš dalje, za sada sam ok po tom pitanju, ćemo viditi za par mjeseci ako se ta borba oduži
Moj dragi je isto predložio da ovaj mjesec idemo neopterećeno, ali ja sam još nekako skeptična da sve prepustim slučaju, a i mislim da bi na kraju opet popustila i piškila trakice.
Ja ti držim fige da vam je ovaj ciklus uspio i da će plus doći iz neopterećenosti
ja sam svome rekla samo opusteno, mislim nije on glup vidi on trakice u kupaoni ali ne mora znati kad je pik, idem ovaj ciklus taktikom zvodenja i svaka dva dana hop hopkako bude da bude
I mi se kao svaki mjesec vodimo pod "opušteno" ali daleko smo mi od toga za sada
Dobra je taktika Anci, nema do seksi zavođenja i odlazaka u sobu, nadam se da će upaliti Ja sam rekla i ovaj ciklus kao svaka 2 dana, pa oko ovulacije je ipak bilo svaki dan, od straha da ne bude premalo
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
evo cure da vam javim.. cijelo jutro ja i muž razgovaramo o ovome i eto dog smo konzultacije u Beti plus u ponedjeljak tako da eto idemo u MPO.
mislim da stvarno više nemamo živaca da ovo hahah
drzim fige mico!! iako sam ja nekako sigurna da vec budete prirodnim putem, sad kad krenes na pretrage budes vidjela!
grlim te i nemoj otici sa ove teme
ma ne moram na pretrage jer imam već sve nalaze.. tako da ako Bog da možda već ovaj ciklus budem u postupku
mislim možda maštam hahahha no svakako pokušavamo i dalje..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo i moja LH trakica prvi put da je testna tamnija od kontrolne 😂😂
https://ibb.co/S5p8rJb
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Možda i je rano, vidjet ćemo... Ali ne nadam se baš previše!
Nemogu ništa promijeniti po tom pitanju, tako da sad čekam vješticu... Zasad nemam nekih naznaka da će uskoro doći! Vjv sam si i ja nabila malo stresa, tj jesam sigurno!
Vidjela sam da spominjete neki betty ako se ne varam? Kakve su trakice? Možda bi mogla te uzeti za idući ciklus...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Lollypop pa heeej ti si trudna! čestitaaam, uživaj u bušiki i danima koji dolazeMonstera joooj..žao mi je, samo hrabro idemo u novi ciklus
Ma očekivala sam ju, samo je uranila za dan. Baš tako, sad opet sastaviti plan i onda u napad
Si ti odradila svoje ovaj vikend?
stvarno si hrabra draga, bravo! samo pozitivno trebamo misliti, nema druge :)
jesam, jesam odradila..a mogu ti reći da je bila i uživancija u keksićima bez presinga, a ne samo odrađivanje hehe :)znašzaista se jako nadam da će ovaj mjesec biti dobitan :)
Ma nema se tu šta biti hrabar, ili kloneš ili ideš dalje, za sada sam ok po tom pitanju, ćemo viditi za par mjeseci ako se ta borba oduži
Moj dragi je isto predložio da ovaj mjesec idemo neopterećeno, ali ja sam još nekako skeptična da sve prepustim slučaju, a i mislim da bi na kraju opet popustila i piškila trakice.
Ja ti držim fige da vam je ovaj ciklus uspio i da će plus doći iz neopterećenosti
hvala Monstera 💜
po meni je ok piskiti lh trakice da znamo tocno kad je ovulacija i ne propustimo ciklus, ali da nas to ne opterecuje i ne stresira dodatno.. moram priznati da mene prva 3 mj pokusavanja je stresiralo, pa smo isli bez trakica jedan ciklus i sad opet s trakicama ali puno opustenije nego kad smo poceli raditi na bebi 😊
Anci vidim da si spremna za novi napad ☺ drzim ti figice 🤞🤞❤
Tommy punooo srece ti zelim sto god odlucila pozitivko nasa❤❤🍀🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Garava jako mi je zao radi negativnog testa i zbog odnosa sa majkom... neznam sta bi rekla bas steta da nemas njenu podrsku.
Tek sam sad vidjela datum svadbee pa mi smo razlika mjesec dana ... mi cemo imati 27.06.
👩🏽22👦🏻28
Ciklusi 28 dana
Možda i je rano, vidjet ćemo… Ali ne nadam se baš previše!
Nemogu ništa promijeniti po tom pitanju, tako da sad čekam vješticu… Zasad nemam nekih naznaka da će uskoro doći! Vjv sam si i ja nabila malo stresa, tj jesam sigurno!
Vidjela sam da spominjete neki betty ako se ne varam? Kakve su trakice? Možda bi mogla te uzeti za idući ciklus…
Draga moja toliko suosjecam s tobom jer smo skoro u istom vremenu dozivjele spontane, drzi mi se jos nije nista izgubljeno mozda je i ovulacija bila kasnija tako da ako ne dode do kraja tjedna opet pisni jedan test, drzim ti fige 🤞🏻❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Garava ja te virtualno grlim, curke su sve napisale 🤗❤❤
Samoja dobre su ti trakice od Betty ako ce ti trebati ☺ zenice jos nije gotovo dok ne dode 🤞🤞
t.loza cekam tvoju trakicu, ima da je potamnila bar malo😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji