Možda i je rano, vidjet ćemo… Ali ne nadam se baš previše!
Nemogu ništa promijeniti po tom pitanju, tako da sad čekam vješticu… Zasad nemam nekih naznaka da će uskoro doći! Vjv sam si i ja nabila malo stresa, tj jesam sigurno!
Vidjela sam da spominjete neki betty ako se ne varam? Kakve su trakice? Možda bi mogla te uzeti za idući ciklus…
Draga moja toliko suosjecam s tobom jer smo skoro u istom vremenu dozivjele spontane, drzi mi se jos nije nista izgubljeno mozda je i ovulacija bila kasnija tako da ako ne dode do kraja tjedna opet pisni jedan test, drzim ti fige 🤞🏻❤️
Da, nažalost po tome te i pamtim!
Kako ti stojiš s vješticom? Baš me strah da mi se ciklusi ne poremete... Jedva sam to nekako bila sredila! Divim se ženama kojima dođe u dan! Kod mene to od 28 - 40 dana! 🤷♀️😂🤯 Tih 40 je uvijek kad sam pod nekim stresom, a čini mi se da sad jesam! 🤯
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Garava bas mi je zao zbog minusa
Kod tebe je to bas izgledalo obecavajuce 🥺
Novi ciklus nova nada, samo hrabro ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nemogu ništa promijeniti po tom pitanju, tako da sad čekam vješticu… Zasad nemam nekih naznaka da će uskoro doći! Vjv sam si i ja nabila malo stresa, tj jesam sigurno!
Vidjela sam da spominjete neki betty ako se ne varam? Kakve su trakice? Možda bi mogla te uzeti za idući ciklus…
Draga moja toliko suosjecam s tobom jer smo skoro u istom vremenu dozivjele spontane, drzi mi se jos nije nista izgubljeno mozda je i ovulacija bila kasnija tako da ako ne dode do kraja tjedna opet pisni jedan test, drzim ti fige 🤞🏻❤️
Kako ti stojiš s vješticom? Baš me strah da mi se ciklusi ne poremete… Jedva sam to nekako bila sredila! Divim se ženama kojima dođe u dan! Kod mene to od 28 - 40 dana! 🤷♀️😂🤯 Tih 40 je uvijek kad sam pod nekim stresom, a čini mi se da sad jesam! 🤯
Ja bi trebala ili u subotu ili u nedelju. Uvijek sam imala cikluse 28-29, mislim da se nece nista oduzit posto sam i ovulaciju imala 15 dc kao i prije kiretaze. A od 3 dpo osjecam probadanje u lijevom jajniku, tu i tamo me cicke zazarei kao da su onak punasne ne znam kako to opisat. Danas glavobolja i krizobolja ali to prepisujem poslu nosenju maske i povlacenju pacijenata tako da evo ne zelim se nadat nicemu i analizirat da se ne razocaram
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure moje sta san ja sad dozivila od svoje rođene matere izbacilo me iz takta totalno…..
Ja se sitila da mi je ona davno pricala kako je ona kad je bila s menom isto krvarila par dana al skroz slabo i da jpj je boja skoro dovoljan dnevni ulozak i iden ja nju pitat kako je tp tocno bilo i sad ona meni isprica kako je bilo i za kraj mi doda recenicu AKO SI TRUDNA GLUPI STE I JEDNO I DRUGO STA SE NISTE SE MOGLI CUVT DO IZA PIRA… NEMOZES I JEDNO I DRUGO…
Toliko me povridila zene moje nemogu van opisat…. 😟
Joj nemoj se zivcirat, moja isto svasta izvali da ne mogu doc sebi nekad, al nase su sta mozemo❤️❤️
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Evo da se i ja pohvalim svojom vjenčanicom🥰
https://ibb.co/HqxTc3m
https://ibb.co/xjR9sV2
Ajmeee prekrasna je🥰🥰
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Cure moje hvala vam na rijecima sto se tice uvrede moje majke, puno mi znaci i hvala vam sto postojite moje virtualne prijateljice i hvala vam sto mogu s vama podjelit sve stvarno ste sve do jedne divne❤️❤️❤️❤️
Aaa sto se tice moga testa jos jedan šamar😟
https://ibb.co/34dNYvV
https://ibb.co/WkjrYd0
Garava žao mi je da je na kraju negativan... Sad samo neka dođe šta prije i idemo opet zajedno u odbrojavanje do plusa 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Kako ti stojiš s vješticom? Baš me strah da mi se ciklusi ne poremete… Jedva sam to nekako bila sredila! Divim se ženama kojima dođe u dan! Kod mene to od 28 - 40 dana! 🤷♀️😂🤯 Tih 40 je uvijek kad sam pod nekim stresom, a čini mi se da sad jesam! 🤯
Ja bi trebala ili u subotu ili u nedelju. Uvijek sam imala cikluse 28-29, mislim da se nece nista oduzit posto sam i ovulaciju imala 15 dc kao i prije kiretaze. A od 3 dpo osjecam probadanje u lijevom jajniku, tu i tamo me cicke zazarei kao da su onak punasne ne znam kako to opisat. Danas glavobolja i krizobolja ali to prepisujem poslu nosenju maske i povlacenju pacijenata tako da evo ne zelim se nadat nicemu i analizirat da se ne razocaram
Ma bit će to sve u redu! ❤️
Imaš pravo, smanjit to nadanje pa će i razočarenje biti manje! Danas mi je takav dan - bezvezan!
Došlo je prvo, pa će valjda uskoro i drugo! 🤞🤞
Btw i ja sam osjećala probadanje i imala križobolju!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ma bit će to sve u redu! ❤️
Imaš pravo, smanjit to nadanje pa će i razočarenje biti manje! Danas mi je takav dan - bezvezan!
Došlo je prvo, pa će valjda uskoro i drugo! 🤞🤞
Btw i ja sam osjećala probadanje i imala križobolju!
Ja sam se pripremila na dolazak, a ako ne dode super 😅 i sama sebi sam obecala da necu radit preprano test nego cu pustit bar 4-5 dana pa onda radit.
Imat cemo i mi jednom opet plusice koji ce i ostati 💪🏻❤️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure moje sta san ja sad dozivila od svoje rođene matere izbacilo me iz takta totalno…..
Ja se sitila da mi je ona davno pricala kako je ona kad je bila s menom isto krvarila par dana al skroz slabo i da jpj je boja skoro dovoljan dnevni ulozak i iden ja nju pitat kako je tp tocno bilo i sad ona meni isprica kako je bilo i za kraj mi doda recenicu AKO SI TRUDNA GLUPI STE I JEDNO I DRUGO STA SE NISTE SE MOGLI CUVT DO IZA PIRA… NEMOZES I JEDNO I DRUGO…
Toliko me povridila zene moje nemogu van opisat…. 😟
Joj nemoj se zivcirat, moja isto svasta izvali da ne mogu doc sebi nekad, al nase su sta mozemo❤️❤️
Ahhh to svakako al bas te izbaci iz takta nekad ajme da se pitan zapravo jesan li ja njeno dite ili sta🤦♀️
Hahahahha tako meni moj muz kaze da kako sam ja ispala tako normalna 😂😂😂😂sta nas briga lipo cemo sad u akciju sad nemamo se kad nervirat
👦38👩32
Evo da se i ja pohvalim svojom vjenčanicom🥰
https://ibb.co/HqxTc3m
https://ibb.co/xjR9sV2
Vjencanicaaaa je predivna bit ces prava princeza
👦38👩32
Sortiraj odgovore
Najstariji