Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Veljača 2021. 12:24

Samoja6

https://ibb.co/8590Ckg

Ja sam išla napraviti test, neznam ni sama zašto! Valjda živim u nadi… Ali ništa! A baš smo se trudili… Baš se jadno osjećam!

Mozda je jos rano 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Gumbica
    08. Veljača 2021. 12:26

Lollypop

https://ibb.co/GPL9dc7

Cestitam 🤩🥳😍

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Ina85
    08. Veljača 2021. 12:42

E cao cure. Neke me se sjecaju bila sam tu prije nekoliko mjeseci i izgubila password nisam.mogla uci. Uglavnom danas je nadem i uspjela sam se vratiti. Par mojih cura su tu koje me vec dobro znaju sa nase fb grupe koja mi  je velika podrska. Eh sad imam dilemu. Ja sam na 9 dpo piskila test. Pozitivan a danas na 11 dpo negativan bijel ko snjeg 🙄 nisam ga ni slikala od muke .
    https://ibb.co/K5PjPq3

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Sanjarka88
    08. Veljača 2021. 12:59

Ina85

E cao cure. Neke me se sjecaju bila sam tu prije nekoliko mjeseci i izgubila password nisam.mogla uci. Uglavnom danas je nadem i uspjela sam se vratiti. Par mojih cura su tu koje me vec dobro znaju sa nase fb grupe koja mi je velika podrska. Eh sad imam dilemu. Ja sam na 9 dpo piskila test. Pozitivan a danas na 11 dpo negativan bijel ko snjeg 🙄 nisam ga ni slikala od muke .

Ovo je bas jako pozitivan test za 9dpo 
    Citala sam dosta na netu o lazno pozitivnim testovima 
    Uzas kakvih sve ima testova 
    Da ponovis s nekim drugim? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ina85
    08. Veljača 2021. 13:06

Sanjarka88 🐰

Ina85

E cao cure. Neke me se sjecaju bila sam tu prije nekoliko mjeseci i izgubila password nisam.mogla uci. Uglavnom danas je nadem i uspjela sam se vratiti. Par mojih cura su tu koje me vec dobro znaju sa nase fb grupe koja mi je velika podrska. Eh sad imam dilemu. Ja sam na 9 dpo piskila test. Pozitivan a danas na 11 dpo negativan bijel ko snjeg 🙄 nisam ga ni slikala od muke .

Ovo je bas jako pozitivan test za 9dpo
    Citala sam dosta na netu o lazno pozitivnim testovima
    Uzas kakvih sve ima testova
    Da ponovis s nekim drugim?

Ma da kupila sam clear blu i jos neki u apoteci. Sutra piskim jedan od tih. Bilo bi dobro znati na cemu sam zbog dufaston tableta. Ako nisam danas mi je zadnja pa bi dosla menga za 3 dana . Ako jesam nastavlham ih piti. Uglavnom poslala sam mail ginekologici pa cemo.vidjeti sta kaze ona . 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Samoja6
    08. Veljača 2021. 13:31

LazyO

Samoja6

https://ibb.co/8590Ckg

Ja sam išla napraviti test, neznam ni sama zašto! Valjda živim u nadi… Ali ništa! A baš smo se trudili… Baš se jadno osjećam!

Mutna je slika, al ak ti ne vidis onda vjerojatno ne bi ni mi :(
    Koji si dpo?

Nisam pratila ovulaciju, išla sam na "opušteno"... 

Ali mi je 28 dan ciklusa... Ma baš me pogodilo, kao i svaku od nas vjv... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ginny
    08. Veljača 2021. 13:38

Garava bas ruzno od nje 😡grlim 😘😘
    Lillypop cestitam ❤️❤️❤️❤️ 
    Cure koje su dobile mengu 😘😘 bit ce iduci ciklus 🤞
    Tommy 😘😘
    Ina ponovi s nekim drugim, ovo je bas pozz test🤷‍♀️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    08. Veljača 2021. 13:48

Monstera

▪Marty

Lollypop pa heeej ti si trudna! čestitaaam, uživaj u bušiki i danima koji dolaze Monstera joooj..žao mi je, samo hrabro idemo u novi ciklus

Ma očekivala sam ju, samo je uranila za dan. Baš tako, sad opet sastaviti plan i onda u napad
    Si ti odradila svoje ovaj vikend?

stvarno si hrabra draga, bravo! samo pozitivno trebamo misliti, nema druge :)
    jesam, jesam odradila..a mogu ti reći da je bila i uživancija u keksićima bez presinga, a ne samo odrađivanje hehe :) znaš zaista se jako nadam da će ovaj mjesec biti dobitan :)

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Monstera
    08. Veljača 2021. 14:04

▪Marty

Monstera

▪Marty

Lollypop pa heeej ti si trudna! čestitaaam, uživaj u bušiki i danima koji dolaze Monstera joooj..žao mi je, samo hrabro idemo u novi ciklus

Ma očekivala sam ju, samo je uranila za dan. Baš tako, sad opet sastaviti plan i onda u napad
    Si ti odradila svoje ovaj vikend?

stvarno si hrabra draga, bravo! samo pozitivno trebamo misliti, nema druge :)
    jesam, jesam odradila..a mogu ti reći da je bila i uživancija u keksićima bez presinga, a ne samo odrađivanje hehe :)znašzaista se jako nadam da će ovaj mjesec biti dobitan :)

Ma nema se tu šta biti hrabar, ili kloneš ili ideš dalje, za sada sam ok po tom pitanju, ćemo viditi za par mjeseci ako se ta borba oduži 
    Moj dragi je isto predložio da ovaj mjesec idemo neopterećeno, ali ja sam još nekako skeptična da sve prepustim slučaju, a i mislim da bi na kraju opet popustila i piškila trakice. 
    Ja ti držim fige da vam je ovaj ciklus uspio i da će plus doći iz neopterećenosti 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Tommyfame
    08. Veljača 2021. 14:48

evo cure da vam javim.. cijelo jutro ja i muž razgovaramo o ovome i eto dog smo konzultacije u Beti plus u ponedjeljak tako da eto idemo u MPO.

mislim da stvarno više nemamo živaca da ovo hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.