Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinci
    08. Veljača 2021. 17:24

Curke trebam savjet sutra ce mi M zavrsit i krecem u akciju sad mi recite jel bolje svaki dan ili svaki drugi pa plodne dane samo svaki dan

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

Loza 💙😇
    08. Veljača 2021. 17:34

Monstera žao mi je zbog gadure ❤️
    Curka, slobodno ae učlani u moj klun anemičnih lh trakica, možemo se ljutiti zajedno 😁
    Garava 😶😶😶😶😶😶😶 ja ne vjerujem svojim očima što sam upravo pročitala za tvoju mamu... Nemam šta drugo reći nego da sam uz tebe i da se nadam da si trudna, jebo svatove! Žao mi je zbog minusića, ali vjerujem u sljedeći ciklus :) btw vjenčanica ti je preeeeeekrasna 😍😍😍
    Samoja možda je još rano 🙏
    Tommy sretno 🙏
    Ameliee jooj nadam se i ja da će biti, ma da svakim danom sve manje i manje vjerujem u to... Baš sam danas neka klonula 😔 nisam tužna već samo nemam snage više gledat te bijele testiće i onda za 15 dana opet... 
    Marty moja nema ništa od mene i mojih trakica, tuga... sad sam se već malo uplašila :) ja otpisala ciklus na 16dc 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    08. Veljača 2021. 17:55

t.loza 🔜🤰

Monstera žao mi je zbog gadure ❤️
    Curka, slobodno ae učlani u moj klun anemičnih lh trakica, možemo se ljutiti zajedno 😁
    Garava 😶😶😶😶😶😶😶 ja ne vjerujem svojim očima što sam upravo pročitala za tvoju mamu… Nemam šta drugo reći nego da sam uz tebe i da se nadam da si trudna, jebo svatove! Žao mi je zbog minusića, ali vjerujem u sljedeći ciklus :) btw vjenčanica ti je preeeeeekrasna 😍😍😍
    Samoja možda je još rano 🙏
    Tommy sretno 🙏
    Ameliee jooj nadam se i ja da će biti, ma da svakim danom sve manje i manje vjerujem u to… Baš sam danas neka klonula 😔 nisam tužna već samo nemam snage više gledat te bijele testiće i onda za 15 dana opet…
    Marty moja nema ništa od mene i mojih trakica, tuga… sad sam se već malo uplašila :) ja otpisala ciklus na 16dc

da vidiiiiim 👀 zakeli mi ju tuu😉

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    08. Veljača 2021. 17:59

zenice mm u cetvrtak ide na spermiogram u sv. duh, zg. ima tko iskustva s njima? idemo tamo na preporuku a zaboravila sam vas tu pitat ranije.. 🙄

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

08. Veljača 2021. 18:00

Hvala curke svima na navijanju za ovulatorni ciklus zajedno samnom,mali korak za mene,veliki za bebu! 💪🏻
    Vjencanice su vam predivne,vidim garava se udaje par dana prije mog rodendana,imat cu te na umu ove godine,nadam se da necu moc pit alkohol al vidjet cemo 🤭
    Ja primila ginekologa socijalca na red za uputnice i da mi da drogu,nije me trazio ni nalaz ni nista,a kao poslao uputnicu za obradu bez narucivanja i svega i jos izjavio da ne mogu imati policisticne jajnike i bolne mentsruacije. Evo ja ne znam tko je tu lud,nazivcirao me 🙄🙄🙄🙄

LazyO
    08. Veljača 2021. 18:01

Garava zao mi je zbog testica..onda ovo krvarenje od nekidan gledaj kao M i pocni ispocetka. Bar imas divnih razloga za veselje, kao npr vjencanicu i pripremu vjencanja 🥳
    Monstera zao mi je zbog M, al imas pravi stav i samo tako dalje 🤗
    T.loza pa da mozda ne valjaju trakice? Kolko dugo ih drzis u urinu?

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    08. Veljača 2021. 18:05

Hopeforyou

Hvala curke svima na navijanju za ovulatorni ciklus zajedno samnom,mali korak za mene,veliki za bebu! 💪🏻
    Vjencanice su vam predivne,vidim garava se udaje par dana prije mog rodendana,imat cu te na umu ove godine,nadam se da necu moc pit alkohol al vidjet cemo 🤭
    Ja primila ginekologa socijalca na red za uputnice i da mi da drogu,nije me trazio ni nalaz ni nista,a kao poslao uputnicu za obradu bez narucivanja i svega i jos izjavio da ne mogu imati policisticne jajnike i bolne mentsruacije. Evo ja ne znam tko je tu lud,nazivcirao me 🙄🙄🙄🙄

Ma ti ginekolozi su ili ludi ili su neki neskolovani, ne razumijem. Kako mogu imati oprecna misljenja, a baviti se istim podrucjem? Plus, 100% sam sigurna da nije istina to za policisticne jajnike i bolne M.
    No, valjda ce ti strucnjaci znati reci vise. Moram priznati da sam te pratila prosli tjedan u lh trakicama i bas sam navijala za plus jer znam koliko te sokirao zadnji pregled i ta vijest o cistama..ali ovuliras, i bit ce to super! 🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    08. Veljača 2021. 18:10

Marty https://ibb.co/6gV8nsP sve do jedne su iste već 10 dana. 
    LazyO pa ne zznam baš da ih 10 ne valja, prije da nešto sa mnom nije u redu :) 
    a i sad sam si dodatno zakomplicirala stvar... U 2 ciklusa sam bila mjerila bazalnu ali bi mi to dopi*dilo nakon par dana pa nemam graf za cijeli ciklus. Ali ono što sam zanimljivo primjetila je to da mi se za to vrijeme mjerenja do cca 22dc temperatura uopće ne bi povisila. U oba ta ciklusa sam si zabilježila prvi veći porast temperature tek 7 dana prije m. Problem je u tome što bi točno nakon tog porasta prestala mjeriti i sad ne mogu pratiti uzorak toga, ne znam što se s temp događalo poslije 🤷‍♀️ ne znam je li uopće moguće da lutealna traje 7 dana, bacam se u googlanje... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

08. Veljača 2021. 18:14

LazyO

Hopeforyou

Ma ti ginekolozi su ili ludi ili su neki neskolovani, ne razumijem. Kako mogu imati oprecna misljenja, a baviti se istim podrucjem? Plus, 100% sam sigurna da nije istina to za policisticne jajnike i bolne M.
    No, valjda ce ti strucnjaci znati reci vise. Moram priznati da sam te pratila prosli tjedan u lh trakicama i bas sam navijala za plus jer znam koliko te sokirao zadnji pregled i ta vijest o cistama..ali ovuliras, i bit ce to super! 🤗

Ah eto,bile crtice ili ne,vazno je da je ovulacija bila,ciklus se vratio na normalno nakon 70 dana,dijagnoza uh da,jos me nekada zna uhvatiti,najgore je proslo,samo jako dalje,sutra idem izvaditi te nalaze pa cemo vidjeti..danas 1DC a ono doceka me posiljka kad sam dosla doma:

Ima da se napisam ovaj ciklus! 🤣

▪Marty
    08. Veljača 2021. 18:24

t.loza da bas su snjesko al nemoj otpisivat ciklus, vjerojatno ces imati.kasniju ovulaciju.. ajde hrabro dan po dan 🤞❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.