Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2021. 18:25

Heheheheh LazyO bas si me nasmijala kad sam procitala “vadila beru”, zamislila sam Bernardica, bivseg predsjednika SDPa 😂😂😂😂😂

Elem, da ljudi su bezobzirni i vole gurati nosice gdje im nije mjesto. Mene moja svekrva ne pili svakodnevno jer joj muz ne da, ali svako malo nabaci nevin komentarcic 😂 mi svi na rucku, svima toci aperitiv, a mene prvo pogleda i pita zelim li 😂😂😂 jednom nisam htjela i sva se ozarila. Kad sam skuzila da je to nas presutni razgovor o trudnoci, locem ko smuk kad sam kod njih i sigurna da nisam trudna.

Tommyfame
    06. Veljača 2021. 18:35

zuzuzujalica

Tommy joj boze. 🤨 ne znam bas koji je ovo test, kontrolna je lijeva ili desna crta? Pozitivan je ❤️
    Ajd ti ovako fino, za pocetak, makni iz potpisa biokemijsku 02/2020, ja nekako imam filing da bi ovo moglo biti jako dobro ❤️❤️❤️❤️

Hahahahahha kraljice ❤ evo maknula sam,imas pravo

Ma naopako je test hahaha a budemo vidjeli sto ce iz svega ovo izaci..skroz je zanimljiva situacija
    Ako stvarno ovo ispadne dobro,onda ova beba mi vec pije krv na slamku hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

06. Veljača 2021. 18:39

Tommy ❤️❤️ Znam da ti zivci rade 100 na sat, nista nije izgubljeno, drzim fige da sve bude dobro 🙂🤗🤗🤗

06. Veljača 2021. 18:49

Garava ovo se dobro vidi, a vjeruj mi da ja sjene nikad ne vidim 😂😂😂 koji si dpo?

LazyO
    06. Veljača 2021. 18:51

Garava ipak je ono bila implantacija!! Ajme 🙏🙏🙏 da tamni ❤

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Tommyfame
    06. Veljača 2021. 18:55

Garava 123

Curke moje i kod mene je sve poludilo 😂
    Evo ja neznan prosudite same pa me prosvitlite😂😂😂
    https://ibb.co/6WRcJNb
    🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Oooo sestro ❤ 

Ja vise nemam rijeci za ni jedan test hahaa po meni ovo je plus hahaha

Ancioo u ponedjeljak radim test,pa u srijedu idem vadit betu i zvat gin. Osim akooo naravno u međuvremenu ova ne dode

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

06. Veljača 2021. 19:04

Joj cure, drzim fige ❤️ Ja od iduceg ciklusa mjerim temp, nisam do sad, stalno sam govorila da budem pa odustajala. Stvarno bih trebala zbog svojih blesavih ciklusa koji variraju i u 10 dana.

Veroma
    06. Veljača 2021. 19:17

Tommy i Garava ovo su pozitivni testovi ja vjerujem i jedva cekam vidjet daljni razvoj situacijeee🥰

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Inna_92
    06. Veljača 2021. 19:30

Garava vidi se !!! 😊 😍

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

▪Marty
    06. Veljača 2021. 19:40

LazyO

Joooj ova tema..da, ljudi baš ne razmišljaju što govore, ali ja sam s vremenom naučila razumjeti iz njihove kože. Oni ne znaju koliko nekima dugo treba, ili da rade, ili im je to light tema, sve baš iz razloga jer je glatko išlo. Možda bih i ja tako olako ispitivala ljude i bacala Opusti se komentare da ne prolazim kroz to. Razumijem i zabrinute mame jer moja je takva- premršava si da ostaneš trudna, previše se stresiraš, stalno mi daje kojekakve narodne savjete za pripravke za plodnost i sl.
    .
    Zato ja unazad mjesec-dva kad me pitaju otvoreno kažem: pa eto imala sam spontani, a i ne ide to baš na zahtjev. I onda je reakcija ili da zašute i ne pitaju dalje ili podijele svoje slično iskustvo, i zapravo mi je tek sad postalo jasno da se pora parova oko nas bori s istom stvari.

mudro zboris 👌 joooj najmrskija tema i situacija.. ja jos nisam smislila optimalni odgovor na glupa pitanja 🤔 
    e i meni uzasno steka danas s moba.. trebalo mi pol sata popodne za jedan post. 
    curkee Garava i Tommy pa to je to! sjenice su definitivnoo tu! to cak i ja vidim a 90% sjenica tu ne vidim dok ih vi sve vidite😂
    ajd potvrdite to u pon s betom/digitalcima/cime god da vam mozemo cestitati! 🍀🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞🤞🤞💕💕💕💕💕

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.