Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    06. Veljača 2021. 15:05

Mokosh

Tommyfame 🔜🤰

zuzuzujalica

Tommysad sam isla citati, bila sam u zaostatku, jesi piskila mullerove?

Evo maloprije..https://ibb.co/4tJWpwZ
    Ovo je bas za pucat se u glavu hahaha jos se sad muz izderao na mene sto radim testove tako rano (????) Pa sam se i rasplakala jer eto ne mogu biti u svojoj kozi više haha
    Sad sam okej,bipolarna kuja jebatga haha

Mokoshsori ne sjecam se tvojih testova 😔 de ih stavi da se podsjetim

Ma bile su ajme blijede linije…treci je pokazao polovican plus 😅 nakon 4 dana kasnjenja ako se ne varam. Ugl kasnija ovulacija sto je potvrdio uzv.

Ma sto je kod mene najtuznije ja točno znam kad mi je bila O 😭😭 mogu lagano u Vrapče

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

watson009
    06. Veljača 2021. 15:05

Sanjarko mila moja cestitam od srca, presretna sam ❤❤❤❤❤❤ mjesecima te pratim, mjesecima si dusa ove teme,nema osobe kojoj nisi odgovorila na pitanje kakvo god ono bilo! Ovaj put ce sve biti u redu i tvoje 3.zlato je na putu 🙏❤ ljubim te i zao mi je sto me ti neces staviti na nasu listu uskoro ali zelim ti puno srece na ljepsoj temi...
    Tommy pa sta je ovo ?!?!??!?! Tebe bas zeza, aj ti neki testic sa rozom linijom kupi ,ima ih u ljekarnama...ne placi crna zenoooo mozda se sve okrene u tvoju korist 🙏❤
    Marija cestitam na trudnoci ❤❤❤❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Marinci
    06. Veljača 2021. 15:06

Bit ce akcije ovaj mjesec😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

👦38👩32
    Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
    Spermiogram uredan,papa uredan

06. Veljača 2021. 15:08

Tommy ❤️ Totalno te kuzim. Ne znam, ja bih iskreno sad uzela osjetljivosti 10 i 25 umocila oba i gledala. Ak ni to ne bude jasno, ajd stvarno probaj par dana pustiti (znam da je gotovo nemoguce)

06. Veljača 2021. 15:09

Watson, slatkice, kako si ti? ❤️

Tommyfame
    06. Veljača 2021. 15:45

Garava 123

Tommy jebote s tebom se bas neko igra posteno🤦‍♀️ ja se nadam duboko da ce ovo nakraju biti jedna ljepa trudnoća🍀🤞❤️

Mozda rodim u Vrapču 🤷‍♀️🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 15:57

Tommy 🙏
    Zuzujalica tako isto i ja, ali se ne razumijemo međusobno... Jedna ostala trudna iz prve, druga će morati ići na mpo. Suosjećamo i podrška smo si, ali meni npr bude glupo ovoj drugoj pričati o svojim lh trakicama, a ona bi vjv sve dala da uopće ima o. Prva frendica je opet tip osobe "opustite se i bit će". A obitelj ne želim opterećivati s tim dok ne budu lijepe vijesti... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

06. Veljača 2021. 16:04

Da, t.loza i mene zna malo boljeti srce kad moje cure imaju stav “joj, ma bit ce”, bas zato sto nisu ovo prolazile mjesecima. Obje su pisnule CB ovulacijski, dobile smajlic, hopsnule i rodile za 9 mjeseci. I onda kad im ja krenem pricati, cijelo vrijeme imam dojam da misle da previse razmisljam i planiram, da ce se desiti. Obozavam ih, ne zamjeram, ali jednostavno ne razumiju najbolje 🙂

Vise od svega me povrijedi stav ili recenica “joooooj ma uzivaj dok mozes, dok nemas djecu”. Voljela bih ja uzivati SA svojom djecom, nautivala sam se zivota bez njih 💔

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 16:15

zuzuzujalica

Da, t.lozai mene zna malo boljeti srce kad moje cure imaju stav “joj, ma bit ce”, bas zato sto nisu ovo prolazile mjesecima. Obje su pisnule CB ovulacijski, dobile smajlic, hopsnule i rodile za 9 mjeseci. I onda kad im ja krenem pricati, cijelo vrijeme imam dojam da misle da previse razmisljam i planiram, da ce se desiti. Obozavam ih, ne zamjeram, ali jednostavno ne razumiju najbolje 🙂

Vise od svega me povrijedi stav ili recenica “joooooj ma uzivaj dok mozes, dok nemas djecu”. Voljela bih ja uzivati SA svojom djecom, nautivala sam se zivota bez njih 💔

Upravo tako! Ne volim ih ništa manje zbog toga, ali ne možemo pričati o istom. Takošer ne razumijem te komentare "uzivajte dok nema djece", vjerujem da je to sarkazam kod svih, ali zvuči mi sebično. A muž i ja gdjr god idemo i šta god radimo kažemo "eeee a zamisli ovo kad budemo išli s klincima". Samo sad to govorimo malo manje jer se izbediramo i potonemo. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    06. Veljača 2021. 16:17

Sarita hvala ti💕 nadam se da cete uspjeti pokriti plodne dane i da ce opusteni ciklus biti dobitni 🍀
    tloza mogu misliti.. i ja sam svojedobno paralelno radila i studirala i bio je kaos. ne znam kak bi da sam jos na bebi radila 🙈 ja tak detaljno o svemu tome samo s muzem i tu na forumu, znaju bliske prijateljice i mama i sestra da pokusavamo ali ne idem u detalje. jednom sam trakice spomenula pa su rekle da je to glupost i da se samo opustim pa sam odustala 🙄 imam osjecaj da nitko osim muza i vas tu 💜💜💜 ne razumije situaciju i koliko je tesko opustiti se i prepustiti sve slucaju i koliko je tesko kad dode glupaca.. odnosno zapravo one ni ne znaju o svemu (ciklusu, ovulaciji, lh, hcg, spermicima, simptomima i brojanju itd itd) toliko detaljno pa razgovor zavrsi: sve ce biti samo se opustite. 🙄😣

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.