Ma “opustit” cemo mi nekog po nosu, kad poludimo 😂😂 hvala sto ste tako divne, cure ❤️
Tloza ma nunat i ljubit cemo mi sve dok kazes keks 🙂
Drago mi je da si dobro watson i kuzim te ata se doktora tice. Meni moja gin stalno govori “mladi ste”, a ja svoj ciklus ne mogu ulovit ni za glavu ni za rep. Dajem si do kraja proljeca, pred ljeto cu poduzimati daljnje korake ako budu potrebni 🙂
mene najvise zivcira kad cujem "kaj cekate, vec vam je vrijeme" 🙄🙄🙄 i to od xy nebitnih ljudi koje bi najmanje trebalo biti briga "kaj cekamo"..ne mislim tu na obitelj, oni su razumni ali kazem ne idemo u detalje s njima.. tj sve me zivcira svaki komentar na tu temu. kao svi su oni odmah s prve i bez problema napravili dijete. pa kaj mi sad cekamo a tim vise kaj smo vec 7 mj u braku pa je vec "moralo" biti.. aaaa ludim 🙈
zuzujalica mama sigurno hoce najbolje💜 znas s cim je mene moja prosli tj naljutila? rekla sam da muz ide na spermio, a ona meni: pa kaaaj ga mucis s tim? ja ono hallo. tlak na 200. 🙄 ja vec bila na ne znam kolko pretraga, i prije sam cesto s ginekoloske strane svasta morala prolaziti a on sad prvi put ide na neku pretragu i zamisli kakvu. nit ce vidjeti doktora, samo obavi.. aaaaaa
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Joj cure 😘😘 potpisujem da kas mi neko kaze opusti se i bit ce dobijem poriv da ga šaknem 😅🙈🙈😡😡
Imam prijateljicu koja je imala kiretazu kad i ja prosle god, isto su radili na trecem i sad je napokon trudna, s njom najvise pricam o tome, ona me razumi jer je sve isto prolazila, jos je izgubila 3 trudnoce do sad...
Tommy jebes mi sve ako ovo nije plus, ne razumin...
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marty ooooo pa taj mentalitet da je zenino tijelo “krivac” sto ne dolazi do trudnoce 😡😡😡 i nes ti pretrage - niti bolno, niti neugodno.
Ginny daaa saketamo 😂😂😂
I znate sta me jos zabolilo? Imam prijateljicu s kojom ne pricam o svojim mukama, ali pricale smo prije par mjeseci da radimo na bebi. I otkad ima dijete, zadnje 3 godine, ona prica kako “muz se naslonio na nju i ina zatrudnila”, u prijevodu - cim su prvi put imali nezasticeni odnos, kna ostala trudna. I onda, nakon 3 godine, ona meni prica pricu kako su pokusavali 6 mjeseci, kako je koristila trakice, kako je mjerila bazalnu. Zasto ljudi imaju potrebu lagati i uzdizati se s tim “mi smo od prve”? Ne razumijem...
Joooj oprostite na svim greskama u pisanju, novi mob imam i nikako se naviknut 😁😁
Iii takooo moja saga se nastavljaaaa.. naravno da sam rekla muzu da se idem tusirat i naravnooo da sam popisala sve hahahah
Evo test https://ibb.co/0FkXZxn crtica se relativno brzo pokazala..i roza je..
Zatim je krenula plodna sluz..fina prozirna, ko da ovuliram. I tak minute prolaze i aj idem napraviti i lh
Pa evo gaaa https://ibb.co/NFFLLFm
I tak.. veselo uglavnom hahah
Rekla sam si da cu napraviti jos jedan test u ponedjeljak pa ako ne dode do srijede ponoviti betu..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Tommy joj boze. 🤨 ne znam bas koji je ovo test, kontrolna je lijeva ili desna crta? Pozitivan je ❤️
Ajd ti ovako fino, za pocetak, makni iz potpisa biokemijsku 02/2020, ja nekako imam filing da bi ovo moglo biti jako dobro ❤️❤️❤️❤️
Joooj ova tema..da, ljudi baš ne razmišljaju što govore, ali ja sam s vremenom naučila razumjeti iz njihove kože. Oni ne znaju koliko nekima dugo treba, ili da rade, ili im je to light tema, sve baš iz razloga jer je glatko išlo. Možda bih i ja tako olako ispitivala ljude i bacala Opusti se komentare da ne prolazim kroz to. Razumijem i zabrinute mame jer moja je takva- premršava si da ostaneš trudna, previše se stresiraš, stalno mi daje kojekakve narodne savjete za pripravke za plodnost i sl.
.
Zato ja unazad mjesec-dva kad me pitaju otvoreno kažem: pa eto imala sam spontani, a i ne ide to baš na zahtjev. I onda je reakcija ili da zašute i ne pitaju dalje ili podijele svoje slično iskustvo, i zapravo mi je tek sad postalo jasno da se pora parova oko nas bori s istom stvari.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
*pola parova.
Tommy ja bih na tvom mjestu odmah u ponedjeljak i srijedu vadila beru da znaš na čemu si. Ili ćeš imati najjači comeback ikad i slavit će te forum danima (🤗😁), ili ćeš tražiti razlog što je.
Marty drago mi je za pokrivenu ovulaciju, a ti t.loza imaš još koji dan fore 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Betu*
Zuzujalica nemam novi mobitel al mi tak šteka i spor je forum s moba danas da samo pizdarije pišem 😂
👩🏻🤝🧑🏻29g
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
Sortiraj odgovore
Najstariji