Jutro svima 😊😊
Curama koje mjere temp, i ja sam u prvom mjesecu mjerenja, evo na 15. dc zaredale mi 3 povisene temp i aplikacija potvrdila ovulaciju 12. dc a (ne)ocekivani datum M pomakla s 20.02. na 19.02. - znaci ocekivano trajanje ovog ciklusa mi je sad 26 umjesto skoro standardnih 28 dana.
Ovo govorim jer bi po staroj app. mislila da mi je O 14. ili 15. dc a slj. ciklus jos i iza 20.02.
Nikad nisam nesto pomno pratila tijelo tijekom ciklusa, tako da je ova metoda trakice+temp za mene otkrice, preporucam 😄
🙋♀️35, pokusavamo od 12/20
Ciklusi uredni (26-28 dana)
11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
od 12/20 folna ili prenatal
01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg
Zeneee drageee...mi sutra idemi na prvi pregled 🤗 danas smo 6+3...nadamo se sutra da ce sve biti oke i da bi vec mogli cuti srce...
Drageee moja...zelim vam sve najboljeee...ja napustam ovaj forum...da se malo opustim i probam da ne razmisljam ni ocemu nego da uzivam..malo me potresu vase pricee pa se uzbudim i nasikiram i uplasim...
Sve najbolje vam od srca zelimo ja i moja mrvica ❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanjalice sretno 😘😘🤗🤗
Garava nek samo ostane visoko 🤞🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sanjalice sretno!
Ancioo kako si ti?
Gdje nam je Sanjarka?
Lindsay gdje si,bas je pusto bez tebe?
Ja pravim rucak, juhica, peceni krompiri i vrat u umaku od snefa, pohane tikvice i kupus salata 😅🤣 danas mi se sve jede 😅
I ispekla pitu sa jabukama nije docekala rucak. Pojeli skoro cijelu, jos dok je topla bila 🤩
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
🤰
Marija3998 ➕ ❤️
Sanjarka88 ➕ ❤️
⬇️🔜🤰
💞ODBROJAVANJE 2. MJESEC ➕:💞
Tommyfame 06.02. - 1 dan kasni ❤️
Garava123 - 09.02. - 2 dana❤️
Monstera - 10.02. - 3 dana ❤️
NanaJ - 14. 02. - 7 dana ❤️
Ginny - 16.02. - 9 dana ❤️
Buhtlica23 - 16.02. - 9 dana ❤️
Lavanya - 16.02. - 9 dana ❤️
Gumbica - 16.02. - 9 dana ❤️
LazyO - 17. 02. - 10 dana ❤️
Inna - 17.02. - 10 dana ❤️
Mia333 - 18.02. - 11 dana ❤️
Marty - 19.02. - 12 dana❤️
Wonderer - 20. 02. - 13 dana ❤️
Sarita_00 - 23. 02. - 16 dana ❤️
Zuzuzujalica 23.02. -16 dana ❤️
Lyra 24.02. - 17 dana ❤️
Curka93 - 27.02. - 19 dana ❤️
Sunshine10 - 27.02. - 20 dana❤️
Leah - 28.02. - 21 dan ❤️
🌻ODBROJAVANJE 3. MJESEC ➕🌻
Belinda 02.03. - 23 dana ❤️
Anciooo 05.03. - 26 dana ❤️
Marinci 06.03. - 27 dana ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel me netko trazio 😁
Tu sam ja, malo u guzvi ovaj vikend
Čitam Al ne stignem pisat i komentirat. Sutra po starom
Garava mislim da je ovo prava sjena, cekam novi test da ti mogu čestitat ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjalice sretno sutra i za dalje 🥰
Ostalima 💋
E da netko je pitao
Nisam muzu jos rekla 😂
Klinci ce saznat nakon prvog pregleda 😊
Jel me netko trazio 😁
Tu sam ja, malo u guzvi ovaj vikend
Čitam Al ne stignem pisat i komentirat. Sutra po starom
Garava mislim da je ovo prava sjena, cekam novi test da ti mogu čestitat ❤️🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sanjalice sretno sutra i za dalje 🥰
Ostalima 💋
Nadam se da ce tamnit❤️
Jooj dobra si kad mozes mucat 😂 ja bi valjda na guzicu progovorila 😂😂😂😂
Ma nije mi uopce problem. Slatka tajna 😁
Sanjalice sretno!
Ancioo kako si ti?
Gdje nam je Sanjarka?
Ja pravim rucak, juhica, peceni krompiri i vrat u umaku od snefa, pohane tikvice i kupus salata 😅🤣 danas mi se sve jede 😅
I ispekla pitu sa jabukama nije docekala rucak. Pojeli skoro cijelu, jos dok je topla bila 🤩
Draga moja buhtlice, tu sam. Pomno pratim desavanja 😍
Nista ne pisem jer nemam sto napisati pa se javim kada nekome mogu pomoci i kada treba cestitati plusic 😍
Kako si ti? Procitala sam nekidan i tvoje borbe sa O i lijecnicom. Ostala sam bez teksta.
Sanjalice sretno!
Ancioo kako si ti?
Gdje nam je Sanjarka?
Draga moja buhtlice, tu sam. Pomno pratim desavanja 😍
Nista ne pisem jer nemam sto napisati pa se javim kada nekome mogu pomoci i kada treba cestitati plusic 😍
Kako si ti? Procitala sam nekidan i tvoje borbe sa O i lijecnicom. Ostala sam bez teksta.
Sto da ti kazem, idem pocetkom 3 mj na pregled pa cemo vidit. Ko prezivi pricat ce. Bas sam ljuta, mogla sam ostat trudna milion puta da je ona napravila sve sto treba,ali eto nije. I eto ja sve samo ne trudna. Ovaj ciklus se ne nadam nista jer pijem tablete i sta cu ako ne popijem nema ni M, a onda mi dabe pregled.
Vidjeti cu sto ce reci, pretpostavljam da cu i dalje piti tablete, ali vjerovatno kasnije a ne od 16 dc. Nadam se da ce mi moc reci kad sa ocekujem O. Ili da ce mi dati tablete neke da mi izazovu O. Ili vec nesto, za sad sam na cekanju.
Muz mi je jos uvijek u soku kaze vec sam stvarno mislio da nesto nije uredu, vec je htjeo pristat na spermiogram, a on se tog zgraza(malo je cudna po pitanju doktora i tog svega, ne voli ih na slici vidit ).
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji