Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Veljača 2021. 16:19

Zato imamo ovdje jedna drugu ❤️
    Meni je to “uzivaj dok mozes” jako bolna recenica. I to ljudi koji vole svoju djecu i samo o njima pricaju... 

▪Marty
    06. Veljača 2021. 16:21

zuzuzujalica

Da, t.lozai mene zna malo boljeti srce kad moje cure imaju stav “joj, ma bit ce”, bas zato sto nisu ovo prolazile mjesecima. Obje su pisnule CB ovulacijski, dobile smajlic, hopsnule i rodile za 9 mjeseci. I onda kad im ja krenem pricati, cijelo vrijeme imam dojam da misle da previse razmisljam i planiram, da ce se desiti. Obozavam ih, ne zamjeram, ali jednostavno ne razumiju najbolje 🙂

Vise od svega me povrijedi stav ili recenica “joooooj ma uzivaj dok mozes, dok nemas djecu”. Voljela bih ja uzivati SA svojom djecom, nautivala sam se zivota bez njih 💔

da da.. bas to 😑

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

06. Veljača 2021. 16:22

Ja sam par puta s mamom pricala, a moja mama je ogroman dramaticar i hipohondar. Jednom prilikom mi je rekla da joj je kolegica pricala o nekom doktoru i klinici za plodnost u Zagrebu i da ce mi nabaviti broj. Na to sam POPIZDILA jer prica drugima, jer nisam neplodna, jer pokusavamo samo par mjeseci. Iskreno, mama mi je bas egocentrican tip, i vjerujem da je u njenoj glavi veci problem sto ona nije baka, nego sto ja nisam mama...

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 16:37

Jooooj draga moja zuzujalica jako mi je žao zbog ovoga što si ispričala sada za svoju mamu 😔 razumijem zašto ti je onda nezgodno pričati s njom.
    Ja sa svojom mamom nisam nikada pričala direktno o tome, ma da ona i svekrva često znaju nabaciti tu temu a pogotovo kad su zajedno, ali im se trudim odgovoriti neodređeno ili kroz zezanciju. Jedna bi ispričala cijeloj obitelji, a druga bi me nazivala svakih 5min "jesi trudna? Jesi trudna? A sad? A jesi trudna sad??"
    Marty moje studiranje je svedeno na zadnja 3 ispita i diplomski i to mi tako teško pada, nemam volje i živaca više završavati. Nije kao da imam neku veliku obavezu ali u vrijeme ispitnih rokova mi je baš drama.
    A sa sestrom sam pokušala, međutim sestra je dosta mlađa i nije u tim vodama da razmišlja o djeci pa nisam išla dalje od toga da se nadamo da će prinova uskoro.
    Neka meni vas, s vama mi je najlakše komunicirati ❤️ 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

06. Veljača 2021. 16:42

Zuzujalica i meni je bas zao cuti to za mamu...kod mene je bas mama ta s kojom, osim s muzem, mogu pricati o tome...uvijek me utjesi, ohrabri i podigne... jos zna moja vjencana kuma... nitko vise
    Sve vise bas pitaju kad ce beba...a to mi bas tesko pada 😔 

06. Veljača 2021. 16:43

Marty draga, hvalaaa 💓💓

06. Veljača 2021. 16:47

Hvala drage cure moje ❤️ Meni je to bilo tesko na pocetku, jako sam bila ljuta na nju.. ali zeli najbolje, samo ne zna kako se ponasati, ne zna kako pomoci, ne zna da se svijet ne vrti oko nje 😂

Ufff, mene isto stalno ispituju kad ce. I super mi je kad kazu “znas, trebala bi dok si jos mlada, kasnije je sve trze” hahahahhahahahah NO SHIT 😂 a ja saku vitamina pijem, hopsam ko zecica i pisam na sve sta je u obliku stapica 😂😂😂😂

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 16:50

Zuzuzujalica ma naravno da želi najbolje, samo riječi pogode nekad. Al barem ćemo imati hrpu baki i dida koji će jedva dočekati svoje unuče 🤗🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

watson009
    06. Veljača 2021. 17:01

zuzuzujalica

Watson, slatkice, kako si ti? ❤️

Slatkice evo meeee,di si ti ?😂😂😂👆 evo lovim vas koliko stignem i da ti kazem da sam sad procitala sto si pisala i razumijem te...mrzim rijec opusti se, mrziiimmm!!! Mi smo 6 mj opusteno imali odnose, pa krenula na folikulometrije i tempirane odnose, paralelno s time smo polako vadili nalaze i da,vec je prosla godina dana pokusavanja prirodno i eto nas na listi za MPO.
    Ne povjeravam se nikome vise iz svoje okoline, samo jednoj prijateljici i MPO grupi gdje zene razumiju da to nije samo "ma biti ce, opusti se" ! Saljem ti zagrljaj, budi jaka...ako ce ti biti lakse probaj sa pretragama,evo npr hormoni stitnjace ili spolni hormoni.
    Meni je ginekolog stalno vikao ma sve je u redu s tobom biti ces uskoro trudna i eto mene s neprohodnim jednim jajovodom, sanse pale u vodu za 50% ...❤ Ne kazem da treba odmah trcati doktoru ,sve ovisi kakav si tio osobe.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    06. Veljača 2021. 17:01

*tip osobe

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.