Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    06. Veljača 2021. 14:18

Marty nek ste vi to pokrili i neka bude uspješno 🤞
    Tloza meni je O zadnja dva ciklusa bila na 17dc. 
    Danas je počelo bolit, ali nije ni blizu bolovima prije. Još kad bi uspjeli pokriti još koji dan... 🤭🤭

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

06. Veljača 2021. 14:21

Tommy nisam strucna ni pametna za tvoju situaciju, ali nadam se da ce ipak sve biti dobro ❤️

SANJARKA PA NEMA ME PAR DANA NA FORUMU I IMAM STA VIDJETI!!! Sjecas se kad si dobila svoju pikcinu, pa sam ti rekla “sta cemo mi bez tebe kad nam za 2 tjedna javis da si trudna”? Eeeee pa, ima nesto vidovnjacko u meni 😂😂😂😂 neka bude divna, skolska, mirna i sretna trudnoca ❤️❤️

Kod mene nista novo, uzasno dosadan ciklus. Narucit cu si LH od Betty ili s ebaya, zasad imam 5-6 clearblue ovulacijskih koje krecem piskiti sutra, na 13dc. Ako mi ciklus bude normalan, ocekujem O oko 18dc. Zivi bili pa vidili! 

Neki dan ja na Instagramu i vidim da je Korana Gvozdic objavila da je trudna, ja se rasplakala cure moje 🥺❤️ Ne znam je osobno, ali tako sam sretna zbog svake bebe i trudnoce za koje cujem. 

06. Veljača 2021. 14:26

Tommy sad sam isla citati, bila sam u zaostatku, jesi piskila mullerove?

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 14:27

Marty što je najbolje ja sam toga svjesna, ali mislim da mi se malo svega nakupilo ovih dana oko posla i faksa, pa se ispušem na jadnim trakicama a one ni krive ni dužne 😅
    Sanjarka ne napuštaj nas, utješila si i ti malo sada ❤️🤗
    Sarita jel i ti pratiš trakicama?
    Ja sam napeta jer je jednom netko rekao, msm sanjarka al neću tvrditi, da je moguće da do ovulacije uopće ne dolazi i da je zato dobro pratiti trakice. E od tog trena sam se ja "usrala" da izvinete. Stigli rezultati neki dan, sve je super, amh otkida pa sam bila par dana smirenija. Sad me to veselje popustilo, moram ponovo pročitati nalaz da me digne 😅
    E a pitanje nevezano za trakice i to, upućeno pogotovo curama kojima je ovo prva trudnoća ali i ostalima. Jel razgovarate s nekim bližim o tome osim s mužem? Mame, sestre, svekrve ili netko tko vam je u tom smislu blizak? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

06. Veljača 2021. 14:30

T.loza, ja najvise s 2 prijateljice pricam.. obje su mlade mame i obje ostale trudne nakon prvog pokusaja, tako da mi ne znaju bas pomoci, ali lijepo mi je popricati s zenom o tome. 🙂

Sarita_00
    06. Veljača 2021. 14:34

t.loza 🔜🤰

Marty što je najbolje ja sam toga svjesna, ali mislim da mi se malo svega nakupilo ovih dana oko posla i faksa, pa se ispušem na jadnim trakicama a one ni krive ni dužne 😅
    Sanjarka ne napuštaj nas, utješila si i ti malo sada ❤️🤗
    Sarita jel i ti pratiš trakicama?
    Ja sam napeta jer je jednom netko rekao, msm sanjarka al neću tvrditi, da je moguće da do ovulacije uopće ne dolazi i da je zato dobro pratiti trakice. E od tog trena sam se ja "usrala" da izvinete. Stigli rezultati neki dan, sve je super, amh otkida pa sam bila par dana smirenija. Sad me to veselje popustilo, moram ponovo pročitati nalaz da me digne 😅
    E a pitanje nevezano za trakice i to, upućeno pogotovo curama kojima je ovo prva trudnoća ali i ostalima. Jel razgovarate s nekim bližim o tome osim s mužem? Mame, sestre, svekrve ili netko tko vam je u tom smislu blizak?

Nisam pratila trakicama, to ću tek ako ovaj opušteni ne upali 😅 
    U 12. mj sam bila na pregledu na 16dc i tad je bilo da folikul samo što ne pukne. Bolilo me sigurnih 7 dana prije i taman taj dan je popustilo, pa sam mislila da je O bila dan prije. Sutradan me baš jako bolilo i nakon tog više ništa. Isto tako je bilo i prošli ciklus, isti raspored bolova. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Mokosh
    06. Veljača 2021. 14:51

Tommy, sjeti se samo mojih testova (ne znam jesi pratila). 😁

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Tommyfame
    06. Veljača 2021. 14:58

zuzuzujalica

Tommysad sam isla citati, bila sam u zaostatku, jesi piskila mullerove?

Evo maloprije.. https://ibb.co/4tJWpwZ 
    Ovo je bas za pucat se u glavu hahaha jos se sad muz izderao na mene sto radim testove tako rano (????) Pa sam se i rasplakala jer eto ne mogu biti u svojoj kozi više haha 
    Sad sam okej,bipolarna kuja jebatga haha 

Mokosh sori ne sjecam se tvojih testova 😔 de ih stavi da se podsjetim

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Mokosh
    06. Veljača 2021. 15:02

Tommyfame 🔜🤰

zuzuzujalica

Tommysad sam isla citati, bila sam u zaostatku, jesi piskila mullerove?

Evo maloprije..https://ibb.co/4tJWpwZ
    Ovo je bas za pucat se u glavu hahaha jos se sad muz izderao na mene sto radim testove tako rano (????) Pa sam se i rasplakala jer eto ne mogu biti u svojoj kozi više haha
    Sad sam okej,bipolarna kuja jebatga haha

Mokoshsori ne sjecam se tvojih testova 😔 de ih stavi da se podsjetim

Ma bile su ajme blijede linije...treci je pokazao polovican plus 😅 nakon 4 dana kasnjenja ako se ne varam. Ugl kasnija ovulacija sto je potvrdio uzv.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

06. Veljača 2021. 15:05

Ne znam sta bi ti rekla Tommy, 100 ljudi i 100 cudi. Bas se nadam da ce ti se razbistriti situacija sto prije, molim Boga da tvoja situacija bude pozitivna, da ovo samo bude jos jedan primjer kako je svaka trudnoca drugacija i da je ovulacija bila kasnije.

Kuzim kako se osjecas, ja bih vjerojatno isto ludila i stalno piskila i vadila krv. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.