Jutro curke ❤
Čestitamdragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃
Hej Lisa, ma nema ničega, uživo se još jasnije vidi blještavilo 😆 Kako si ti trudnice naša?
Ma jesi sigurna? Haha ja valjda svugdje vidim crtice 😃
Kod mene sve odlicno, danas se probudila malo s nekom prehladicom i nemogu bas puno hodati kao što sam navikla jer budem jako zadihana 😆 očekujem te brzo u jesenskim 🥰
Imam još mjesec dana fore za doći u jesenskim 🤞🍀 Čuvaj se od prehlada sad kad je zima 🤗
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Monstera malo mi je mutna slika, nema bas niceg?
Ako je tako žao mi je 🥺 Al vidim da si ti jako pozitivna ženica i hrabra. I ostani takva ❤️❤️❤️❤️
Marinci zao mi je zbog menge. Bude drugi ciklus 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Tommy grlim te jako ❤️🥰❤️ sve znas!
Pupica nas cudna situacija…. Nemam iskustva
No nikako ne mogu shvatit tvog ginekologa
I da test moze ocitat tek nakon 7 dana kasnjenja 🤦♀️
Sanjarka ma ništa se ne vidi, baš je Snjeguljica 😆 Vjerujem da je lijepi osjećaj napisati svoje ime na listi trudnica ❤️ Hvala ti na lijepim rječima, a kako nego hrabro dalje, novi ciklus, nove pobjede 🤗🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Cure malo off topic ako koja ima preporuku. Kuzim da bi mi ovulacija mogla biti taman oko valentinova pa sam mislila s dragim otic negdje na vikend tipa neka kolibica sa jacuziem i saunom, ima koja za preporuciti gdje?
Marty jesi pokrila pik 😁😁 ja sam se danas malo smirila nakon što sam jutros izdramila u svom stilu (nevezano za trudnoću) i isplakala, a kap koja je prelila čašu je ponovo snježna kraljica lh.
imam vremena danas pa sam proučila malo taj premom i ff app pa sam vidjela da mi obje predviđaju o na 17dc, a ja piškim od 9dc 😂 ludo žensko!
ako ovaj ciklus ne bude dobitan, u idućem neću početi tako rano i samu srbe izluđivati 🤦♀️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
samu sebe izluđivati* ako ima koga srpske nacionalnosti nek se ne uvrijedi, greška u tipkanju 😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tloza a koliko ti inace traju ciklusi?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
samu sebe izluđivati* ako ima koga srpske nacionalnosti nek se ne uvrijedi, greška u tipkanju 😁
😂😂😂
Freya sretnoo vam, samo hrabro i javi nam se sa dobrim nalazima i lijepim vijestima 😘😘
sanjarkaaa hehehe zeno jos sam pod dojmom, forum mi steka srusit ce se od tvog plusica kolko smo sve sretne😁😁😁 bas kako je netko napisao ti si dusa ovog foruma, uvijek tu za svaku od nas💕💕 i hvala ti na svemu, zasluzujes najvecu srecu! nece to biti to bez tebe😘
curke tonia, lyra, ginny evo mi pokrili pik, cekam da muz dode s posla da danas zabetoniramo 😊
lavanya drago mi je da si se javila 💕 samo misli pozitivno, drzim 🤞🤞🤞
anci kakvi su to flasteri molim te podjeli info 🤗😊
lazyO daa draga moja eto imamo istu situaciju 😁 sad ce za nama i tloza i onda cemo tako po redu za 2 tj popiskit plusice 😁😁😁
monstera, garava cure jos nije gotovo dok ne dode kuya! drzite se 💕💕
tommy a da odes vadit betu jos jednom? cudnoo jako.. i ne dozivaj glupacu! 🤞😘
zelenooka prati situaciju, ja bih ponovila test za koji dan, malo je cudna situacija 🤔
marinci grliiiim! 😘glava gore i pocnite vi samo.ranije tako svaki 2-3. dan. mi pocnemo i pod mengom jos 😉
amelie da bio je super petak bas 😊😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Marty nemoj opet ces me rascmoljit 🥺❤️❤️
Bacam najvecu hrpu baby prasine na sve vas ovdje 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Imate jos mjesec ipo fore popisat taj plus
Znaci uhvatite se posla 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Tommyfame, i ja vidim sjenicu! Ajde još koji dan pričekaj, pa ponovi piš piš i beta hcg.
Mislim da je kod nas tu problem što prerano piškimo testiće. Nikad neću zaboraviti situaciju prije 7 godina na faksu kad je kolegici kasnila menga 2 tjedna i kažem joj iz zezancije: "Tko zna, možda si trudna." 😁 A testići svi vrištali kad ih je pišnula. 😄
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sortiraj odgovore
Najstariji