Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    06. Veljača 2021. 12:26

Lisa27 👶🧸🎀

Monstera

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curke ❤
    Čestitamdragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
    I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃

Hej Lisa, ma nema ničega, uživo se još jasnije vidi blještavilo 😆 Kako si ti trudnice naša?

Ma jesi sigurna? Haha ja valjda svugdje vidim crtice 😃
    Kod mene sve odlicno, danas se probudila malo s nekom prehladicom i nemogu bas puno hodati kao što sam navikla jer budem jako zadihana 😆 očekujem te brzo u jesenskim 🥰

Imam još mjesec dana fore za doći u jesenskim 🤞🍀 Čuvaj se od prehlada sad kad je zima 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    06. Veljača 2021. 12:29

Sanjarka88 🐰

Monstera malo mi je mutna slika, nema bas niceg?
    Ako je tako žao mi je 🥺 Al vidim da si ti jako pozitivna ženica i hrabra. I ostani takva ❤️❤️❤️❤️
    Marinci zao mi je zbog menge. Bude drugi ciklus 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Tommy grlim te jako ❤️🥰❤️ sve znas!
    Pupica nas cudna situacija…. Nemam iskustva
    No nikako ne mogu shvatit tvog ginekologa
    I da test moze ocitat tek nakon 7 dana kasnjenja 🤦‍♀️

Sanjarka ma ništa se ne vidi, baš je Snjeguljica 😆 Vjerujem da je lijepi osjećaj napisati svoje ime na listi trudnica ❤️ Hvala ti na lijepim rječima, a kako nego hrabro dalje, novi ciklus, nove pobjede 🤗🤞

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Leah
    06. Veljača 2021. 12:34

Cure malo off topic ako koja ima preporuku. Kuzim da bi mi ovulacija mogla biti taman oko valentinova pa sam mislila s dragim otic negdje na vikend tipa neka kolibica sa jacuziem i saunom, ima koja za preporuciti gdje? 

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 12:49

Marty jesi pokrila pik 😁😁 ja sam se danas malo smirila nakon što sam jutros izdramila u svom stilu (nevezano za trudnoću) i isplakala, a kap koja je prelila čašu je ponovo snježna kraljica lh.
    imam vremena danas pa sam proučila malo taj premom i ff app pa sam vidjela da mi obje predviđaju o na 17dc, a ja piškim od 9dc 😂 ludo žensko!
    ako ovaj ciklus ne bude dobitan, u idućem neću početi tako rano i samu srbe izluđivati 🤦‍♀️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 12:51

samu sebe izluđivati* ako ima koga srpske nacionalnosti nek se ne uvrijedi, greška u tipkanju 😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    06. Veljača 2021. 12:55

Tloza a koliko ti inace traju ciklusi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Veljača 2021. 12:55

t.loza 🔜🤰

samu sebe izluđivati* ako ima koga srpske nacionalnosti nek se ne uvrijedi, greška u tipkanju 😁

😂😂😂

▪Marty
    06. Veljača 2021. 12:58

Freya sretnoo vam, samo hrabro i javi nam se sa dobrim nalazima i lijepim vijestima 😘😘
    sanjarkaaa hehehe zeno jos sam pod dojmom, forum mi steka srusit ce se od tvog plusica kolko smo sve sretne😁😁😁 bas kako je netko napisao ti si dusa ovog foruma, uvijek tu za svaku od nas💕💕 i hvala ti na svemu, zasluzujes najvecu srecu! nece to biti to bez tebe😘
    curke tonia, lyra, ginny evo mi pokrili pik, cekam da muz dode s posla da danas zabetoniramo 😊 
    lavanya drago mi je da si se javila 💕 samo misli pozitivno, drzim 🤞🤞🤞
    anci kakvi su to flasteri molim te podjeli info 🤗😊
    lazyO daa draga moja eto imamo istu situaciju 😁 sad ce za nama i tloza i onda cemo tako po redu za 2 tj popiskit plusice 😁😁😁 
    monstera, garava cure jos nije gotovo dok ne dode kuya! drzite se 💕💕
    tommy a da odes vadit betu jos jednom? cudnoo jako.. i ne dozivaj glupacu! 🤞😘
    zelenooka prati situaciju, ja bih ponovila test za koji dan, malo je cudna situacija 🤔
    marinci grliiiim! 😘glava gore i pocnite vi samo.ranije tako svaki 2-3. dan. mi pocnemo i pod mengom jos 😉
    amelie da bio je super petak bas 😊😘

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    06. Veljača 2021. 13:02

Marty nemoj opet ces me rascmoljit 🥺❤️❤️
    Bacam najvecu hrpu baby prasine na sve vas ovdje 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Imate jos mjesec ipo fore popisat taj plus
    Znaci uhvatite se posla 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Inna_92
    06. Veljača 2021. 13:15

Tommyfame, i ja vidim sjenicu! Ajde još koji dan pričekaj, pa ponovi piš piš i beta hcg.

Mislim da je kod nas tu problem što prerano piškimo testiće. Nikad neću zaboraviti situaciju prije 7 godina na faksu kad je kolegici kasnila menga 2 tjedna i kažem joj iz zezancije: "Tko zna, možda si trudna." 😁 A testići svi vrištali kad ih je pišnula. 😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.