Sanjarko srećo moja draga, tako sam sretna zbog tebe. Cirnem ja svako malo da vidim kako stara druzina napreduje i jutros pogledam i imam sto vidjeti!!!! Želim ti svu sreću, da ova trudnoća prođe što mirnije i dosadnije! Ono prije sve zaboravi i kreni kao da se nikad nije dogodilo. Samo pozitivno i smireno! Nemogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe! Dušo draga želim ti svu sreću!!!! ♥️♥️♥️♥️😍😍😍😘😘😘😘😘
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sanjarkaaaa cestitaaaam ti od srca...da sve bude uredu i da bude skolskaaa... ❤❤❤ ljubiiim teeee
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Draga Sanjarko, gori forum 😍😍😍 tako sam sretna zbog tebe i tvog plusa, strpljiivo si ga cekala i dobila ga. Zelim ti da plusic tamni, da bude uredna i skolska trudnoca. Uzivaj, pa heeej ti si trudna 🥳🥳🥳😍😍
Svima nama si pruzala nesebicnu ogromnu podrsku i zaista ti hvala na tome❤ ❤🤗 🤗
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Ciklusi 28 dana
Dobro jutro cure, ugodna subota svima 🤗☕
Mene je i danas posjetio barba Olaf i donio mi 2 snjegovića: https://ibb.co/16tSX6b
Mislim da je sve jasno, sad čekam mengu da dođe i u nove pobjede 😁
Anci ostala sam ti dužna napisati za laboratorij, internet stranica je Mein Direktlabor, pa kad želiš napraviti termin izabereš grad koji ti treba. Kako si ti danas s mengom?
Garava sam ja nešto propustila ili nisi napravila test? 🤔
Sanjarka još jednom ti čestitam, baš mi je drago da si se na kraju prevarila, kao otpisala ciklus kad ono... 😍 Si mirno spavala ili si bila previše uzbuđena? ❤️
Freya javi se koji put, i želim ti da nam se brzo vratiš sa plusićem 🤗
Ostale cure, nadam se da ste dobro i da aktivno lovite ili ste ulovile pikove 🤗🤞🍀
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dobro jutro cure, ugodna subota svima 🤗☕
Mene je i danas posjetio barba Olaf i donio mi 2 snjegovića:https://ibb.co/16tSX6b
Mislim da je sve jasno, sad čekam mengu da dođe i u nove pobjede 😁
Anci ostala sam ti dužna napisati za laboratorij, internet stranica je Mein Direktlabor, pa kad želiš napraviti termin izabereš grad koji ti treba. Kako si ti danas s mengom?
Garava sam ja nešto propustila ili nisi napravila test? 🤔
Sanjarka još jednom ti čestitam, baš mi je drago da si se na kraju prevarila, kao otpisala ciklus kad ono… 😍 Si mirno spavala ili si bila previše uzbuđena? ❤️
Freya javi se koji put, i želim ti da nam se brzo vratiš sa plusićem 🤗
Ostale cure, nadam se da ste dobro i da aktivno lovite ili ste ulovile pikove 🤗🤞🍀
Jutro drage❤️
Jesi jesi haha pravila sam test ali je negativan ili je rano ili ce M doc kroz koji dan 🤷♀️
Nisam uhvatila kad si to napisala. Ugl.držim fige da je još rano, ako ipak nije, onda idemo zajedno u nove pobjede 🤞🍀🤗
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dobro jutro ☕
konačno vikend 🥰🥰
Gdje nam je sanjarka? 😁😁
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro curke ❤
Čestitam dragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Monstera bas mi zao zbog olafa 🥺 ali mislim da nismo toliko tužne jer nas je Sanjarka totalno razveselila sa svojim plusicem 🥰🥰🤰🏻🤰🏻
Dobro je danas, ovi menstrualni flasteri su savršeni 😍
Hvala bas budem skicnula gdje mogu izvadit ;))
Ma kakva žalost, naravno da se nadaš do zadnjeg, ali sad samo čekam da dođe m i onda da mogu sastaviti novi plan napada i akcije 😁
Sanjarkin plus je doveo toliko radosti na obje teme a glavni akter spava i spava... Nikako da se javi 😆
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro curke ❤
Čestitamdragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃
Hej Lisa, ma nema ničega, uživo se još jasnije vidi blještavilo 😆 Kako si ti trudnice naša?
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji