Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    06. Veljača 2021. 06:53

Sanjarko srećo moja draga, tako sam sretna zbog tebe. Cirnem ja svako malo da vidim kako stara druzina napreduje i jutros pogledam i imam sto vidjeti!!!! Želim ti svu sreću, da ova trudnoća prođe što mirnije i dosadnije! Ono prije sve zaboravi i kreni kao da se nikad nije dogodilo. Samo pozitivno i smireno! Nemogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe! Dušo draga želim ti svu sreću!!!! ♥️♥️♥️♥️😍😍😍😘😘😘😘😘

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    06. Veljača 2021. 06:55

Sanjarkaaaa cestitaaaam ti od srca...da sve bude uredu i da bude skolskaaa... ❤❤❤ ljubiiim teeee

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Divna 🎀
    06. Veljača 2021. 07:26

Draga Sanjarko, gori forum 😍😍😍 tako sam sretna zbog tebe i tvog plusa, strpljiivo si ga cekala i dobila ga. Zelim ti da plusic tamni, da bude uredna i skolska trudnoca. Uzivaj, pa heeej ti si trudna 🥳🥳🥳😍😍 
    Svima nama si pruzala nesebicnu ogromnu podrsku i zaista ti hvala na tome❤ ❤🤗 🤗

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Veroma
    06. Veljača 2021. 07:54

Ajmeee Sanjarka sretno zasluzila si!!! Neka sve dobro prodee . Bas sam sretna zbog tebe ❤️❤️

👩🏽22👦🏻28
    Ciklusi 28 dana

Monstera
    06. Veljača 2021. 08:03

Dobro jutro cure, ugodna subota svima 🤗☕
    Mene je i danas posjetio barba Olaf i donio mi 2 snjegovića: https://ibb.co/16tSX6b
    Mislim da je sve jasno, sad čekam mengu da dođe i u nove pobjede 😁
    Anci ostala sam ti dužna napisati za laboratorij, internet stranica je Mein Direktlabor, pa kad želiš napraviti termin izabereš grad koji ti treba. Kako si ti danas s mengom?
    Garava sam ja nešto propustila ili nisi napravila test? 🤔
    Sanjarka još jednom ti čestitam, baš mi je drago da si se na kraju prevarila, kao otpisala ciklus kad ono... 😍 Si mirno spavala ili si bila previše uzbuđena? ❤️ 
    Freya javi se koji put, i želim ti da nam se brzo vratiš sa plusićem 🤗
    Ostale cure, nadam se da ste dobro i da aktivno lovite ili ste ulovile pikove 🤗🤞🍀

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    06. Veljača 2021. 08:10

Garava 123

Monstera

Dobro jutro cure, ugodna subota svima 🤗☕
    Mene je i danas posjetio barba Olaf i donio mi 2 snjegovića:https://ibb.co/16tSX6b
    Mislim da je sve jasno, sad čekam mengu da dođe i u nove pobjede 😁
    Anci ostala sam ti dužna napisati za laboratorij, internet stranica je Mein Direktlabor, pa kad želiš napraviti termin izabereš grad koji ti treba. Kako si ti danas s mengom?
    Garava sam ja nešto propustila ili nisi napravila test? 🤔
    Sanjarka još jednom ti čestitam, baš mi je drago da si se na kraju prevarila, kao otpisala ciklus kad ono… 😍 Si mirno spavala ili si bila previše uzbuđena? ❤️
    Freya javi se koji put, i želim ti da nam se brzo vratiš sa plusićem 🤗
    Ostale cure, nadam se da ste dobro i da aktivno lovite ili ste ulovile pikove 🤗🤞🍀

Jutro drage❤️
    Jesi jesi haha pravila sam test ali je negativan ili je rano ili ce M doc kroz koji dan 🤷‍♀️

Nisam uhvatila kad si to napisala. Ugl.držim fige da je još rano, ako ipak nije, onda idemo zajedno u nove pobjede 🤞🍀🤗

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Loza 💙😇
    06. Veljača 2021. 08:34

Dobro jutro ☕
    konačno vikend 🥰🥰
    Gdje nam je sanjarka? 😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Veljača 2021. 08:36

Jutro curke ❤ 
    Čestitam dragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
    I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Monstera
    06. Veljača 2021. 08:39

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Monstera bas mi zao zbog olafa 🥺 ali mislim da nismo toliko tužne jer nas je Sanjarka totalno razveselila sa svojim plusicem 🥰🥰🤰🏻🤰🏻
    Dobro je danas, ovi menstrualni flasteri su savršeni 😍
    Hvala bas budem skicnula gdje mogu izvadit ;))

Ma kakva žalost, naravno da se nadaš do zadnjeg, ali sad samo čekam da dođe m i onda da mogu sastaviti novi plan napada i akcije 😁
    Sanjarkin plus je doveo toliko radosti na obje teme a glavni akter spava i spava... Nikako da se javi 😆

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Monstera
    06. Veljača 2021. 08:43

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curke ❤
    Čestitamdragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
    I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃

Hej Lisa, ma nema ničega, uživo se još jasnije vidi blještavilo 😆 Kako si ti trudnice naša? 

♀️33 ♂️35
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.