Jutro curke ❤
Čestitamdragoj sanjarki i ima da nam dođeš čim prije u jesenske 💗💗💗💗
I monstera ja na onoj prvoj trakici kao da vidim nešto 😃
Hej Lisa, ma nema ničega, uživo se još jasnije vidi blještavilo 😆 Kako si ti trudnice naša?
Ma jesi sigurna? Haha ja valjda svugdje vidim crtice 😃
Kod mene sve odlicno, danas se probudila malo s nekom prehladicom i nemogu bas puno hodati kao što sam navikla jer budem jako zadihana 😆 očekujem te brzo u jesenskim 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Curke ja dobila danas tako da nista od testa sutra, stavite me na listu za 6.3.i molim vas koji savjet dajte dal da odmah nakon M se bacim u akciju❤️❤️❤️❤️❤️, zadnji mjesec smo krenuli tek na sredini ciklusa kad je ginekolog nakon pregleda dao zeleno svjetlo da je sve ok pa opet mislim da smo kasno krenuli prosli mjesec, prvi put sam ostala trudna odmah nakon M
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Curke ja dobila danas tako da nista od testa sutra, stavite me na listu za 6.3.i molim vas koji savjet dajte dal da odmah nakon M se bacim u akciju❤️❤️❤️❤️❤️, zadnji mjesec smo krenuli tek na sredini ciklusa kad je ginekolog nakon pregleda dao zeleno svjetlo da je sve ok pa opet mislim da smo kasno krenuli prosli mjesec, prvi put sam ostala trudna odmah nakon M
sretno u sljedećem ciklusu :*
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
sretno u sljedećem ciklusu :*
htjela sam ti još reći da ako su ti ciklusi jako kratki onda ti je i o rano :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro cureee,
dan pocinjem sa Di je moja menga?? Evo ne mogu vjerovati da napokon zeljno iščekujem vješticu..
Jos smo si uplatili putovanje na kao sljedećoj ovulaciji..ovim tempom do tada nece poceti ni plodni dani.
Evo bas sam luda!
Kako ste vi?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro cureee,
dan pocinjem sa Di je moja menga?? Evo ne mogu vjerovati da napokon zeljno iščekujem vješticu..
Jos smo si uplatili putovanje na kao sljedećoj ovulaciji..ovim tempom do tada nece poceti ni plodni dani.
Evo bas sam luda!
Kako ste vi?
Jojjjj, evo ja upravo dobila pa sam tuzna, cekam da prodje pa se uhvatit posla treba❤️
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Cure, meni treba savjet. Kasni mi već 6 dana, inače mi nikad ne kasni, samo zna doc ranije od očekivane, odnose smo imali prije ovulacije, poslije ugl. Morali smo nešto potrefiti. Od simptoma nemam nista, mozda sam malo napuhana i nervozna, 4 testa sam napravila, svi su negativni, na nekima se vidjela neka sjena, ali ne pouzdam se jako u to. Prije 3 dana mi je počelo blago rozo krvarenje vidljivo samo na papiru kada bih se obrisala. Jučer je počelo malo jače krvarenje i mislila sam si okej-dobila sam i barem znam da nisam trudna. Međutim sada ujutro opet ne krvarim, sve nesto blago što definitivno nije menstruacija. Zvala sam ginekologa i kaže da dodem tek nakon 10og dana kašnjenja jer je sve drugo prerano. I da je moguće da je test lazno negativan jer se test ne radi tako rano, nego tek od 7., 10. dana kašnjenja da ako je došlo do biokemijske da onda niti zena ne zna da je bila "trudna". Iskreno ja sam sada bas u nekom strahu i neizvjesnosti i zanima me da li je jos netko imao takvu situaciju. Hvala vam puno svima, najbolje ste 😊
Tommy bas sam ae jucer pitala sta ti je sa grafom 😂 i jos nisi dobila 🙈 pa kako to 🤔
Sanjarka ajme koliko testova, ni ja ih nemam toliko razlicitih 😂❤️ koja lipa prica bas me razveselila za dobro jutro
Marinci grlim, sas hrabro dalje. Ako ti jr o rano pocni ranije al ne mislim da ste zakasnili ako je gin dao zeleno svijetlo nego se nije poklopilo 🤷♀️
Monstera zao mi je za olafa, novi ciklus nova nada 😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Tommy bas sam ae jucer pitala sta ti je sa grafom 😂 i jos nisi dobila 🙈 pa kako to 🤔
Sanjarka ajme koliko testova, ni ja ih nemam toliko razlicitih 😂❤️ koja lipa prica bas me razveselila za dobro jutro
Marinci grlim, sas hrabro dalje. Ako ti jr o rano pocni ranije al ne mislim da ste zakasnili ako je gin dao zeleno svijetlo nego se nije poklopilo 🤷♀️
Monstera zao mi je za olafa, novi ciklus nova nada 😘
Danas je bio kranji rok da temp padne..kuja je jos skocila gore!!! Rekla bi da se cijelo tijelo zbunilo zbog T.. to mi je jedino logicno objasnjenje..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Cure, meni treba savjet. Kasni mi već 6 dana, inače mi nikad ne kasni, samo zna doc ranije od očekivane, odnose smo imali prije ovulacije, poslije ugl. Morali smo nešto potrefiti. Od simptoma nemam nista, mozda sam malo napuhana i nervozna, 4 testa sam napravila, svi su negativni, na nekima se vidjela neka sjena, ali ne pouzdam se jako u to. Prije 3 dana mi je počelo blago rozo krvarenje vidljivo samo na papiru kada bih se obrisala. Jučer je počelo malo jače krvarenje i mislila sam si okej-dobila sam i barem znam da nisam trudna. Međutim sada ujutro opet ne krvarim, sve nesto blago što definitivno nije menstruacija. Zvala sam ginekologa i kaže da dodem tek nakon 10og dana kašnjenja jer je sve drugo prerano. I da je moguće da je test lazno negativan jer se test ne radi tako rano, nego tek od 7., 10. dana kašnjenja da ako je došlo do biokemijske da onda niti zena ne zna da je bila "trudna". Iskreno ja sam sada bas u nekom strahu i neizvjesnosti i zanima me da li je jos netko imao takvu situaciju. Hvala vam puno svima, najbolje ste 😊
Heeej,evo prica ovog mog ciklusa. Testovi blago pozitivni od 9dpo do 12dpo..poslije nisam ni radila. Vadila krv nema vise trudnoce. Evo sad mi menga kasni..sto se događa nemam pojma 🤷♀️ jesi mozda radila test poslije? Mozda si imala ovo implatacijsko krvarenje a ne pocetak menge..
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Sortiraj odgovore
Najstariji