Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    02. Veljača 2021. 14:57

Eto morala ja isprobati nove lh trakice makar sam 3dc i M jos traje. Prvo sam se iznenadila kak su tanke hahaha. Odmah sam instalirala premom app i mozda ju nisam bas trebala unjeti, ali mi je zgodno da ih imam sve tak zabiljezene, pa ih nemoram cuvati.
    Eto nis posebno ali evo slike
    https://ibb.co/n1kMtvF

Gumbica
    02. Veljača 2021. 15:14

Lilimam22

Sarita_00

Lilimam22

Jao mame s djecom molim vas kako uspjevate da pokrijate sve plodne dane mi s jednim djetetom jedva.. radimo oboje od 8 ujutro.. poslje posla sto drugih poslova. Kuhanje rucka za iduci dan slaganje pripremnaje peglanje(mali neide u vrtic jos pa sve pripremit za cuvanje).. ode i drugi dio dana navecer vec nam se u 9 spava a mali samo s nama zeli spavat i nikako da se opustimo stvarno je jako tesko imate li kakve prijedloge kako to sve uspjet, stalno smo nesto nervozni napeti nikako da se uspjemo opustit.. a jako zelimo jos jednu bebicu.. oprostite na duzem komentaruu😏

I ja imam jednu, također uglavnom spava s nama 🙈 Ajd nama ide u prilog što ja dio radim od doma, a muž trenutno ne radi, pa tu uspijemo dok je mala u vrtiću. A i to smo koma… Tak da mi se nekako čini da će se ipak to kod nas otegnuti. A sad sam nešto počela razmišljati da bi možda još malo sačekala… Jedan dan želim odmah, drugi dan mi svejedno, treći dan bi ipak još odgodila… Muž isto kao i ja. Jedan period stalno ispituje i spominje, onda dođe s izjavom kako će se navić da ih je dvoje, a ne samo ona jedna.

Ovaj ciklus ništa ne pratim, osim kad ovdje vidim koji mi je dan. Inače u ovo doba već kreću ovulacijski bolovi, a sad ništa. Ili ne obraćam pozornost pa niti ne boli toliko 🤷🤷

Ja se nadam da se namaa nece zbog tog nedostatka vremena isto to otegnuti.. ali rekli smo sad ovaj mjesec od danas cemo probat biti redoviti svaki dan inace ovulaciju pratim samo preko aplikacije to s tim trakicama sam rekla ako nebude se nista desavalo kroz koji mjesec onda budem..

I mi imamo isti problem hahaha, mali spava s nama a njega uspavat je postala prava misija, u svojih 15mj jos nije prespavao noc u komadu 😏 izazovno je jako al nekako navecer ak nismo previse krepani od umora uspijemo pokrit, ni ja ne pratim trakicama al isto tak ak do ljeta ne bude nikaj onda cemo i s tim krenut, ugl drzim fige da nam se ne otegne 🤞🏻🤞🏻
    I da vidim da smo vrsnjakinje pa jel te smijem pitat od kud ste ak nije tajna 🙈

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Ginny
    02. Veljača 2021. 15:39

Ja cu samo rec sa lajkam male razlike među dicom ❤️ na pocetku je tesko al kad mlađe napuni 2god onda ste na konju 😂😂 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Loza 💙😇
    02. Veljača 2021. 15:56

Leah i moja isto bijela, čista ko suza... to što ja nešto vidim na trakici ne uzimam u obzir jer vidim ono što želim vidjeti, a realno nema ništa 😂
    Ginny ja isto preferiram male razlike među djecom, tako da i kad rodim svoje prvo eto mene brzo nazad na forum 😁
    -------------------------------------------------------------
    dobila sam danas nalaze od vađenja krvi, ako su mi vrijednosti unutar referentnog intervala to je okej jelda? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lori🍀
    02. Veljača 2021. 15:56

Bok žene, primate li nove članice
    Mi bi jako htjeli bebu i zadnjih 6 mj radimo na tome. Nemamo još djece. 
    Ja imam 32 godine i Hasimoto pa se nadam da mi to neće stvarati probleme. TSH mi je prije 6mj bio oko 2.5 što je ok. Držite mi palčeve za što raniji plusić. Čekam sad mengu i nadam se da neće doći.
    Pijem vrkutu i uzimam folnu zadnjih par mjeseci.
    Svima želim puno sreće 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Loza 💙😇
    02. Veljača 2021. 16:01

Lori1988

Bok žene, primate li nove članice
    Mi bi jako htjeli bebu i zadnjih 6 mj radimo na tome. Nemamo još djece.
    Ja imam 32 godine i Hasimoto pa se nadam da mi to neće stvarati probleme. TSH mi je prije 6mj bio oko 2.5 što je ok. Držite mi palčeve za što raniji plusić. Čekam sad mengu i nadam se da neće doći.
    Pijem vrkutu i uzimam folnu zadnjih par mjeseci.
    Svima želim puno sreće

sretnooooo 🤗 nadam se i ja da gadura neće doći 🤞🤞❤️ 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    02. Veljača 2021. 16:28

mi smo isli na dvi god razlike jer sam prvo rodila na carski, drugo sam prirodno, razlika je 2g i 1mj 😂😂 
    Lori sritno 🤞🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    02. Veljača 2021. 16:42

https://ibb.co/s16PYB1
    🙈 kod mene ovo bas sporo ide.. bome jaca trakica od Leah na 3. dan ciklusa.. 😜
    app mi javlja da ce o u petak pa ce nadam ce poceti tamniti 🤔 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    02. Veljača 2021. 16:51

t.loza 🔜🤰

Leah i moja isto bijela, čista ko suza… to što ja nešto vidim na trakici ne uzimam u obzir jer vidim ono što želim vidjeti, a realno nema ništa 😂
    Ginny ja isto preferiram male razlike među djecom, tako da i kad rodim svoje prvo eto mene brzo nazad na forum 😁
    ————————————————————-
    dobila sam danas nalaze od vađenja krvi, ako su mi vrijednosti unutar referentnog intervala to je okej jelda?

i moja jakoo svijetla.. 😑
    daa nalazi su sigurno ok ako je unutar intervala.. ne ok nego perfect 👌

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Divna 🎀
    02. Veljača 2021. 17:07

Hvala vam drage moje cure na rijecima podrske, puno mi to znaci, sve smo u istom sosu i samo me vi mozete razumjeti. ❤❤❤  menga je pri kraju, raspolozenje se popravlja, samo nek me niko ne pita nit' nek me ne gleda u stomak i bit' cu dobro 💪💪 
    Kupila sam caj macina trava i krecem sad sa tim, a sutra cu potraziti caj od lista maline, kazu da je dobar i za muskarce i za zene.  Pratim vas sve i navijam za pikove i plusice 🤞🤞🤞❤❤❤

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.