Divna grlim😘😘❤️❤️ ❤️
Lilymam moji su ti mala razlika pa ti mogu rec da je onda bilo tesko pokrivat, zapravo onda nisam ni znala sta to znaci, mala se primila od jednog odnosa cili misec, mali, je tada imao 16mj tako da te skroz razumin. Mi isto oboje radimo ujutro, pokrivamo navecer kad odu lec 🤷♀️ ne idemo spavat prije 1-2 ujutro ionako😂🙈 mala nam ne voli spavat pa iako je u krevetu svaku noc do 21.30, moramo cekat bar do 23h da zaspe😅🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jao mame s djecom molim vas kako uspjevate da pokrijate sve plodne dane mi s jednim djetetom jedva.. radimo oboje od 8 ujutro.. poslje posla sto drugih poslova. Kuhanje rucka za iduci dan slaganje pripremnaje peglanje(mali neide u vrtic jos pa sve pripremit za cuvanje).. ode i drugi dio dana navecer vec nam se u 9 spava a mali samo s nama zeli spavat i nikako da se opustimo stvarno je jako tesko imate li kakve prijedloge kako to sve uspjet, stalno smo nesto nervozni napeti nikako da se uspjemo opustit.. a jako zelimo jos jednu bebicu.. oprostite na duzem komentaruu😏
Nemam savjet pametni
Moji su 14 i 4 godine i cesto nemamo prostora danima hopsat
Ovaj put sam zaskocila muza ujutro u 5:45h prije posla 😂😂😂 i to je to, jedan jedini odnos za vrijeme i bio.
Inace tako ranije ujutro obicno. Dok klinci spavaju, ili ako starija spava u bake a mlađi zaspe prije nos
Ili je starija u školi, a mlađi se spusti kat ispod u bake pa na brzaka jedan 🤷♀️
Snađi se druze 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anci meni je ciklus nakon kiretaze trajao 33-34 dana a inace je 24-27dana. Al ako znas kad ti je bila ovulacija 🤷♀️ ja nisam pratila taj prvi ciklus pa ne znam sta je bilo
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ginny, Sanjarka88- hvalaa na iskustvimaa, nista snalazit cemo se kako uspijemoo😄 drzimo fige da se nes primii🤞 , zanima me jos nesto neki dan sam procitala na jednom portalu da uska odjeca lose utjece ako se zeli zatrudnit.. pa koliko ima istine u tomee. Ja sam inace stalno u uskim hlacama ili tajicama pa nebi bas da mi to poremeti sve... sad kolko ima istine u tom neznam😏
Ja nisam jutarnji tip tako da jutarnji sex otpada 😂😂 a i mali se budi oko 6,mi kasno legnemo i nema sanse da se dignem u 5 radi toga🙈 sad su vec dovoljno veliki pa prespavaju kod prijateljice nekad vikendom pa si damo oduska 😎 al da nije bilo tesko kad su bili mali, bilo je 🤷♀️ potisnula sam te godine 😂😂😂
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anci meni je ciklus nakon kiretaze trajao 33-34 dana a inace je 24-27dana. Al ako znas kad ti je bila ovulacija 🤷♀️ ja nisam pratila taj prvi ciklus pa ne znam sta je bilo
ma vjerojatno je i kod mene takva situacija, jel se poslije unormalilo?
Pa iskreno ne znam sta bi ti rekla. Prvo mi se skratila lutealna na 11dana,ovulacija se pomakla na 12-14dc a prije je bila 15-16 dc 😅🙈 lutealnu sam izdricala b komplexom. Al ok je, samo nema trudnoce 😂😂 nadam se da tebi nece bit tako
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se… sve uredu a nista se ne desi… danas sam vec malo bolje, ali eto… imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec.
Divna drago mi je da si bolje, totalno znaaam kakav je to osjećaj.. isto tako teško je i meni bilo ovaj put, nakon tjedan dana tek došla na staro. plakala svaki dan, ali evo sabrala se tek u petak opet nakon 3 h plakanja kad je muž uzeo stvar u svoje ruke.. i kod nas sve u redu pa opet ništa, oko mene sve prijateljice i kolegice na poslu od prve ili druge ostale trudne a ja čekam i čekam, pokrivamo plodne dane, strategija ova ona i ništa. nije ni da sam pod ne znam kojim stresom, tak da. nadam se da ti menzes pri kraju, i daaaa naravno da imaš puno razloga za sreću a kakva te tek čeka uskoro!! idemo u novi krug po taj plusić, možee? moramo biti dobro i pozitivne jer nas u suprotnom mrvica neće htjeti
grlim! ❤️
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jao mame s djecom molim vas kako uspjevate da pokrijate sve plodne dane mi s jednim djetetom jedva.. radimo oboje od 8 ujutro.. poslje posla sto drugih poslova. Kuhanje rucka za iduci dan slaganje pripremnaje peglanje(mali neide u vrtic jos pa sve pripremit za cuvanje).. ode i drugi dio dana navecer vec nam se u 9 spava a mali samo s nama zeli spavat i nikako da se opustimo stvarno je jako tesko imate li kakve prijedloge kako to sve uspjet, stalno smo nesto nervozni napeti nikako da se uspjemo opustit.. a jako zelimo jos jednu bebicu.. oprostite na duzem komentaruu😏
I ja imam jednu, također uglavnom spava s nama 🙈 Ajd nama ide u prilog što ja dio radim od doma, a muž trenutno ne radi, pa tu uspijemo dok je mala u vrtiću. A i to smo koma... Tak da mi se nekako čini da će se ipak to kod nas otegnuti. A sad sam nešto počela razmišljati da bi možda još malo sačekala... Jedan dan želim odmah, drugi dan mi svejedno, treći dan bi ipak još odgodila... Muž isto kao i ja. Jedan period stalno ispituje i spominje, onda dođe s izjavom kako će se navić da ih je dvoje, a ne samo ona jedna.
Ovaj ciklus ništa ne pratim, osim kad ovdje vidim koji mi je dan. Inače u ovo doba već kreću ovulacijski bolovi, a sad ništa. Ili ne obraćam pozornost pa niti ne boli toliko 🤷🤷
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I ja imam jednu, također uglavnom spava s nama 🙈 Ajd nama ide u prilog što ja dio radim od doma, a muž trenutno ne radi, pa tu uspijemo dok je mala u vrtiću. A i to smo koma… Tak da mi se nekako čini da će se ipak to kod nas otegnuti. A sad sam nešto počela razmišljati da bi možda još malo sačekala… Jedan dan želim odmah, drugi dan mi svejedno, treći dan bi ipak još odgodila… Muž isto kao i ja. Jedan period stalno ispituje i spominje, onda dođe s izjavom kako će se navić da ih je dvoje, a ne samo ona jedna.
Ovaj ciklus ništa ne pratim, osim kad ovdje vidim koji mi je dan. Inače u ovo doba već kreću ovulacijski bolovi, a sad ništa. Ili ne obraćam pozornost pa niti ne boli toliko 🤷🤷
Ja se nadam da se namaa nece zbog tog nedostatka vremena isto to otegnuti.. ali rekli smo sad ovaj mjesec od danas cemo probat biti redoviti svaki dan inace ovulaciju pratim samo preko aplikacije to s tim trakicama sam rekla ako nebude se nista desavalo kroz koji mjesec onda budem..
Tommy cestitaaaaam od ❤ i ne plasiii se i ne razmisljaaaaj o biohemijskoj...sada ce sve da bude ureduu....sve najbolje to zelim ii svim curamaaa koje cekaju plusice da uskoro i ugledaju...
Anciooo ja sam isto tako svoju ocekivala kao i ti....pa nisam je docekala ( Hvala Bogu )....tako da polakoooo mozda je ono najljepseee ako Bog da 🤗❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji