Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    02. Veljača 2021. 12:02

bome dobro je ovaj mjesec Betty od nas profitirala

Tloza, Lazy to samo tak tipkam dok sam na kompu i ako na poslu imam vremena, pa po redu kak čitam tak pišem. doma sam na mobu pa onda to nema teorije, pogubim se.. ;)
    Lazy, nemoj propustiti danas hopsić, i obavezno pišni još jednu počelooo je
    Sanjarka drzim 🤞 za četvrtak i da sise i 3. put budu pravi simptom! 🍀 daaa od silne želje nam uvijek proizlazi nada i simptomi, al bit će to sad kod tebe
    Anci e sad ili pišni lh ili keksaj, ili oboje daa cure meni isto seks zna potaknuti mengu odnosno da počne roskasto..

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Zelenooka95
    02. Veljača 2021. 12:07

Zravo ženice, čestitke na pozitivnom testu, ostalima srećno pa da uskoro unesemo još pozitive na ovaj sajt aBd
    Još nisam svima popamtila imena i situacije, iako pročitam sve, jutros ste se baš raspisale, sve pršti od raspoloženja. Meni idalje nešto ide, pa čekam da vidim šta je i do kad će, pa da počnem sa lh.Gdje su mi ove damice što pored plodnih dana treba i muža da uhvate. Meni se čini da će sve da mi se posloži opet tek u maju, ako smo ovaj mjesec omanuli. Ali okeej, no big deal, taman da upraksam sa temp i lh trakicama, pa u maju budem k'o zapeta puška. Izvinite na dužem postu, ali nekako mi lakše kad vam se malo izjadam
    I hvala na dobrodošici, neko mi je poželio, Sanjarka čini mi se.Bolje vas našla. 

watson009
    02. Veljača 2021. 12:08

Tommy i ja sam vec bila nestrpljiva 😂
    CB je divan i pouzdaniji nego ovaj glupi kinez...uf,bas ne volim te testice! Biti ce sve u redu ovaj put, pozitiva je samo takva 👆❤
    Ancioo sad cekam i tebe popodne, sto bude bude ti si jaka zena ali mozda te vec ovaj ciklus iznenadi 🙌

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 12:14

Zelenooka ja muza hvatam jer su djeca tu pa nije kako Hocemo i zelimo 🙃
    Monstera skupa cemo sjene ganjat 😁🥳🥳🥳

Hvala cure na optimizmu. Dok mi ne dođe onaj moj cudan okus u ustima ne smatram se trudnom 😂
    Al tek sam 6dpo ima jos vremena 👍🏻🤞🏻

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LazyO
    02. Veljača 2021. 12:14

Zelenooka95

Zravo ženice, čestitke na pozitivnom testu, ostalima srećno pa da uskoro unesemo još pozitive na ovaj sajt aBd
    Još nisam svima popamtila imena i situacije, iako pročitam sve, jutros ste se baš raspisale, sve pršti od raspoloženja. Meni idalje nešto ide, pa čekam da vidim šta je i do kad će, pa da počnem sa lh.Gdje su mi ove damice što pored plodnih dana treba i muža da uhvate. Meni se čini da će sve da mi se posloži opet tek u maju, ako smo ovaj mjesec omanuli. Ali okeej, no big deal, taman da upraksam sa temp i lh trakicama, pa u maju budem k'o zapeta puška. Izvinite na dužem postu, ali nekako mi lakše kad vam se malo izjadam
    I hvala na dobrodošici, neko mi je poželio, Sanjarka čini mi se.Bolje vas našla.

hvatat ćemo ih kak stignemo. Baš je to banana kad osim same ovulacije moraš i pogađati slobodne vikende. Al bit će :D

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Samoja6
    02. Veljača 2021. 12:20

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Samoja6

Anci dobro ti je rekla LazyO, mene je isto mučila ova prva nakon spontanog. Danima sam osjećala, ali nikako da dođe.
    I nakon sexa, odmah procurila!
    Jeli i tebi prva ili?

Je je prva je, ma jesmo jucer i jos ja njemu komentiram ako sada u toku seksa procurim ne iznenadi se :D :D i eto nista jos
    morat cu danas opet

Ne sekiraj se onda...   Obično ta prva kasnije dođe!
    I meni je nakon 40-ak dana... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Ginny
    02. Veljača 2021. 12:20

Sanjarka hahaha znaaaam kako ti je 😅😅🙈 mi se znamo i u wc zakljucat za jedan kviki al vec su se poceli pitat sta se zakljucavamo i sta se stalno ljubimo 😂😂😅🙈🙈 sinoc bas mala se dosla napit vode i vraca se u sobu a mali je pita "jesu li se ljubili" 😅🙈 (prije toga je bila usla a mi se taman ljubili, nista neprimjereno)
    Enivej moja trakica je skorz posvijetlila tako da je to to 🤷‍♀️ 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LazyO
    02. Veljača 2021. 12:21

Sanjarka iskreno se veselim zbog tebe četvrtku i svemu kasnije, bit će to kak treba 🙏🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 12:42

Ginny

Sanjarka hahaha znaaaam kako ti je 😅😅🙈 mi se znamo i u wc zakljucat za jedan kviki al vec su se poceli pitat sta se zakljucavamo i sta se stalno ljubimo 😂😂😅🙈🙈 sinoc bas mala se dosla napit vode i vraca se u sobu a mali je pita "jesu li se ljubili" 😅🙈 (prije toga je bila usla a mi se taman ljubili, nista neprimjereno)
    Enivej moja trakica je skorz posvijetlila tako da je to to 🤷‍♀️

😂😂😂😂
    Vama je onda jos ok 
    Moja starija bi znala sta radimo u wc-u  da se zaključamo 😂 a mali bi valjda tulio ispred vrata 😂

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 12:43

LazyO

Sanjarka iskreno se veselim zbog tebe četvrtku i svemu kasnije, bit će to kak treba 🙏🤗

❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.