Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    02. Veljača 2021. 22:39

Stormy ⚡

Uff koliko sam bila u zaostatku 🙈
    Draga Tommyfame samo neka crtica tamni pa da ti ofišl čestitam ❤🥰
    Ostale cure kojima je došla la bruha, baš mi je žao, ali nema predaje, uvijek jako 💪 u u novi ciklus, neka vas želja gura i daje vam snage 😘
    Anci pratim te i navijam 🤞😘
    Draga Marty, vidim ti dobila roze trakice, jos malo pa novo akcijanje 😊🤞 Vjerujem da si bila tuzna, i meni je ova posljednja bas lose sjela, bila sam isprazna i nikakva, nadam se da si bolje?
    Sanjarka krenulo odbrojavanje, pratim te i navijam 🤞😘
    Puno je novih cura, zelim vam svima dobrodoslicu i da sto prije odete u sretnije teme ❤
    Bella ako citas, mislim na tebe ❤

Stormy heej pa tu si 😍 toliko puta se i ja sjetim Belle i tebe kako smo se pratile.. svaki put kad vidim listu pomislim.gdje bi sad vi bile.. nije mi to to bez vas dvije❤ 
    ma mogu misliti kako si se osjecala, jako mi je zao..nadam se da je to sve iza tebe i da te cekaju samo lijepe stvari! 🍀
    ja sam sad ok, hvala ti sto brines.☺ kako si ti? u kojoj si fazi sa mpo? 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lori🍀
    02. Veljača 2021. 22:47

Tommyfame 🔜🤰

▪Marty

t.loza 👑👑👑 😂😂😂 vec vidim tko ce zamijenit Tommy ✌
    Ginny dam fore piku jos 3 dana. ak ne dode on meni doc cu ja njemu, naj*** je onda 😁 tebislijedi slatko iscekivanje 😊😜
    Stormy 🤗nas citas? 🤔

Vidi ti nje kako ona mene vec mjenja 🤣🤣🤣 no neka ako je bas tako moram prizna da je t.lozadostojna zamjena ❤❤ joooj dajte sve u jesenskeeee!! Ajmeee hop cupa!!

Stormy srecice,nadam se da official ide uskoro hhaha

Znaci dosao muz doma, odmah sa vrata pogledao test i otisao po šampanjac. Slistio cijelu bocu i onda je pesicama objasnjavao da postoji jako velika mogućnost da ce mama imat veliki trbuh i da ce od tamo dolaziti cudni zvukovi,no ti cudni zvukovi su njihova nova ljudovica (eto sad znam i da je curica) i da ce ju morat pazit od baba roge 🤣 eto sta bude kad se budala veseli haha
    A ja u sebi strikam dali ce biti sve okej 🙈

Cestitke na trudnoci i puno srece!❤

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Dalija87
    02. Veljača 2021. 22:51

Lori1988  totalno ludo. Pa me štrecnul jajnik, pa češće pišam, pa temp, pa mučnina.. 100% sam trudna, OPET ništa. I tak u krug. Dokleee Zakaj nismo i mi među onih nekoliko sretnica koje odmah zatrudne? A kolko nas tu ima..mislim puuuuno 
    Al još uvijek mislim da je ovaj put TO, TO! 

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Missed 2021.u 11tom tjednu
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

Tommyfame
    02. Veljača 2021. 22:56

t.loza 🔜🤰

LazyO baš bi bila šteta da propustite takav pik, a možda i sutra nije kasno :)
    Tommy mi smo se još daaaavno dok nismo planirali trudnoću da će prvo biti curica 🙈 ništa ne prepuštamo biologiji, dogovor je dogovor!
    a vi što me stavljate na mjesto od tommy polaskana sam, ali nemojte se navikavati, odoh i ja za njom za koji dan 😂 a onda kad se sve prebacimo na jesenske ne možemo imati dvije tommy… 🤔😁

Uuu lajk,ali mozemo imat dvije tommy dok jedna povraca druga izbacuje fore pa tak naizmjence 🔝🔝🔝 haha

E bas sa frendicom sad pricam..koje su ono price za curice i decke? Meni nekako zvoni da su decki brzi al brzo umiru a da su cure sporije al duze zive. E sad nama dobitni ili 3 dana prije ovulacije ili dan ovulacije hahaha il ce biti decko ili curica 🤣 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

▪Marty
    02. Veljača 2021. 22:57

Tommy pa naravno! jos si tu hehe, ja mislila da nam vec u jesenskima cuvas mjesta i namjestas one foteljice od sljokica 😍😍 daj sipaj nam.malo te trudnicke prasine 😊 btw muz ti je zakon! 😁👌 
    LazyO bas bas lijepi pik zeno draga 😍 joj zao.mi zbog seke, naravno budi uz nju tesko je to.. moja isto pred neke 2 god dugu vezu prekinula, jadna isti dan zavrsila na operaciji slijepog crijeva koliko ju bacilo iz takta, sad je sretna jer se rijesila toksicne veze☺ bit ce to sve ok, ali probajte vi nekako to pokriti, pa nekako potiho..😉 ajde drzim 🤞🤞 
    t.loza bar ce nam biti zabavno x 2 na jesenskim. nemoj sad ti ovo ono 🤣 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Loza 💙😇
    02. Veljača 2021. 23:00

Tommyfame 🔜🤰

t.loza 🔜🤰

Tommy mi smo se još daaaavno dok nismo planirali trudnoću da će prvo biti curica 🙈 ništa ne prepuštamo biologiji, dogovor je dogovor!
    a vi što me stavljate na mjesto od tommy polaskana sam, ali nemojte se navikavati, odoh i ja za njom za koji dan 😂 a onda kad se sve prebacimo na jesenske ne možemo imati dvije tommy… 🤔😁

Uuu lajk,ali mozemo imat dvije tommy dok jedna povraca druga izbacuje fore pa tak naizmjence 🔝🔝🔝 haha

E bas sa frendicom sad pricam..koje su ono price za curice i decke? Meni nekako zvoni da su decki brzi al brzo umiru a da su cure sporije al duze zive. E sad nama dobitni ili 3 dana prije ovulacije ili dan ovulacije hahaha il ce biti decko ili curica 🤣

😂😂😂😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

▪Marty
    02. Veljača 2021. 23:01

Tommyfame 🔜🤰

t.loza 🔜🤰

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 tebe da nema trebalo bi te izmisliti!! mene muz poceo cudno.gledati kolko se smijem mobitelu 🙊🙊🙊 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Lori🍀
    02. Veljača 2021. 23:03

Dalija, pa mozda i je! Samo se strpi jos 5-6 dana pa ponovi test. Probaj se necime zaokupirati do tada, poslom, serijom, bilo cime!
    Meni inace M rijetko kasni, a prosle god u 10 mj mi je kasnila 4 dana. Bili smo na putu pa vjerojatno zbog toga. Ne moram reci da sam imala sve "simptome", napravila 2 testa, umislila da su lazno negativni i rasplakala se jer sam losa mater jer sam popila casu vina prije neg mi je kasnila😂 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Dalija87
    02. Veljača 2021. 23:07

Lori1988

.. umislila da su lazno negativni i rasplakala se jer sam losa mater jer sam popila casu vina prije neg mi je kasnila😂

🤣🤣🤣 umirem! Isto sam ja ljetos prije izlaska s curama van ispitivala dečka da da li smijem i kolko smijem i kaj bude ako se opustim i popijem koju više. Totalno neodgovorno i nezrelo 

💁‍♀️35 god
    💁‍♂️36 god
    Missed 2021.u 11tom tjednu
    Operirana endometrioza
    Hashimoto
    Ostalo sve OK

Loza 💙😇
    02. Veljača 2021. 23:18

Lori1988

Dalija, pa mozda i je! Samo se strpi jos 5-6 dana pa ponovi test. Probaj se necime zaokupirati do tada, poslom, serijom, bilo cime!
    Meni inace M rijetko kasni, a prosle god u 10 mj mi je kasnila 4 dana. Bili smo na putu pa vjerojatno zbog toga. Ne moram reci da sam imala sve "simptome", napravila 2 testa, umislila da su lazno negativni i rasplakala se jer sam losa mater jer sam popila casu vina prije neg mi je kasnila😂

oprosti ali meni je ovo zadnje urnebesno ahahahahahaha 😂😂😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.