Zelenooka samo se ti izjadaj, zato i je ovaj forum 🤗❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Tommyfame, cestitam draga, neka tamni plusic i zelim da ti bude uredna i skolska trudnoca 🥳🥳🥳🤞🤞🤞❤❤❤ ti si pozitiva ove grupe, pokreces ostale cure, zezas se i znas se dobro zabaviti... falit ces nam aliiìi nas cekajte 🤲🤞🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se... sve uredu a nista se ne desi... danas sam vec malo bolje, ali eto... imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Tommyfame, cestitam draga, neka tamni plusic i zelim da ti bude uredna i skolska trudnoca 🥳🥳🥳🤞🤞🤞❤❤❤ ti si pozitiva ove grupe, pokreces ostale cure, zezas se i znas se dobro zabaviti… falit ces nam aliiìi nas cekajte 🤲🤞🤞
Tommyfame, cestitam draga, neka tamni plusic i zelim da ti bude uredna i skolska trudnoca 🥳🥳🥳🤞🤞🤞❤❤❤ ti si pozitiva ove grupe, pokreces ostale cure, zezas se i znas se dobro zabaviti… falit ces nam aliiìi nas cekajte 🤲🤞🤞
oooo Divna moja, hvala tiii <3 baš mi je drago da mogu nekako doprinjeti ovoj divnoj zajednici :)
ne idem ja još od vas :) moram vas malo pogurati, bar još ovaj mjesec :*
žao mi je što se tako osjećaš, no točno znam taj osjećaj.. onak gledam u mengu i razmišljam si wtf? odradiš sve po PS-u i onda qurac da prostiš.
nemoš tu biti pametan..možeš se samo nadat boljem sutra. no eto svako sutra je korak do 'evo ga' :) ja vjerujem da je tvoj Evo ga jako blizuuu <3
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se… sve uredu a nista se ne desi… danas sam vec malo bolje, ali eto… imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec.
Drzi se, tu smo za sve ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Divna drzi se ❤. Mislim da sve imamo taj moment, samo neki ciklusi teze padnu od drugih..tim vise cemo se veseliti plusu!
.
Ginny i Sanjarka uvijek zaboravim kak je vama s djecom tesko pokrivati 🤣
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se… sve uredu a nista se ne desi… danas sam vec malo bolje, ali eto… imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec.
Šaljem ti topli zagrljaj draga Divna 🤗❤️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jao mame s djecom molim vas kako uspjevate da pokrijate sve plodne dane mi s jednim djetetom jedva.. radimo oboje od 8 ujutro.. poslje posla sto drugih poslova. Kuhanje rucka za iduci dan slaganje pripremnaje peglanje(mali neide u vrtic jos pa sve pripremit za cuvanje).. ode i drugi dio dana navecer vec nam se u 9 spava a mali samo s nama zeli spavat i nikako da se opustimo stvarno je jako tesko imate li kakve prijedloge kako to sve uspjet, stalno smo nesto nervozni napeti nikako da se uspjemo opustit.. a jako zelimo jos jednu bebicu.. oprostite na duzem komentaruu😏
❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
sanjarko ja toliko kukala za implantacijskim padom i gle sada ove lude temperature
smijem se a place mi se :D :D
anabelaaaa u kojoj si fazi, pijes tabletice?
Maso jesi ziva?
I ovaj mjesec na tableticama 😏
Sopam se svim I svacim u odbrojavam dane..do sljedece menge,a ni ova jos njje kako treba prosla 😂
Tvoja temp je dobra,ja ne vjerujem u te tvoje PMS simptome..sutra ne bude padu...ti ces imat plus ko kucu❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji