Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    02. Veljača 2021. 12:47

Zelenooka samo se ti izjadaj, zato i je ovaj forum 🤗❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Divna 🎀
    02. Veljača 2021. 12:49

Tommyfame, cestitam draga, neka tamni plusic i zelim da ti bude uredna i skolska trudnoca 🥳🥳🥳🤞🤞🤞❤❤❤ ti si pozitiva ove grupe, pokreces ostale cure, zezas se i znas se dobro zabaviti... falit ces nam aliiìi  nas cekajte 🤲🤞🤞

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    02. Veljača 2021. 12:54

Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se... sve uredu a nista se ne desi...  danas sam vec malo bolje, ali eto... imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Tommyfame
    02. Veljača 2021. 13:11

Divna_Sa

Tommyfame, cestitam draga, neka tamni plusic i zelim da ti bude uredna i skolska trudnoca 🥳🥳🥳🤞🤞🤞❤❤❤ ti si pozitiva ove grupe, pokreces ostale cure, zezas se i znas se dobro zabaviti… falit ces nam aliiìi nas cekajte 🤲🤞🤞

Divna_Sa

Tommyfame, cestitam draga, neka tamni plusic i zelim da ti bude uredna i skolska trudnoca 🥳🥳🥳🤞🤞🤞❤❤❤ ti si pozitiva ove grupe, pokreces ostale cure, zezas se i znas se dobro zabaviti… falit ces nam aliiìi nas cekajte 🤲🤞🤞

oooo Divna moja, hvala tiii <3 baš mi je drago da mogu nekako doprinjeti ovoj divnoj zajednici :)

ne idem ja još od vas :) moram vas malo pogurati, bar još ovaj mjesec :* 

žao mi je što se tako osjećaš, no točno znam taj osjećaj.. onak gledam u mengu i razmišljam si wtf? odradiš sve po PS-u i onda qurac da prostiš.
    nemoš tu biti pametan..možeš se samo nadat boljem sutra. no eto svako sutra je korak do 'evo ga' :) ja vjerujem da je tvoj Evo ga jako blizuuu <3

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    02. Veljača 2021. 13:17

Divna_Sa

Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se… sve uredu a nista se ne desi… danas sam vec malo bolje, ali eto… imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec.

Drzi se, tu smo za sve ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LazyO
    02. Veljača 2021. 13:23

Divna drzi se ❤. Mislim da sve imamo taj moment, samo neki ciklusi teze padnu od drugih..tim vise cemo se veseliti plusu!
    .
    Ginny i Sanjarka uvijek zaboravim kak je vama s djecom tesko pokrivati 🤣

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Monstera
    02. Veljača 2021. 13:30

Divna_Sa

Par dana ne pisem, moram priznati da sam tesko podnijela ovaj dolazak vjestice, puno sam plakala i sikirala se… sve uredu a nista se ne desi… danas sam vec malo bolje, ali eto… imam puno razloga za srecu u zivotu, pa cu probati malo misli sabrati i skontati neku strategiju za ovaj mjesec.

Šaljem ti topli zagrljaj draga Divna 🤗❤️ 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

02. Veljača 2021. 13:36

Jao mame s djecom molim vas kako uspjevate da pokrijate sve plodne dane mi s jednim djetetom jedva.. radimo oboje od 8 ujutro.. poslje posla sto drugih poslova. Kuhanje rucka za iduci dan slaganje pripremnaje peglanje(mali neide u vrtic jos pa sve pripremit za cuvanje).. ode i drugi dio dana navecer vec nam se u 9 spava a mali samo s nama zeli spavat i nikako da se opustimo stvarno je jako tesko imate li kakve prijedloge kako to sve uspjet, stalno smo nesto nervozni napeti nikako da se uspjemo opustit.. a jako zelimo jos jednu bebicu.. oprostite na duzem komentaruu😏 

anabelaaaa
    02. Veljača 2021. 13:46

Divna_Sa

❤❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    02. Veljača 2021. 13:50

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

sanjarko ja toliko kukala za implantacijskim padom i gle sada ove lude temperature
    smijem se a place mi se :D :D
    anabelaaaa u kojoj si fazi, pijes tabletice?

Maso jesi ziva?

I ovaj mjesec na tableticama 😏
    Sopam se svim I svacim u odbrojavam dane..do sljedece menge,a ni ova jos njje kako treba prosla 😂
    Tvoja temp je dobra,ja ne vjerujem u te tvoje PMS simptome..sutra ne bude padu...ti ces imat plus ko kucu❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.