Belinda zao mi je zbog M. Sretno ovaj novi ciklus!
Tommyfame cestitam 🥳
Lori dobrodosla!
👦 11/2017 👶 9/2020
Hej cure, dolazim sa Proljetnih beba 2021. dosla sam pozdraviti nasu dragu Sanjarku88 ajmee zeno gdje si ti, koliko sam te dugo trazila po temama i nadem te u jesenskim 2021. Znas kako sam se poveselila da je brzo uspjelo ponovno i onda se razocaram kad sam skuzila da ipak jos nista 😏 pa kako si nam ti? Nadam se da si dobro, da su tvoji dobro i drzim ti ooogromne 🤞🤞 za sto skoriji debeli ➕
Drzi se i drago mi je da si i dalje aktivna 💗💗
Nea 💗
Ej cure dosta dugo sam na ovom forumu ali samo citam pa sam se ipak odlucila registrirat jer mi fali podrske, a i nadam se da cu svojim savjetima nekome i pomoc.
12/2019 prestajem pit pilule
02/2020 - 06/2020 ciklusi katastrofa, PCOS (ciste, malo povisen ukupni testosteron i androstendion, kilaza ok -176 cm i 60 kg)
06/2020 - 09/2020 ginekolog me salje na Sveti Duh. Uzimam Femaru i Utrogestan, idem na folikulometrije ali nista.
10/2020 shvacam i zasto se nije mogla dogodit trudnoca. Nakon Femare LH podivljao i androstendion cak 21 😱 u 05/2020 je bio 13, a normalno je do 10.47. TSH oko 7.5, a u 5.mjesecu bio oko 2.8. To nije sve - isla na detaljne pretrage i na kraju mi ustanovljen Hashimoto i Dijabetes tip 1.
Nakon tri mjeseca drzanja secera pod kontrolom (hba1c tj prosjek secera u krvi zadnja tri mjeseca mi je 5.7% sta je super i TSH nakon terapije Euthyrox 25 mi je 5.1 tako da su mi sad povisili terapiju na 50), svaki dan zadnja tri mjeseca pila vrkutu i jos neku mjesavinu stolisnik, list maline i vitex, uzimala vitamin D i dobila ovulaciju sredinom 1.mjeseca! Tu opet nista od trudnoce, a i teze je jer mi je TSH jos uvijek previsok. I evo sad cekam jer bi za nekih tjedan dana trebala opet imat ovulaciju, a TSH bi s ovom terapijom u mjesec dana mozda mogao doc na 3 :)
Jutro cure, pije se kavica, još malo i vikend 😁☕
Anci ajde neka napokon dođe i da te koliko toliko pusti na miru pa da možeš dalje u novi ciklus, ovo je stvarno bilo mučenje. Grlim 🤗
Nove cure dobrodošle, želim vam ugodno druženje na ovom forumu i da što prije otiđete u neku od beba tema 🤗
Sanjarka kako je? Koji novi simptom na vidiku? Ćeš napisati tko sve piški sutra da znam koga da čekam😁? Tnx 😘
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro zenicee☕☕
ima novih simptoma danas? kako ste sutrasnje piskilice?drzim 🤞🤞🤞 da cetvrtak donese puno plusica 😊
Lori, Dalija, Cana dobrodosle curke, sretnoo i nadam se da cete brzo ugledati plusic 🤗😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro cure, pije se kavica, još malo i vikend 😁☕
Anci ajde neka napokon dođe i da te koliko toliko pusti na miru pa da možeš dalje u novi ciklus, ovo je stvarno bilo mučenje. Grlim 🤗
Nove cure dobrodošle, želim vam ugodno druženje na ovom forumu i da što prije otiđete u neku od beba tema 🤗
Sanjarka kako je? Koji novi simptom na vidiku? Ćeš napisati tko sve piški sutra da znam koga da čekam😁? Tnx 😘
hvala draga, ti si prva na listi 😁😁
Anci prva na listi i nadam se jedina sa praznim testom 😁🤞
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dalija, pa mozda i je! Samo se strpi jos 5-6 dana pa ponovi test. Probaj se necime zaokupirati do tada, poslom, serijom, bilo cime!
Meni inace M rijetko kasni, a prosle god u 10 mj mi je kasnila 4 dana. Bili smo na putu pa vjerojatno zbog toga. Ne moram reci da sam imala sve "simptome", napravila 2 testa, umislila da su lazno negativni i rasplakala se jer sam losa mater jer sam popila casu vina prije neg mi je kasnila😂
oprosti ali meni je ovo zadnje urnebesno ahahahahahaha 😂😂😂😂
Ma nema ljutnje i ja sam kasnije bila smiješna sama sebi ali u tom trenutku kad peru hormoni.. nisam si mogla pomoći
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
FET 9./10.mj ⏳️
Marty ja sam jedna od piškilica sutra ali bez ikakvog simptoma! Biti će zanimljivo sutra 😁 Kako si ti, kreće akcija ovih dana?
Garava trudnice piju paracetamol /lupocet za bolove
Anci možda bude, sutra je dan D. Polažem velike nade u Sanjarku, njeni simptomi su mmm 😆
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutroooo! Kolko je lakše čitati vas, a još više biti dio vas Sretno svima koje su u iščekivanju.
Meni je danas 9dpo, sutra mi je dan očekivane M,.. mučnina me muči 3 dana (povezujem i sa štitnjačom) , imala sam temp i osjećaj da stiže M; danas toga nema. Kad da radim test? Jučer je bilo rano (neg)
Podrška svima!!
💁♀️35 god
💁♂️36 god
Missed 2021.u 11tom tjednu
Operirana endometrioza
Hashimoto
Ostalo sve OK
Garava ja sam otkrila ibuxin, malo je jaci od lupoceta a slobodno ih piješ :) i mene bas uhvati glavobolja/migrena zadnji tjedan ciklusa kad se ne usudim moj maxalt uzeti i satere me.. nadam se da ce ti glavobolja sto prije proci
Monstera daaa pratim ;) imali smo tu vec slucajeve da nije bilo bas nikakvih simptoma i bio plusic, tako daa.. al ti se nemoj nadati nicemu pa nek te iznenadi! drzim fige na najjace
Anci bas te odlucila muciti kuya vec ako mora doci.. iakoo jos nije nista gotovo..drzi se
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji