Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    01. Veljača 2021. 13:37

Veroma i Tommy cestitam od srca na plusicima ❤ Neka sve prode u redu, bez brige i stresa...
    Tommy lavice, dugoocekivani plusic je tu...grlim te i presretna sam. Ides ti za nasom Traveller u ljepse teme ovoga Foruma ❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Lyra
    01. Veljača 2021. 14:02

Amy nek veljaca donese ➕ 🤞
    Ginny super za pik, sad vibramo ~~~
    Buhtlice nisam te htjela bacit u depru ili razocarat, ali ja bih osobno bila presretna da je meni netko rekao to za progesteron, izgubili smo 6 mj i 7 ciklusa uzalud na pokusavanje, bas sam ljuta bila na ginekologa. I jako me nervira sto se sve moras sam educirat na internetu umjesto da se mozes osloniti na misljenje jednog specijaliste. Cak i kad smo krenuli u MPO sam se morala svadjati na humanoj jer su mi htjeli dati stimulaciju odmah jer imam PCOS i po njima nemam ovulaciju, jedva smo se dogovorili ici bez i gle cuda, nas prvi pokusaj je upalio. Grlim te i zelim ti da sto prije saznas sto se i kada dogadja ❤️
    Lollypop dobrodosla i jos brze osla! Javi kad ne ocekujes M da te nasa Sanjarka stavi na listu 😁 

👦 11/2017 👶 9/2020

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 14:13

Lyra u kojoj si ti fazi? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LazyO
    01. Veljača 2021. 14:16

Ginny

Lollypop drzim fige da se cim prije primi🤞
    Sweetdream nek provjeri u dr za svaki slucaj, moj je imao jednom dvaput, pukla zilica. Nije bilo smeđe nego bas krvavo 🤷‍♀️ isao je dr naravno. Moze bit i kakva upala ili nesto.
    LazyO moje su od potamnile od nista do najjace u roku od dana.
    I danas su jake, stovise, na zelenoj je ovo pik 🤔 nemam bas iskustva sa zelenima, trosim ih jer sam dobila par komada 😂😂 cekat cu da ff oznaci ovulaciju (iako je fulao prosli misec 😂😂)
    https://ibb.co/1ZXvy9X

E od sutra i ja imam paralelu zelenih i rozih pa cemo vidjeti! Nadam se piku kroz 2-3 dana. A vi samo betonirajte, ima da se uhvati 😁😁🙏

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Tommyfame
    01. Veljača 2021. 14:22

watson009

Veroma i Tommy cestitam od srca na plusicima ❤ Neka sve prode u redu, bez brige i stresa…
    Tommy lavice, dugoocekivani plusic je tu…grlim te i presretna sam. Ides ti za nasom Traveller u ljepse teme ovoga Foruma ❤

ooo jooooj <3 draga mojaaa

pomalo da ja sutra to potvrdim prvo pa ću vam se svima zahvaljivat :) no drago mi je što vjerujete da je to to (hmm ili me se želite riješitiiii) :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ginny
    01. Veljača 2021. 14:29

Tommy bas mi je drago da nisi puno morala cekat nakon biokemijske 😘
    LazyO budemo veceras ili sutra 😂🤷‍♀️ kako ima dg sad malo smo prorijedili odnose 🤷‍♀️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Tommyfame
    01. Veljača 2021. 14:34

Ginny

LazyO budemo veceras ili sutra 😂🤷‍♀️ kako ima dg sad malo smo prorijedili odnose 🤷‍♀️

a da, ovo je 3.ciklus. čitala sam da tak obično i bude.. doduše nakon biokemijske je največi slučaj odmah nakon..al ono navodno do 6mj bude.

tako da ancio moja..pripremi seee :)
    zato su mi ovi iz Vinogradske rekli da se javim nakon 6mj. hahha javit ću se ja njima sad za 9.mjeseci haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 14:37

Tommyfame 🔜🤰

Ginny

a da, ovo je 3.ciklus. čitala sam da tak obično i bude.. doduše nakon biokemijske je največi slučaj odmah nakon..al ono navodno do 6mj bude.

tako da ancio moja..pripremi seee :)
    zato su mi ovi iz Vinogradske rekli da se javim nakon 6mj. hahha javit ću se ja njima sad za 9.mjeseci haha

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ameliee
    01. Veljača 2021. 15:07

Amy žao mi je zbog M, drži se. 😢❤️ 
    Buhtlica ja sam mislila da je moja gin bože me sakloni, ali moja bi se bome mogla sakriti pred tvojom. Užas... 🤯🤯
    T.loza i Ginny nadam se da su vam muževi u pravu i da su ovo dobitni ciklusi. 🤞🥰❤️
    Tommyfame toliko sam uzbuđena zbog sutra, kao da ću ja piškiti. Bit će to jedan veliki, debeli, masni plus!! 🤞😉❤️
    Anciooo nadam se da će te sutra ipak iznenaditi izostanak M i jedan lijepi plus. 🙏❤️
    Lollypop držim fige da što prije ugledaš svoj plusić. 🥰

Svim ostalim curama želim sretan lov na pikove i muževe! 😜🥰🤩

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

IvaPM
    01. Veljača 2021. 15:30

t.loza u pravu si, sad gledam i app je prebacila O skroz na kraj mjeseca
    sanjarka88 evo grafa :)
    https://ibb.co/ZHMXm90

👩- 28
    👨- 30
    👫- od 2013.g
    💍 2019.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.