Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zelenooka95
    01. Veljača 2021. 16:07

t.loza 🔜🤰

Zelenooka95

Hvala na dobrodošlici.
    Jel imaju te Lh trakice u apoteci ovako da se uzmu ili? A temp ću početi da mjerim i upisujem od početka sljedećeg ciklusa. Temp je povišena na dan ovulacije?

imaju ali se bojim da su skuplje… A meni su cure preporučile uzeti od betty s njuškala pa sam ih poslušala, 60kn platila 20 komada lh i 3 hcg, pa prosljeđujem preporuku i ja :)

Ja sam iz BiH, pa ne znam jel šalju ovamo.Provjeriću, eventualno naći ovdje, pa pokušati više vrsta da našem neke dobre.
    Jutros sam se baš razočarala, 20 dc mi je, a izgleda da sam dobila, krenulo je nešto, nije baš krv, pa čekam danas, sutra da vidim šta se dešava. Sorry na detaljima, ali zaista ne mogu više samo sjediti i čekati da se desi, pa mi je svaka pomoć dobro došla. Mnogo ti hvala na preporuci.

Ginny
    01. Veljača 2021. 16:13

Ma rano je ako ti je ovulacija tek za 5-6 dana t. Loza. Zelenooka moze bit i implatacijsko 🤞 imas i u dm mullera apoteci, al skup sport🤷‍♀️ 5 trakica 100kn. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Zelenooka95
    01. Veljača 2021. 16:21

Ginny

Ma rano je ako ti je ovulacija tek za 5-6 dana t. Loza. Zelenooka moze bit i implatacijsko 🤞 imas i u dm mullera apoteci, al skup sport🤷‍♀️ 5 trakica 

Nekako mi je trenutno razočarenje malo jače od nade. Ali dobro, ako ne bude ovaj mjesec, biće neki sljedeći. Našla sam na netu neke lh trakice, pa kontam da naručim, 50 kom je 70 KM, tj 35 eura,pa šta misliš? Znam da ne ide kvalitet i kvantitet, pa... Ne znam odnos KM i kn. 

Loza 💙😇
    01. Veljača 2021. 16:25

Zelenooka95

Ginny

Ma rano je ako ti je ovulacija tek za 5-6 dana t. Loza. Zelenooka moze bit i implatacijsko 🤞 imas i u dm mullera apoteci, al skup sport🤷‍♀️ 5 trakica

Nekako mi je trenutno razočarenje malo jače od nade. Ali dobro, ako ne bude ovaj mjesec, biće neki sljedeći. Našla sam na netu neke lh trakice, pa kontam da naručim, 50 kom je 70 KM, tj 35 eura,pa šta misliš? Znam da ne ide kvalitet i kvantitet, pa… Ne znam odnos KM i kn.

znaš kako kažu "najbolje stvari se događaju kad se najmanje nadaš :)" 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ginny
    01. Veljača 2021. 16:47

Zelenooka95

Ginny

Nekako mi je trenutno razočarenje malo jače od nade. Ali dobro, ako ne bude ovaj mjesec, biće neki sljedeći. Našla sam na netu neke lh trakice, pa kontam da naručim, 50 kom je 70 KM, tj 35 eura,pa šta misliš? Znam da ne ide kvalitet i kvantitet, pa… Ne znam odnos KM i kn.

Imate i vi nesto ko njuskalo, pogledaj tamp. Ja sam sa ebaya narucila bila 100lh za 100-120kn🤷‍♀️to ti je 25-30KM pa racunaj

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    01. Veljača 2021. 16:50

T. Loza ovaj ciklus mr zezaju al evo ti prosli za primjer https://ibb.co/mhPkD8k

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

buhtlica23
    01. Veljača 2021. 16:56

Lyra

Amy nek veljaca donese➕🤞
    Ginny super za pik, sad vibramo ~~~
    Buhtlice nisam te htjela bacit u depru ili razocarat, ali ja bih osobno bila presretna da je meni netko rekao to za progesteron, izgubili smo 6 mj i 7 ciklusa uzalud na pokusavanje, bas sam ljuta bila na ginekologa. I jako me nervira sto se sve moras sam educirat na internetu umjesto da se mozes osloniti na misljenje jednog specijaliste. Cak i kad smo krenuli u MPO sam se morala svadjati na humanoj jer su mi htjeli dati stimulaciju odmah jer imam PCOS i po njima nemam ovulaciju, jedva smo se dogovorili ici bez i gle cuda, nas prvi pokusaj je upalio. Grlim te i zelim ti da sto prije saznas sto se i kada dogadja❤️
    Lollypop dobrodosla i jos brze osla! Javi kad ne ocekujes M da te nasa Sanjarka stavi na listu😁

Draga, nikako me nisi bacila u depru, dapace pomogla si mi puno. Vec sam mislila da nisam normalna i da je neko doslovno bacio uroke na mene. Ni pomislit nisam isla da je to zapravo uzrok mojih bezuspjesnih mjeseci i mjeseci. Sam Bog mi te poslao tu. 

Jako sam ljuta na svoju ginekologinju ja vjerujem da mi je htjela pomoci, ali ocito mi je odmogla. Zna vrlo dobro da pokusvaamo Nekako se ne mogu odagnat toga da ona zna da zbog progesterona ne mogu imat O. A ona me nikad nije pozvala na pregled. Pijem progesterom cc godinu i pol mozda i vise. Da sam to znala prije bi reagirala.  Ja uvjerena da mi to pomaze. Mislim pomaze da dobijem ali odmaze sa O. 

Naravno desava se sve sto se do sada i svaki mj desavalo. Trakica je pocela bljediti. Tuga do neba. Pregled tek u 3 mj imam. Racunala je kad trebam dobiti pa je gledala plodne dane. Predpostavljam da ce gledati koliki su mi folikuli. Nisam se htjela svadat preko telefona ali kad budemo oci u oci bit ce drz nedaj. 
    https://ibb.co/RzxcBHp

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ginny
    01. Veljača 2021. 16:57

Setam psa pa mi svasta pada na pamet. Jel uzimate sta nakon ovulacije? 🤷‍♀️😂🙈

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

▪Marty
    01. Veljača 2021. 17:00

https://ibb.co/TqGX8B5
    i kod mene lh trakice jos spavaju 😉 
    tloza imaju nam jos vremena tamniti, rano smo pocele s testiranjem ✌ 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Zelenooka95
    01. Veljača 2021. 17:05

Ginny

Zelenooka95

Ginny

Imate i vi nesto ko njuskalo, pogledaj tamp. Ja sam sa ebaya narucila bila 100lh za 100-120kn🤷‍♀️to ti je 25-30KM pa racunaj

Okeej, hvalaa tii. Naručiću ove pa probati. Implantacijsko bi trebalo biti kratkotrajno i bezbolno ili? Čitala sam svašta nešto u posljednje vrijeme, milion različitih definicija, simptoma, shvatanja, svega. A ja ovih dana sve simptome pronašla u i na sebi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.