Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    01. Veljača 2021. 10:40

Heej, ponovno se vracam, odlucili smo nastaviti rad na jos jednoj bebici drzite nam fige. Svi novi korisni savjeti su dobrodosli jer sam uz jako aktivnu dvogodisnjakinju pomalo zaboravila sve osim kako se beba radi 

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:42

Lollypop

Heej, ponovno se vracam, odlucili smo nastaviti rad na jos jednoj bebici drzite nam fige. Svi novi korisni savjeti su dobrodosli jer sam uz jako aktivnu dvogodisnjakinju pomalo zaboravila sve osim kako se beba radi

Dobro dosla 🥳 i nek se uhvati iz prve 😊
    Koliko ste se trudili za prvo? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:43

t.loza 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

t.loza 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

t.loza 🔜🤰

dobro jutro cure ☕
    Buhtlica 😲😲😲😲 neprofesionalan pristup totalno…
    moj muž sinoć sanjao da sam trudna, za sada mi sve upućuje da je ovo dobitan ciklus 🤞😁

ee tototo!

čim se muž nekako uplete sa svojim vidovitim Milanom to je odmah to :)

Tak i moj..eto do sad je 2x bubnu nešt u shemu 'trudna si' i jebo ga njegov..izgleda da će opet biti 'pa znam' hahah

ja evo prijavljujem..grčeve i zatezanje. cicke me svrbe..i neda mi se raditi (no to je druga stvar haha)

😂😂😂 eee da je bar manjak volje za radom simptom, pa bila bi trudna stalno 😂😂 jesi pišnula jutros opet ili ćeš stvarno čekati tek sutra? 🥰
    Ginny 😂😂😂 držim nam 🤞🤞 da je to to, proroci naši ❤️ a šro kažeš da su postali opterećeniji od nas, primjetila sam da je i moj počeo shvaćati da napravit dijete nije samo "nemoj vadit" 😂

hahahha jel da? tak i ja..cigići bi bili mila majka naspram mene hahah

jes,jes čekam sutra.. pa umačem CB i čajniza jujujuju baš se radujem hahah a obično imam strahove od tih testova a sad ništa..

Svaka čast što si razumna 😁 ja tu izgaram za tvoj test a ti ladna hahah

Takva je naša Tommy, izluđuje ionako napacen narod 😂😂😂 

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:44

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Tommyfame 🔜🤰

▪Marty

freya_444

Sanjarka88 🐰

Jutro curke 🥰
    Ponedjeljak 😒 jedva cekam petak 😂
    Veroma i sta muz kaze na plusic? 😊
    Ginny bome nagli pik hehe, sretno 🍀
    Buhtlice ne mogu virovat da su ti dali progesteron bez da prvo se utvrdi o 😒
    Lavanya sretno s pikom 🍀
    Leah dobro dosla među cuclače toplomjera 😂
    Luna kalendar nije pouzdan. Kreni sa lh i bazalnom
    Amy zao mi je zbog m 😒
    Freya pise li neki interval na nalazu?

piše…od 5,82-75,9. što znači da je ovo nisko zar ne? Nisam išla kod ginekologice još, ovo mi je sestra poslala rezultate, ali otići ću na pregled definitivno.

hm.. meni sad nije jasno kako to da su različiti intervali navedeni na mom i tvom nalazu?

evo što piše kod mene na nalazu:

folikularna faza: do 2,8
    sredina ciklusa: do 38,1
    luteinska faza: 5,8 do 75,9

samo eto..vjerojatno postoji neka prosječna vrijednost.. nemam pojma

velim ti, moj je bio 32 pa su rekli da je super.. doduše na stranu to da sam taj ciklus pobacila no rekla bi da nema veze to sa tim..

jedva cekam sutra

Anci  kako si? 🤗

Lollypop
    01. Veljača 2021. 10:45

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Za prvo se nismo trudili, sve sam izracunala jer mi je ciklus bio savrseno uredan i osjecala sam svaku ovulaciju.. Nakon poroda se skratio na 26 dana i jos ga nisam uspjela skontat pa cemo vidjet koliko ce nam trebat ovaj put

Tommyfame
    01. Veljača 2021. 10:50

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Tommyfame 🔜🤰

▪Marty

freya_444

Sanjarka88 🐰

Jutro curke 🥰
    Lavanya sretno s pikom 🍀
    Amy zao mi je zbog m 😒

piše…od 5,82-75,9. što znači da je ovo nisko zar ne? Nisam išla kod ginekologice još, ovo mi je sestra poslala rezultate, ali otići ću na pregled definitivno.

hm.. meni sad nije jasno kako to da su različiti intervali navedeni na mom i tvom nalazu?

velim ti, moj je bio 32 pa su rekli da je super.. doduše na stranu to da sam taj ciklus pobacila no rekla bi da nema veze to sa tim..

jedva cekam sutra

ako idem na Jesense, čuvam posebno mjesto za tebe <3 zamisli neku udobnu fotelju sa hrpom šljokica i cirkonića, i iza piše Ancio DE, naravno i ispred ima onaj taburee da možeš noge dići.. hahhah trakeljam hahha

t.loza znaci divno je čudo što sam uopće pišala na 9dpo hahahah karakter sam ko u vola hahhah

Lollypop dobrodošla :)  savjet? opusti se hahhaha ma zezam se, a ono..ofc kreni uzimat folnu, LH trakice..lovit ovulaciju i tu i tamo muža.. držim fige da ne moraš ovo par puta ponoviti :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 10:52

Lollypop

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Za prvo se nismo trudili, sve sam izracunala jer mi je ciklus bio savrseno uredan i osjecala sam svaku ovulaciju.. Nakon poroda se skratio na 26 dana i jos ga nisam uspjela skontat pa cemo vidjet koliko ce nam trebat ovaj put

O pa super 🥳
    Nek i ovaj put bude odmah 🤩

Lollypop
    01. Veljača 2021. 10:54

Tommyfame 🔜🤰

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Tommyfame 🔜🤰

▪Marty

freya_444

Sanjarka88 🐰

Jutro curke 🥰
    Lavanya sretno s pikom 🍀
    Amy zao mi je zbog m 😒

jedva cekam sutra

ako idem na Jesense, čuvam posebno mjesto za tebe &lt;3 zamisli neku udobnu fotelju sa hrpom šljokica i cirkonića, i iza piše Ancio DE, naravno i ispred ima onaj taburee da možeš noge dići.. hahhah trakeljam hahha

t.lozaznaci divno je čudo što sam uopće pišala na 9dpo hahahah karakter sam ko u vola hahhah

Lollypop dobrodošla :) savjet? opusti se hahhaha ma zezam se, a ono..ofc kreni uzimat folnu, LH trakice..lovit ovulaciju i tu i tamo muža.. držim fige da ne moraš ovo par puta ponoviti :)

Pijem vec prenatalne mjesec dana, ali moram zvati gin da mi bas cistu folnu pusti

LazyO
    01. Veljača 2021. 11:01

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Sanjarka88 🐰

🔜🤰🏼anci000 🔜🤱🏼👩🏼‍🍼

Tommyfame 🔜🤰

▪Marty

freya_444

Sanjarka88 🐰

Jutro curke 🥰
    Lavanya sretno s pikom 🍀
    Amy zao mi je zbog m 😒

jedva cekam sutra

Anci kako si? 🤗

draga umirem od bolova, ne mogu docekati da dode da mi se bolovi smanje, tempica je pala i jutros se probudila mokra
    tipicno moje pred dolazak ali inace sve ok, kad sam dragom rekla da nista ovaj ciklus komentirao je da se nije nesto ni nadao jel si nismo puno truda dali a i ono nas je psihicki jako pogodilo tako da se ovaj ciklus pocinjemo zesce borit

malo sam u k jer uvijek postoji neka nada, pa me neki strah uhvatio dal cu stici na jesenske jos i tako ali sve u svemu ne dam se, stopila sam se sa bojom zida i planiram strategiju proslog dobitnog ciklusa ponoviti

ti? zare li cicke, ima li kakvih simptoma

Anci ti neces piskiti test? Uvijek ima nade. I bez obzira na ishod stigneš u jesenske 💞

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Loza 💙😇
    01. Veljača 2021. 11:02

Sanjarka88 🐰

t.loza 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

t.loza 🔜🤰

Tommyfame 🔜🤰

t.loza 🔜🤰

dobro jutro cure ☕
    Buhtlica 😲😲😲😲 neprofesionalan pristup totalno…
    moj muž sinoć sanjao da sam trudna, za sada mi sve upućuje da je ovo dobitan ciklus 🤞😁

ee tototo!

čim se muž nekako uplete sa svojim vidovitim Milanom to je odmah to :)

Tak i moj..eto do sad je 2x bubnu nešt u shemu 'trudna si' i jebo ga njegov..izgleda da će opet biti 'pa znam' hahah

ja evo prijavljujem..grčeve i zatezanje. cicke me svrbe..i neda mi se raditi (no to je druga stvar haha)

😂😂😂 eee da je bar manjak volje za radom simptom, pa bila bi trudna stalno 😂😂 jesi pišnula jutros opet ili ćeš stvarno čekati tek sutra? 🥰
    Ginny 😂😂😂 držim nam 🤞🤞 da je to to, proroci naši ❤️ a šro kažeš da su postali opterećeniji od nas, primjetila sam da je i moj počeo shvaćati da napravit dijete nije samo "nemoj vadit" 😂

hahahha jel da? tak i ja..cigići bi bili mila majka naspram mene hahah

jes,jes čekam sutra.. pa umačem CB i čajniza jujujuju baš se radujem hahah a obično imam strahove od tih testova a sad ništa..

Svaka čast što si razumna 😁 ja tu izgaram za tvoj test a ti ladna hahah

Takva je naša Tommy, izluđuje ionako napacen narod 😂😂😂

izluđuje nassss... Jedva čekam da ode na jesenske pa da imamo bar 20ak dana mira od njenog držanja u neizvjesnosti 😂😂

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.