https://ibb.co/TqGX8B5
i kod mene lh trakice jos spavaju 😉
tloza imaju nam jos vremena tamniti, rano smo pocele s testiranjem ✌
E sad kad nas 3 krenemo svakodnevno sa usporedbom trakica 🤣🤣 Bas mi je to fora.
.
A moj muz izgleda ide na mjesec dana u inozemstvo od slj.tjedna tak da stvaaaarno cemo se potruditi posteno pokriti ovaj ciklus i nadati se najboljem. Sam da ovulacija bude kroz ovaj tjedan i dobri smo. Inace sam nadrapala jer ce to kroz godinu dana biti sve nesto uglavnom jedan vikend mjesecno, i tek onsa ce biti problem hvatati ovulaciju. Djaba mi trakica kad nema bika 😅
e daa, i meni super kaj se pratimo 😁 sad ce pik x3 isti dan 😂🙆 gdje je tvoja lh od danas?
ovo s bikom 😂😂 kraljice! 👑👑
drziiiim 🤞🤞 da pik i ovulacija budu do kraja tjedna i za 2 tjedna slavimoo!
Moja današnja lh nije vrijedna slike ni spomena haha. Vidjet ćemo sutra kak će bit paralelno sa zelenim i rozim!
https://ibb.co/3kx81Cy
.
Držim nam fige i sve što se može držati da uspije ovaj ciklus, ali evo neću se bedirati ako je Božja volja da još ne bude! Al baš bih htjela. Tak da molim vas obje da se svojski potrudite da pošteno smišljamo simptome 🤣
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
e pa negdje sam pročitala da se piški od 9dc pa eto, vidjela žaba da se konj potkiva oa i ona digla nogu 🤷♀️ očito prerano.... Svakako ću piškiti i sutra opet, ma da mi premom app govori tek za 3 dana da mi počinju plodni dani, just to be sure 😁
ali gledam sad ove trakice od prošlog ciklusa što je Ginny objavila, u par sati je pik došao i prošao? 😲 stvarno trebaš bit majstor da uhvatiš dobar tajming 😂😂
Ma bez obzira šro mi ova trakica ne polazuje ništa svejedno sam ju spremila u premom...
LazyO ovo za bika 😂😂😂😂😂
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LazyO doslovno se pratimo 😂😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
ma joooj dobro je ako je rano, al kad uhvatimo pik ima da nam muževi požale što su poželjeli potomke 😂😂
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
.
A moj muz izgleda ide na mjesec dana u inozemstvo od slj.tjedna tak da stvaaaarno cemo se potruditi posteno pokriti ovaj ciklus i nadati se najboljem. Sam da ovulacija bude kroz ovaj tjedan i dobri smo. Inace sam nadrapala jer ce to kroz godinu dana biti sve nesto uglavnom jedan vikend mjesecno, i tek onsa ce biti problem hvatati ovulaciju. Djaba mi trakica kad nema bika 😅
Aj super, neka nisam jedina koja ganja i muža i plodne dane, nekako mi odmah malo lakše. 😂😂
Ja sam svoje plodne dane pametno iskoristila, muža spakovala i poslala na put, sad čekam rezultate pa aBd da iznenadim muža kad dođe. 😀
.
Aj super, neka nisam jedina koja ganja i muža i plodne dane, nekako mi odmah malo lakše. 😂😂
Ja sam svoje plodne dane pametno iskoristila, muža spakovala i poslala na put, sad čekam rezultate pa aBd da iznenadim muža kad dođe. 😀
nisiiii jedina 😁 cure trebamo naći taj forum na kojem se naši muževi žale na naša napastovanja za vrijeme plodnih dana 🤔😂😂
nadam se da ćeš ga iznenaditi 🤞🤞🥰
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Zelenooka dobrodosla i cim prije osla i ti 🤗
Buhtlice 🥰 trazi svakako folikulometriju da ti napravi, i drzim fige. A iskreno, mislim da ti je jos bolje uzeti uputnicu za humanu i tamo to sve odraditi ako ti je to opcija.
👦 11/2017 👶 9/2020
Aaaaaa meni napokon stigle trakice, ali mi je poštar ostavio ceduljicu umjesto paketa. 🤬🤬🤬 Još da je zvonio ne bi riječ rekla, jer najčešće ignoriram to zvono, ali nije... Arghrghrghrh 😡😡 Ništa, morat ću se strpit još jedan dan pa kreće piš party. 🥳🥳
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Aaaaaa meni napokon stigle trakice, ali mi je poštar ostavio ceduljicu umjesto paketa.🤬🤬🤬Još da je zvonio ne bi riječ rekla, jer najčešće ignoriram to zvono, ali nije… Arghrghrghrh😡😡Ništa, morat ću se strpit još jedan dan pa kreće piš party.🥳🥳
ajdeee baš se radujem kad vidim da još netko piški sada pa da se pratimo 😁😁
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Aaaaaa meni napokon stigle trakice, ali mi je poštar ostavio ceduljicu umjesto paketa.🤬🤬🤬Još da je zvonio ne bi riječ rekla, jer najčešće ignoriram to zvono, ali nije… Arghrghrghrh😡😡Ništa, morat ću se strpit još jedan dan pa kreće piš party.🥳🥳
ajdeee baš se radujem kad vidim da još netko piški sada pa da se pratimo 😁😁
Ja u nedjelju radim test ko ce docekat, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Sortiraj odgovore
Najstariji