Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    01. Veljača 2021. 17:11

Ja sam imala sa drugim implatacijsko, zaminila sam ga za menstruaciju 🤷‍♀️ trajalo je 2 dana, vise je to bilo smeđarenje al nisam bas obracala paznju jer mi ionako nisu bile obilne a bila sam pod velikim stresom i sa malom bebom, ne sicam se vise detalja al imala sam menga grceve i to 🤷‍♀️ tek sam nakon tri dana skontala da je nesto cudno i da vise nemam mengu i mm je rekao da ssm sigurno trudna i bila sam 😂 test mi je bio pozitivan tek cetvrti dan nakon implatacijskog. Eto mojih 5 centi😉

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Zelenooka95
    01. Veljača 2021. 17:21

Ginny

Ja sam imala sa drugim implatacijsko, zaminila sam ga za menstruaciju 🤷‍♀️ trajalo je 2 dana, vise je to bilo smeđarenje al nisam bas obracala paznju jer mi ionako nisu bile obilne a bila sam pod velikim stresom i sa malom bebom, ne sicam se vise detalja al imala sam menga grceve i to 🤷‍♀️ tek sam nakon tri dana skontala da je nesto cudno i da vise nemam mengu i mm je rekao da ssm sigurno trudna i bila sam 😂 test mi je bio pozitivan tek cetvrti dan nakon implatacijskog. Eto mojih 5 centi😉

Evoo opet tračak nade😊 Hvala ti. Vidjeću kroz par dana šta će da se desi😀 ii meni je nešto čudno pa zato pitam. 

Lucy92
    01. Veljača 2021. 17:30

Ženice nešto sam čitala o soku od cikle i ananas. Pa ne znam što mislite o tome. Navodno pomaže endometriju i da se bebač bolje primi. Ja čekam mjesečnicu i klomifene krećem piti, pa ću i to probati 🤗

Ginny
    01. Veljača 2021. 17:42

Probala sam nije pomoglo 🤷‍♀️ sta ne znaci da nekom drugom nece 😉

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LazyO
    01. Veljača 2021. 18:26

▪Marty

https://ibb.co/TqGX8B5
    i kod mene lh trakice jos spavaju 😉
    tloza imaju nam jos vremena tamniti, rano smo pocele s testiranjem ✌

E sad kad nas 3 krenemo svakodnevno sa usporedbom trakica 🤣🤣 Bas mi je to fora.
    .
    A moj muz izgleda ide na mjesec dana u inozemstvo od slj.tjedna tak da stvaaaarno cemo se potruditi posteno pokriti ovaj ciklus i nadati se najboljem. Sam da ovulacija bude kroz ovaj tjedan i dobri smo. Inace sam nadrapala jer ce to kroz godinu dana biti sve nesto uglavnom jedan vikend mjesecno, i tek onsa ce biti problem hvatati ovulaciju. Djaba mi trakica kad nema bika 😅

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

▪Marty
    01. Veljača 2021. 19:03

LazyO

▪Marty

https://ibb.co/TqGX8B5
    i kod mene lh trakice jos spavaju 😉
    tloza imaju nam jos vremena tamniti, rano smo pocele s testiranjem ✌

E sad kad nas 3 krenemo svakodnevno sa usporedbom trakica 🤣🤣 Bas mi je to fora.
    .
    A moj muz izgleda ide na mjesec dana u inozemstvo od slj.tjedna tak da stvaaaarno cemo se potruditi posteno pokriti ovaj ciklus i nadati se najboljem. Sam da ovulacija bude kroz ovaj tjedan i dobri smo. Inace sam nadrapala jer ce to kroz godinu dana biti sve nesto uglavnom jedan vikend mjesecno, i tek onsa ce biti problem hvatati ovulaciju. Djaba mi trakica kad nema bika 😅

e daa, i meni super kaj se pratimo 😁 sad ce pik x3 isti dan 😂🙆 gdje je tvoja lh od danas? 
    ovo s bikom 😂😂 kraljice! 👑👑 
    drziiiim 🤞🤞 da pik i ovulacija budu do kraja tjedna i za 2 tjedna slavimoo! 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    01. Veljača 2021. 19:09

Ginny

T. Loza ovaj ciklus mr zezaju al evo ti prosli za primjerhttps://ibb.co/mhPkD8k

ohoo ovo je bio rani pik! zato bolje poceti s lh svakako od 9. dc 👌 nikad se ne zna.. 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

watson009
    01. Veljača 2021. 19:17

Buhtlice procitala sam tvoje nedace, grlim te ❤ nista nije nemoguce...samo hrabro naprijed u pobjedu 🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Lyra
    01. Veljača 2021. 19:24

Sanjarka88 🐰

Lyra u kojoj si ti fazi?

U onoj beskonacnoj kad cekam O haha. Jos nekih 12 dana 🙈 do tad samo citam i cekam 😅

👦 11/2017 👶 9/2020

Ginny
    01. Veljača 2021. 19:34

▪Marty

Ginny

T. Loza ovaj ciklus mr zezaju al evo ti prosli za primjerhttps://ibb.co/mhPkD8k

ohoo ovo je bio rani pik! zato bolje poceti s lh svakako od 9. dc 👌 nikad se ne zna..

Ma to je anomalija nekakva, nije mi nikad tako rano bila ovulacija, ciklus trajao 24 dana 😏 iskreno, draze mi je da je kasnije,  13-14dc, da se sve stigne pripremit kako triba, zadebljat, narast, znas vec 😂 inace mi je 12-14 dc, zadnjih 5-6 ciklusa je bila na 12dc 😏 prije kiretaze mi je ovulacija bila na 15-16dc.sve se nesto pobrkalo, idem prema menopauzi lagano 😂😂😂😂😂 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.