Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    01. Veljača 2021. 11:29

LazyO

▪Marty

lazyO ista situacija s trakicama kod mene.. nadam se da će nam od danas tamniti
    Marty Mi se baš lijepo pratimo pa se nadam da ćemo tamo negdje 16.-17.2. skupa ispiškiti taj plus 😂

daa, i ja se nadam... bilo bi vrijeme i za nas plusic konacno 🍀🤞

Tommy cijeli forum je napet zbog tebe i tvog plusića
    Garava dobri simptomi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 11:35

Garava 123

Sanjarka88 🐰

Garava 123

Jutro zenice 🥰
    Tommy zeno izludit ces nas 🥰😂😂😂
    Imam par simptomcica za prijavit 😂
    - malkice bolne grudi al osjetila sam za par puta probadanje u njima
    - donji dio leđa me ubija sinoc sam se vrtila ko na raznju kako su me bolila
    - i nesanica sto kod mene onace nije problem
    - i jos uvik osjećaj težine u donjem dijelu trbuha
    Pa sad vidi cemo😂

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Neka nam cetvrtak donese srecu svima nama koje piskimo🍀🤞🥰

🍀🍀🍀🍀🍀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ginny
    01. Veljača 2021. 12:03

Lollypop drzim fige da se cim prije primi🤞
    Sweetdream nek provjeri u dr za svaki slucaj, moj je imao jednom dvaput, pukla zilica. Nije bilo smeđe nego bas krvavo 🤷‍♀️ isao je dr naravno. Moze bit i kakva upala ili nesto. 
    LazyO moje su od potamnile od nista do najjace u roku od dana.
    I danas su jake, stovise, na zelenoj je ovo pik 🤔 nemam bas iskustva sa zelenima, trosim ih jer sam dobila par komada 😂😂 cekat cu da ff oznaci ovulaciju (iako je fulao prosli misec 😂😂)
    https://ibb.co/1ZXvy9X

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 12:15

Ginny

Lollypop drzim fige da se cim prije primi🤞
    Sweetdream nek provjeri u dr za svaki slucaj, moj je imao jednom dvaput, pukla zilica. Nije bilo smeđe nego bas krvavo 🤷‍♀️ isao je dr naravno. Moze bit i kakva upala ili nesto.
    LazyO moje su od potamnile od nista do najjace u roku od dana.
    I danas su jake, stovise, na zelenoj je ovo pik 🤔 nemam bas iskustva sa zelenima, trosim ih jer sam dobila par komada 😂😂 cekat cu da ff oznaci ovulaciju (iako je fulao prosli misec 😂😂)
    https://ibb.co/1ZXvy9X

Bogme pravi pik na zelenima jos haha 
    Ma vjerovatno ti je o danas ili sutra 
    Vidit ces po tempici 

Ginny
    01. Veljača 2021. 12:20

Vidit cemo 🤷‍♀️ moze i sutra sta se mene tice 😂

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Loza 💙😇
    01. Veljača 2021. 12:50

Sweetdream nemam iskustva s time (tj moj muž) ali bi svakako preporučila odlazak doktoru, da od nečeg bezopasnog ne bi postalo ozbiljno...
    Garava 🤞🤞
    muž javlja da su mi stigle trakice, soooou danas počinje ceremonija piškenja 💦 🥳🥳🥳

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 12:51

t.loza 🔜🤰

Sweetdream nemam iskustva s time (tj moj muž) ali bi svakako preporučila odlazak doktoru, da od nečeg bezopasnog ne bi postalo ozbiljno…
    Garava 🤞🤞
    muž javlja da su mi stigle trakice, soooou danas počinje ceremonija piškenja 💦 🥳🥳🥳

🥳🥳🥳🥳

IvaPM
    01. Veljača 2021. 13:19

Pozdrav cure, ja sam ona koja samo čita xD
    ali ovaj put trebam vaš savjet. Koristim App Flo i mjerim bazalnu, na 30 danu ciklusa sam, sutra sam trebala dobiti, ali kada sam prije koji dan unjela temperaturu u Flo, napisali su mi next cycle will likely start with a delay i premjestili očekivani dan menstracije za 8 dana.
    Nije mi se to još nikad dogodilo. Temperaturu sam krenula mjeriti tek na sredini ciklusa tako da ne znam kad mi je bila ovulacija.
    Mogu li testirati na dan kada mi je trebala stići (sutra) ili na novi datum očekivane menstruacije?

👩- 28
    👨- 30
    👫- od 2013.g
    💍 2019.g

Loza 💙😇
    01. Veljača 2021. 13:32

IvaPM

ali ovaj put trebam vaš savjet. Koristim App Flo i mjerim bazalnu, na 30 danu ciklusa sam, sutra sam trebala dobiti, ali kada sam prije koji dan unjela temperaturu u Flo, napisali su minext cycle will likely start with a delay i premjestili očekivani dan menstracije za 8 dana.
    Nije mi se to još nikad dogodilo. Temperaturu sam krenula mjeriti tek na sredini ciklusa tako da ne znam kad mi je bila ovulacija.
    Mogu li testirati na dan kada mi je trebala stići (sutra) ili na novi datum očekivane menstruacije?

vjerujem da ti je app sama prema bazalnoj odredila da ti je ovulacija nastupila kasnije nego inače 🤷‍♀️ a piškit možeš uvijek za svaki slučaj 😁 možda da sačekaš 2 dana... 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Sanjarka88
    01. Veljača 2021. 13:32

IvaPM

ali ovaj put trebam vaš savjet. Koristim App Flo i mjerim bazalnu, na 30 danu ciklusa sam, sutra sam trebala dobiti, ali kada sam prije koji dan unjela temperaturu u Flo, napisali su minext cycle will likely start with a delay i premjestili očekivani dan menstracije za 8 dana.

Pozdrav, nadam se da ces nastavit pisat a ne samo citat 😊
    Imas nekakav graf da nam pokazes?
    Tesko ce iti jedna app procijenit dobro kad ti je o
    Na racun tempica koje mjeris tek od sredine ciklusa 
    Tako da mozes slobodno piskit na dan na koji ti ocekujes mengu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.