Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    22. Siječanj 2021. 12:33

Lisa, koji je to vitamin D 2000 u spreju? To se u ljekarni može nabaviti ili?

Lucija 16.12.2021.💗

ZARAUS
    22. Siječanj 2021. 12:56

Lisa čestitam!

Jesi na kraju slikala kineza od onog dana :D
    Da imamo za referencu da ne naganjamo sjene hhahah

ZARAUS
    22. Siječanj 2021. 12:58

Sanjarka88 🐰

Zaraus klik na neciji ticker i sljedi upute na kraju kopirat za Forum bbcode u potpis ovdje
    Lh ti je super 👍🏻🤞🏻

Hvala probam...

LH super ali ne za 8 DPO :D

Lisa27 👶🧸🎀
    22. Siječanj 2021. 13:19

freya_444

Lisa, koji je to vitamin D 2000 u spreju? To se u ljekarni može nabaviti ili?

Ja bila kupila u bio&bio proizvođač kernnel premium i pise na njemu iz biljnog ekstrakta 100% vegan 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    22. Siječanj 2021. 13:21

ZARAUS

Lisa čestitam!

Jesi na kraju slikala kineza od onog dana :D
    Da imamo za referencu da ne naganjamo sjene hhahah

Svih sam iz zaljepila u jednu biljeznicu u kojoj sam pratila lh i hcg tako da kad bude trebalo nekome ćemo provjeravat stavim sliku za koji dan samo da je još malo popunim 😁

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

freya_444
    22. Siječanj 2021. 13:27

Lisa27, super hvala ti 
    Evo mislim da sam uhvatila svoj pik, na zelenoj trakici : https://ibb.co/bFyXPNc
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💪💪💪

Lucija 16.12.2021.💗

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 13:27

Dannna

Sanjarka88 🐰

Dannna

Pozdrav svim curama. Nova sam na forumu pa bih zamolila neku od vas koja zna više od mene da da neko mišljenje… Naime 05.01. sam bila kod doktora na UZ i on je rekao da u naredna tri dana imam ovulaciju i da te dane imam odnos. Trebala sam dobiti 18.01. ali nisam. Kućni test pokazuje jako bledu drugu liniju a beta iz krvi na 15-16 dan od ovulacije je 157. Šta mislite da li je tu sve ok? Ne mogu dočekati ponedeljak da idem kod doktora.

Moze slika testa?
    Ne znam jel dr rekao koliki je folikul na tom uzv?
    Razlika je velika sta se bete tice dal si ovulirala 6.1npr ili 9.1
    No svakako 157 za 15dana posli o je super skolska beta 👍🏻
    Sretno ❤️

Pa nije rekao koliki je folikul. Na moje pitanje "dakle imamo ovulaciju" on je rekao imaceno je sigurno u naredna tri dana, sad samo moraš imati odnose. Ali kućni test je tako blijed, mada mrzim ovaj test ba tračice (muž ga je kupio). Na fotki izgleda još blijeđi nego uživo, zbog bljestavila.

Ajde uplodaj ovdje  sliku

Pa stavi link 

https://imgbb.com/

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 13:28

freya_444

Lisa27, super hvala ti
    Evo mislim da sam uhvatila svoj pik, na zelenoj trakici :https://ibb.co/bFyXPNc
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💪💪💪

Dašta si 🥳🥳🥳🥳🥳 sretnoooo 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tommyfame
    22. Siječanj 2021. 13:33

freya_444

Lisa27, super hvala ti
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💪💪💪

ooo sestrice slatka <3 bome jesi :) jujujujuuuu 
    moj pik vrištiii i baš sam gledala taj vrišteći sam zadnji put imala kad sam ostala T <3 nadajmo se istom scenariju hahah

jel te pikaju jajnici? ili muž?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

freya_444
    22. Siječanj 2021. 13:37

Tommyfame 🔜🤰

freya_444

Lisa27, super hvala ti
    🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳💪💪💪

ooo sestrice slatka &lt;3 bome jesi :) jujujujuuuu
    moj pik vrištiii i baš sam gledala taj vrišteći sam zadnji put imala kad sam ostala T &lt;3 nadajmo se istom scenariju hahah

jel te pikaju jajnici? ili muž?

💃💃💃💃💃 wohoooooooo vrišteći pik  držim fige da se uhvati draga moja 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    pika me desni jajnik, hvata me neka glavobolja, napaljena sam i jedva čekam kraj posla da skočim na muža da nam zasja ☀️ unatoč ovom kišnom, bezveznom danu hahahah

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.