Hvala cure 🥰🥰🥰🥰
Nego tko je nama ostao za piškenje u nedjelju?
✋
Ako ne dođe sutra.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Lisaaaa cestitaaamm...da sve bude ureduuu i uzivaaaj 💋💗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Lisa ❤️❤️❤️ nek bude skolska i najdosadnija 🤞
Sanjarka juzina, home office, dvoje "male" dice, muz kojeg nikad nema, you name it 😂😂🙈 takav neki da. Skuhala kavu da vas upratim pa se moram igrat 😂 cekam da odu lec da otvorim pivo i knjigu, takav neki dan. Meni je 4dc a skroz slabo mi ide, tako mi je i inace bilo osim zadnja dva ili mozda tri ciklusa kad mi je lutealna bila punih 14 dana (dobila u ponoc sa 14dpo na 15) i tad su bili potopi i ugrusci 🙈 mislila sam nagovorit mm na sex veceras al vidim da je krepan pa cu mu se smilovat danas 😂😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Cure samo da vam javim da je digitalac pozitivan 😍https://ibb.co/3hygkZh
Reakcija od M je bila pa znao sam ja to hahaha
Lisa27 čestitam ti od srca ❤️ Želim ti mirnu i urednu trudnoću i da uživaš u svakom trenutku 🤗 Ali svejedno možeš piškiti jedan za ekipu sutra 😆
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Bok curke,dosla sam se u guzvi samo pohvaliti ako smijem? 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳🤩
Hope 🤩🤞 akcija ❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Bok curke,dosla sam se u guzvi samo pohvaliti ako smijem? 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🥳🥳🥳🥳🤩
Znaš šta slijedi 😉😆
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Tommy, Hope i Freya…oku jako lijepi pikici, neka se primi ovaj ciklus,imate cure cijeeeli vikend za napraviti bebu 🙏😇
Andela zao mi je zbog vjestice, mislim da ce vama inseminacija biti dovoljna i uspjesna od prve ❤ ali imas jos jednu sansu prirodno ostati t u ne gubi nadu 😘
Mia drago mi je zbog odlicnih vijesti , goo girl 😊
Anabela ❤
Sanjarko kod tebe lovljenje ovulacije ? Sretno draga, neka ovaj ciklus bude dobitan 🙌
Preletim sve sto se dogada, nadam se da nisam nista veliko propustila...
Malo sam se povukla u sebe jer moram psihicki ojacati za sve sto nas ceka...hladna glava i vatreno srce 🙏❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav žen, evo luda sam više. Pa idem pokusati kod vas smiriti glavu
Naime evo već polako 4 godina otkako pokusavam ostati u drugom stanju. I napokon mi doktorica u utorak prepisala klomifen za slijedeći ciklus. Rekla mi je da pijem od 5dc do 9dc te 12dc da dodem na ultrazvuk da vidi kako mi jajnici reagiraju. E saaaad, danas mi je najplodniji dan i naravno mi smo imali odnos. Na trenutak sam zaboravila i na klomifen idući mj, na neplodnost na sve. I sta sada, ne znam dal se smiju uopće odnosi imati prije njega, dali će to doktorica reći. Mislim daj Bože da je samo sad se primilo. Sva sam se zbunila, nikad se trudnijom nisam osjećala 😂😂😂😂😂😂😂 nego ovih 2h što si u glavi slažem sve
Naravno da smiješ imati odnose bez obzira na Klomifen. 😊
Daj Bože da si trudna❤
Ja sam sretna zbog svih vas kad vidim plusiće 😊
Hvala na odgovoru 🤗 ako ne ovako, svakako čekam 5.02 mjesečnicu. Pa onda s klomifenom od 9.02-13.02 pa ćemo vidjeti 16.02 sta će reći na ultrazvuku... kada da se bacimo u akciju! Jer ne znam ni sama, sve mi je ovo oko klomifena novo. Pa sam pogubljena, ali ne želim negativno ni da uzmem u obzir. Ove godine sam si dala cilj da ostanem trudna bez padanja i depresivnih misli ♥️🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji