Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 16:32

Dannna

Sanjarka88 🐰

Dannna

Sanjarka88 🐰

Dannna

Sanjarka88 🐰

Dannna

Pozdrav svim curama. Nova sam na forumu pa bih zamolila neku od vas koja zna više od mene da da neko mišljenje… Naime 05.01. sam bila kod doktora na UZ i on je rekao da u naredna tri dana imam ovulaciju i da te dane imam odnos. Trebala sam dobiti 18.01. ali nisam. Kućni test pokazuje jako bledu drugu liniju a beta iz krvi na 15-16 dan od ovulacije je 157. Šta mislite da li je tu sve ok? Ne mogu dočekati ponedeljak da idem kod doktora.

Moze slika testa?
    Ne znam jel dr rekao koliki je folikul na tom uzv?
    Razlika je velika sta se bete tice dal si ovulirala 6.1npr ili 9.1
    No svakako 157 za 15dana posli o je super skolska beta 👍🏻
    Sretno ❤️

Pa nije rekao koliki je folikul. Na moje pitanje "dakle imamo ovulaciju" on je rekao imaceno je sigurno u naredna tri dana, sad samo moraš imati odnose. Ali kućni test je tako blijed, mada mrzim ovaj test ba tračice (muž ga je kupio). Na fotki izgleda još blijeđi nego uživo, zbog bljestavila.

Ajde uplodaj ovdje sliku

Pa stavi link

https://imgbb.com/

https://ibb.co/WW6rWMc evo gaaa nadam se da ćeš vidjeti, recimo da je uživo jednu nijansu tamnija 🤔🤔🤔

Ma gle
    S obzirom da ne znas kad je točno bila ovulacija ne stresiraj se
    Prosjek bete na 16dpo je 96 tako da je tvoja super
    Nebi se uopce brinula
    Ako se nas brines izvadi jos jednu betu da vidis dal se uredno dupla
    Bude sve super ❤️

Sutra ujutro idem odmah da ponovim betu a kupila sam upravo i kućni test, onaj na pločicu, ne na trakicu. 😁 U zadnja tri mjeseca pokušavam dobiti dvije crtice po prvi put u životu.
    Hvala puno na savjetima ❤️❤️❤️

Cekamo slikicu 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 16:33

ZARAUS

ZARAUS

Kinezi i dalje pokazuju place holdere, već sam ostavila ocjenu selleru, idem viditi je l se može promjeniti, nisamd o sad imala takve :(

Cure, je l se vama prikazuje ova slika?

Vidim da
    Al ne znam sta reci 
    Vidit ces sve kroz dan dva 🤞🏻

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 16:33

Kod mene jos nista 

https://ibb.co/tZQQzJg [ibb.co]

Lucy92
    22. Siječanj 2021. 16:44

Pozdrav žen, evo luda sam više. Pa idem pokusati kod vas smiriti glavu
    Naime evo već polako 4 godina otkako pokusavam ostati u drugom stanju. I napokon mi doktorica u utorak prepisala klomifen za slijedeći ciklus. Rekla mi je da pijem od 5dc do 9dc te 12dc da dodem na ultrazvuk da vidi kako mi jajnici reagiraju. E saaaad, danas mi je najplodniji dan i naravno mi smo imali odnos. Na trenutak sam zaboravila i na klomifen idući mj, na neplodnost na sve. I sta sada, ne znam dal se smiju uopće odnosi imati prije njega, dali će to doktorica reći. Mislim daj Bože da je samo sad se primilo. Sva sam se zbunila, nikad se trudnijom nisam osjećala 😂😂😂😂😂😂😂 nego ovih 2h što si u glavi slažem sve

anabelaaaa
    22. Siječanj 2021. 16:50

Sanjarka88 🐰

Kod mene jos nista

https://ibb.co/tZQQzJg[ibb.co]

Jojj kad ti sa ovim trakicama svojim kazes kod mene nista jos 😂a ona sljosti..Nerviraju me te trakice 😂

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 16:54

anabelaaaa

Sanjarka88 🐰

Kod mene jos nista

https://ibb.co/tZQQzJg[ibb.co]

Jojj kad ti sa ovim trakicama svojim kazes kod mene nista jos 😂a ona sljosti..Nerviraju me te trakice 😂

I mene 😂😂😂😂😂
    Al ovo je za njih nista Hhahaha 

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 16:54

Lucy92

Naime evo već polako 4 godina otkako pokusavam ostati u drugom stanju. I napokon mi doktorica u utorak prepisala klomifen za slijedeći ciklus. Rekla mi je da pijem od 5dc do 9dc te 12dc da dodem na ultrazvuk da vidi kako mi jajnici reagiraju. E saaaad, danas mi je najplodniji dan i naravno mi smo imali odnos. Na trenutak sam zaboravila i na klomifen idući mj, na neplodnost na sve. I sta sada, ne znam dal se smiju uopće odnosi imati prije njega, dali će to doktorica reći. Mislim daj Bože da je samo sad se primilo. Sva sam se zbunila, nikad se trudnijom nisam osjećala 😂😂😂😂😂😂😂 nego ovih 2h što si u glavi slažem sve

Dobro dosla
    Nemam iskustva s klomifenom no cvrsto drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se ovaj put primilo ❤️

Lucy92
    22. Siječanj 2021. 17:37

Sanjarka88 🐰

Lucy92

Dobro dosla
    Nemam iskustva s klomifenom no cvrsto drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da se ovaj put primilo ❤️

Joj, i ja... Tako je slično i sa 1 bilo 😂😅 
    Odustali od svega nakon 4 godine, i kroz 20 dana sasvim slučajno saznam da sam trudna. Trebala ići na operaciju i hop gospođo trudni ste

Inna_92
    22. Siječanj 2021. 17:40

Lucy92

Naravno da smiješ imati odnose bez obzira na Klomifen. 😊

Daj Bože da si trudna❤
    Ja sam sretna zbog svih vas kad vidim plusiće 😊

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• tratincica2309
    22. Siječanj 2021. 17:46

Pozdrav cure,

Nova sam ovdje al vas redovno citam 😉
    Pokusavam ostat trudna vec neko vrijeme, a zadnja 3mj pratim ovulaciju Lh testom clearblue. Ovaj mjesec sam ili prekasno pocela ili nesto pobrkala uglavnom smajlica nije bilo 😒 imam probadanje u lijevom jajniku vec 10ak dana, dali da se nadam? Ocekivana mjesecnica 29.01.
    🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.