Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    22. Siječanj 2021. 11:25

Mia333

Jutro cure, zao mi je zbog svih M, - i BK! Grlim vas puno i saljem brdo snage! ❤
    Curama koje su ugledale plusic zelim urednu i skolsku trudnocu i da uzivaju u svakom danu i trenutku! 🥰
    Mi smo jucer dobili potvrdu od zdravstva 🥳
    Jos nam je potrebna potvrda iz Centra za obitelj i socijalno i to je to, mozemo bez problema krenuti. U ponedjeljak imam termin kod ginekologa za rutinski pregled i papu, a 1.2. imam u klinici prvi termin kako bih dobila detaljne informacije i upute za zahvat i recepte za lijekove. Osjecam se dobro jer smo krenuli dalje i ne stojimo vise na mjestu. Zelim vam svima lijep i ugodan petak! 😊

odlično, super! baš mi je drago, puno srećee ti želim

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 11:26

mimi33

Hej drage cure, da li je normalno poslje biokemijske da izlaze kao ugrusci neki i komadici.. malo me to zabrinulo ujutro kad sam primjetila na ulosku stv odvratno..

Normalno je 
    Drzi se 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

freya_444
    22. Siječanj 2021. 11:28

Lisa, jako mi je drago zbog tebe, čestitam ti od srca, javi kako je muž reagirao  prekrasno, krenuli su nam plusići, puni se lagano tema jesenskih bebica  Pozdravi mi dragu Traveller, pratim ju i vidim da sve ide kako treba 
    Tommyfame, mačko, koja pikčinaaaa hahahah samo naprijed, tamo skoči na muža i ne skidaj se s njega 
    Mia333, sretno sa svime! <3
    Sanjarka, jesi počela piškitiiii na lh trakice? 

Lucija 16.12.2021.💗

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 11:29

Dannna

Pozdrav svim curama. Nova sam na forumu pa bih zamolila neku od vas koja zna više od mene da da neko mišljenje… Naime 05.01. sam bila kod doktora na UZ i on je rekao da u naredna tri dana imam ovulaciju i da te dane imam odnos. Trebala sam dobiti 18.01. ali nisam. Kućni test pokazuje jako bledu drugu liniju a beta iz krvi na 15-16 dan od ovulacije je 157. Šta mislite da li je tu sve ok? Ne mogu dočekati ponedeljak da idem kod doktora.

Moze slika testa?
    Ne znam jel dr rekao koliki je folikul na tom uzv?
    Razlika je velika sta se bete tice dal si ovulirala 6.1npr ili 9.1
    No svakako 157 za 15dana posli o je super skolska beta 👍🏻
    Sretno ❤️

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 11:31

Tommyfame 🔜🤰

Iiii taaaakhttps://ibb.co/WBC8j7d , a sta cete vi raditi danas? 🤣🤣

Go girl go 😁😁😁😁❤️

Tommyfame
    22. Siječanj 2021. 11:31

anabelaaaa

Tommyfame 🔜🤰

Iiii taaaakhttps://ibb.co/WBC8j7d , a sta cete vi raditi danas? 🤣🤣

😂 Gdje je m ,zna li sta ga ceka?😁

Jeje,obavjestila sam ga jos sinoc hahah cekamo da nam krene smjena pa da se prebacimo u krevet hahah

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 11:32

Wannabe

Bok cure, nova sam ovdje. Uglavnom radi se o tome da vec par mjeseci pokusavamo dobit bebu i neuspjesno je svaki put. Zanimaju me vasi savjeti kako to sto prije ostvarit. Neke tajne, kolko cesto imat odnose, Jel mozda do polozaja, mozda zato sto sam punija ne mogu ostat trudna? Trebam savjete, pricala bih o tome s prijateljicama ali imam samo muske prijatelje pa eto jedina nada ste mi vi. Hvala na odgovorima.

Dobro dosla 🙂
    Za pocetak 
    Da li pratis ovulacije i kako? 

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 11:34

Freya piskim piskim znas me 😅😁
    Jel tebi prosao pik? 

Sanjarka88
    22. Siječanj 2021. 11:35

Stormy ⚡

Sanjarka88 🐰

Stormy ⚡

Draga Lisačestitam ti od ❤ zelim ti urednu i dosadnu školaku trudnocu. Nek te paze i maze 🥰 Javi reakciju od dragog 😉
    Stormy sta ima kod tebe? 🤗

Draga Sanjarka, ma nista posebno. Evo u iscekivanju sam. Nemam nikakvih simptoma, cak ni onih umisljenih kao svaki prosli ciklus (dosadno je 😂)
    Veselim se vasim piskenjima 😊 evo jos malo ti kreces u akciju. Vidim Tommyfame vec danas 🤞🍀

Znas da je puno cura  simptom da simptoma nema
    Pa ti drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najjace da spadas u tu kategoriju ❤️

freya_444
    22. Siječanj 2021. 11:39

Sanjarka88 🐰

Freya piskim piskim znas me 😅😁
    Jel tebi prosao pik?

haha ma znala sam da piškiš hehe ovo pitanje je bilo čisto tako haha 
    Evo čekam još malo da idem piškiti danas još nisam, popila dvije kave ujutro i zaboravila da moram ić piškit, i sad čekam malo da vidim što će reć trakica, pa uslikam 

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.