Tko planira i radi na bebi - peti nastavak 👶🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    22. Siječanj 2021. 10:02

To Lisa nek ti je dosadna i prekrasna ❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Monstera
    22. Siječanj 2021. 10:04

Lisa27 čestitam ti od srca, Sanjarka te već dodala na listu ❤️ Uživaj maksimalno u trudnoći i pozdravi nam trudnicu Traveller u jesenskim 🤗
    Dobro kažu cure, digitalni CB je osjetljivosti 25. 

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

watson009
    22. Siječanj 2021. 10:05

Lisa cestitam od ❤ neka bude sve u redu, ode i ti nasim jesenskim bebama 🙏😇

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• stella30
    22. Siječanj 2021. 10:11

Lisa27 👶🧸🎀

Evo moje trakice ljepo tamne 😍 muller je u roku od 5 min slikan sa drugim jutarnjim piškenjem jer kad sam se digla jutros u 5 ga nisam mogla naći, a kinez malo kasnije slikan jer sam bila zaspala.
    https://ibb.co/V2041Sh

https://ibb.co/HzZxprR

Bome se ljepo vidi druga crtica...bas mi je drago..zajedno cemo u jesenske bebe ,ima zajedno da kukamo🥰🥰

▪Marty
    22. Siječanj 2021. 10:23

Monstera, LazyO, Lovely ❤❤
    Nes, meni inače kad dobijem počnu bolovi i odmah procurim i odmah tableta. ovo mi je bila vanredna situacija :) jasno da se ne možemo isključiti i ne misliti na to ako radimo aktivno na t :) sve znam ajde ti po testić ;)
    cure držim vam fige svima vikend-piškilicama! 🙏
    Lisaaaaaaaaa čestitaaaam od srca! ja sam ok, a ti draga uživaaj, budi sretna, i čuvaj nam mjesta u jesenskim ❤❤

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Mia333
    22. Siječanj 2021. 10:24

Jutro cure, zao mi je zbog svih M, - i BK! Grlim vas puno i saljem brdo snage! ❤
    Curama koje su ugledale plusic zelim urednu i skolsku trudnocu i da uzivaju u svakom danu i trenutku! 🥰
    Mi smo jucer dobili potvrdu od zdravstva 🥳
    Jos nam je potrebna potvrda iz Centra za obitelj i socijalno i to je to, mozemo bez problema krenuti. U ponedjeljak imam termin kod ginekologa za rutinski pregled i papu, a 1.2. imam u klinici prvi termin kako bih dobila detaljne informacije i upute za zahvat i recepte za lijekove. Osjecam se dobro jer smo krenuli dalje i ne stojimo vise na mjestu. Zelim vam svima lijep i ugodan petak! 😊

pokusavamo od 11/2018
    oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih

Divna 🎀
    22. Siječanj 2021. 10:24

Cestitam Lisa, zelim ti urednu i skolsku trudnicu, javi nam dobitni recept i reakciju muza. 🤩🤩🥳🥳

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

LazyO
    22. Siječanj 2021. 10:29

Mia333

Jutro cure, zao mi je zbog svih M, - i BK! Grlim vas puno i saljem brdo snage! ❤
    Curama koje su ugledale plusic zelim urednu i skolsku trudnocu i da uzivaju u svakom danu i trenutku! 🥰
    Mi smo jucer dobili potvrdu od zdravstva 🥳
    Jos nam je potrebna potvrda iz Centra za obitelj i socijalno i to je to, mozemo bez problema krenuti. U ponedjeljak imam termin kod ginekologa za rutinski pregled i papu, a 1.2. imam u klinici prvi termin kako bih dobila detaljne informacije i upute za zahvat i recepte za lijekove. Osjecam se dobro jer smo krenuli dalje i ne stojimo vise na mjestu. Zelim vam svima lijep i ugodan petak! 😊

vjetar u leđa i samo pozitiva, ma baš mi je drago! Sve je dobro čim znaš da se zakotrljalo. Svu sreću vam želim 💕🤗

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    22. Siječanj 2021. 10:31

A ja curim k'o da nema sutra. I to od trena kad sam jučer procurila pa evo još uvijek, ne mogu se namijenjati uložaka uz stalne odlaske na wc. A možda zato brže prođe! Još sam očekivala slabiju M zbog tanjeg endometrija, al šipak.

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

anabelaaaa
    22. Siječanj 2021. 10:49

Lisa,cestitam
    Marty,Lovely ❤❤
    Sve koje ste u lutealnoj fazi,drzim figice….
    Kod mene novoga nista,odbrojavam dane do pregleda...U nedjelju zavrsavam a pilulama, onda ocekujem gospodju...
    Andela, ipak cete na inseminaciju, necete vise ici prirodno?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.