To Lisa nek ti je dosadna i prekrasna ❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Lisa27 čestitam ti od srca, Sanjarka te već dodala na listu ❤️ Uživaj maksimalno u trudnoći i pozdravi nam trudnicu Traveller u jesenskim 🤗
Dobro kažu cure, digitalni CB je osjetljivosti 25.
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Lisa cestitam od ❤ neka bude sve u redu, ode i ti nasim jesenskim bebama 🙏😇
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Evo moje trakice ljepo tamne 😍 muller je u roku od 5 min slikan sa drugim jutarnjim piškenjem jer kad sam se digla jutros u 5 ga nisam mogla naći, a kinez malo kasnije slikan jer sam bila zaspala.
https://ibb.co/V2041Sh
https://ibb.co/HzZxprR
Bome se ljepo vidi druga crtica...bas mi je drago..zajedno cemo u jesenske bebe ,ima zajedno da kukamo🥰🥰
Monstera, LazyO, Lovely ❤❤
Nes, meni inače kad dobijem počnu bolovi i odmah procurim i odmah tableta. ovo mi je bila vanredna situacija :) jasno da se ne možemo isključiti i ne misliti na to ako radimo aktivno na t :) sve znam ❤ ajde ti po testić ;)
cure držim vam fige svima vikend-piškilicama! 🙏
Lisaaaaaaaaa čestitaaaam od srca! ja sam ok, a ti draga uživaaj, budi sretna, i čuvaj nam mjesta u jesenskim ❤❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Jutro cure, zao mi je zbog svih M, - i BK! Grlim vas puno i saljem brdo snage! ❤
Curama koje su ugledale plusic zelim urednu i skolsku trudnocu i da uzivaju u svakom danu i trenutku! 🥰
Mi smo jucer dobili potvrdu od zdravstva 🥳
Jos nam je potrebna potvrda iz Centra za obitelj i socijalno i to je to, mozemo bez problema krenuti. U ponedjeljak imam termin kod ginekologa za rutinski pregled i papu, a 1.2. imam u klinici prvi termin kako bih dobila detaljne informacije i upute za zahvat i recepte za lijekove. Osjecam se dobro jer smo krenuli dalje i ne stojimo vise na mjestu. Zelim vam svima lijep i ugodan petak! 😊
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Cestitam Lisa, zelim ti urednu i skolsku trudnicu, javi nam dobitni recept i reakciju muza. 🤩🤩🥳🥳
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Mi smo jucer dobili potvrdu od zdravstva 🥳
Jos nam je potrebna potvrda iz Centra za obitelj i socijalno i to je to, mozemo bez problema krenuti. U ponedjeljak imam termin kod ginekologa za rutinski pregled i papu, a 1.2. imam u klinici prvi termin kako bih dobila detaljne informacije i upute za zahvat i recepte za lijekove. Osjecam se dobro jer smo krenuli dalje i ne stojimo vise na mjestu. Zelim vam svima lijep i ugodan petak! 😊
vjetar u leđa i samo pozitiva, ma baš mi je drago! Sve je dobro čim znaš da se zakotrljalo. Svu sreću vam želim 💕🤗
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
A ja curim k'o da nema sutra. I to od trena kad sam jučer procurila pa evo još uvijek, ne mogu se namijenjati uložaka uz stalne odlaske na wc. A možda zato brže prođe! Još sam očekivala slabiju M zbog tanjeg endometrija, al šipak.
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Lisa,cestitam
Marty,Lovely ❤❤
Sve koje ste u lutealnoj fazi,drzim figice….
Kod mene novoga nista,odbrojavam dane do pregleda...U nedjelju zavrsavam a pilulama, onda ocekujem gospodju...
Andela, ipak cete na inseminaciju, necete vise ici prirodno?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji