Bok cure, nova sam ovdje. Uglavnom radi se o tome da vec par mjeseci pokusavamo dobit bebu i neuspjesno je svaki put. Zanimaju me vasi savjeti kako to sto prije ostvarit. Neke tajne, kolko cesto imat odnose, Jel mozda do polozaja, mozda zato sto sam punija ne mogu ostat trudna? Trebam savjete, pricala bih o tome s prijateljicama ali imam samo muske prijatelje pa eto jedina nada ste mi vi. Hvala na odgovorima.
Dobro dosla 🙂
Za pocetak
Da li pratis ovulacije i kako?
Pa po kalendaru racunam da je od 14 do 16 dana ciklusa. Po temperaturi ne mogu jer je uvijek razlicita i to me zbunjuje
Sanjarka, po temperaturi ne bi rekao da je još bio danas je vjerojatno kao kod Tommyfame, ipak smo usklađene haha
Lucija 16.12.2021.💗
Kinezi i dalje pokazuju place holdere, već sam ostavila ocjenu selleru, idem viditi je l se može promjeniti, nisamd o sad imala takve :(
Hvala vam cure na podrsci i lijepim zeljama ❤
Idem realno-optimisticno u sve to. Nadam se pozitivnom ishodu odmah nakon prvog zahvata, ali isto tako znam da ce nam sanse biti kao zdravom paru u prirodnom ciklusu, tako da i ako ne bude od prvog puta nista, necu klonuti. Racunat cu da nam je to prvi mjesec "normalnog" pokusavanja.
Drzim 🤞 svima i zelim 🌧 plusica!! 😊
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Draga Lisačestitam ti od ❤ zelim ti urednu i dosadnu školaku trudnocu. Nek te paze i maze 🥰 Javi reakciju od dragog 😉Stormy sta ima kod tebe? 🤗
Draga Sanjarka, ma nista posebno. Evo u iscekivanju sam. Nemam nikakvih simptoma, cak ni onih umisljenih kao svaki prosli ciklus (dosadno je 😂)
Veselim se vasim piskenjima 😊 evo jos malo ti kreces u akciju. Vidim Tommyfame vec danas 🤞🍀
Znas da je puno cura simptom da simptoma nema
Pa ti drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najjace da spadas u tu kategoriju ❤️
Hvala ti 😘 i ja tebi zelim desni j. ovaj ciklus ❤
❤️ Nisi mi mogla ljepsu želju pozelit 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bok cure, nova sam ovdje. Uglavnom radi se o tome da vec par mjeseci pokusavamo dobit bebu i neuspjesno je svaki put. Zanimaju me vasi savjeti kako to sto prije ostvarit. Neke tajne, kolko cesto imat odnose, Jel mozda do polozaja, mozda zato sto sam punija ne mogu ostat trudna? Trebam savjete, pricala bih o tome s prijateljicama ali imam samo muske prijatelje pa eto jedina nada ste mi vi. Hvala na odgovorima.
Dobro dosla 🙂
Za pocetak
Da li pratis ovulacije i kako?
Pa po kalendaru racunam da je od 14 do 16 dana ciklusa. Po temperaturi ne mogu jer je uvijek razlicita i to me zbunjuje
Kalendar nije pouzdan
Zasto ne pokusas sa lh trakicama?
I sta te zbunjuje kod temperature?
Kako i kad je mjeris?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo da vam napišem i sve o simptomima i kako je bilo, već sam dosta i pisala svaki dan ali možda nisu sve popratile pa da imate možda nekome pomogne 🙂
O je bila na 15DC, a hopsali smo 9,10,12,13, i 14 DC
Vidi se i to sve na mom grafu za one koje prate FF
Od početka ovog ciklusa sam se baš odlično osjećala i imala sam energije i mislim da je to sve zahvaljujući promjeni prehrane. Počela sam se zdravije hraniti i prehrana je bila bogata proteinima. U ovom ciklusu počela sam piti kapsule q10, 200 mg do ovulacije i vitamin D 2000 onih nekih jedinica dnevno u spreju neki jer sam pročitala da pomaže u jačanju i povećanju broja jajnih stanica.
Omegu 3 i prenatalne sam pila i prije ,a vit c povremeno.
M je pio cink, omegu 3, vit c i tu i tamo bi bu dala q10.
Onda je usljedio jaki pik koji je trajao dva dana i ovulacija.
Do 6dpo nije bilo baš nekih simptoma i onda se pojavio onaj pad temperature.
7DPO neki čudan iscjedak vodenkasti ali smećkasti tako nekako i to je bilo samo na jednom odlasku na wc i od tog dana mi je puno prištića izbilo koji su još prisutni 😀
7,8,9 DPO iscjedak neki opet čudan ali više žućkasti i to nisam inače nikad vidjela u prošlim ciklusima
9DPO opet malo smeđkastog ali isto samo jednom taj dan
8,9,10 DPO blagi grčevi tipa menstrualni slabiji ali dovoljni da se osjete i malo iritantni jer kužiš da se nešto događa ali nisi sigurna haha
Tu su i naravno bolne grudi i glavobolja i sve ostalo ali ništa drukčije nego u pmsu tako da to ne računam.
11DPO danas sve ok nema i dalje nekakvih simptoma, osjetim samo lagano neke procese u maternici 😀
Nadam se da sam sve rekla 🥰
Sretno cure svima i hvala svakoj još jednom na čestitkama ❤❤❤❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sanjarka, po temperaturi ne bi rekao da je još biodanas je vjerojatno kao kodTommyfame, ipak smo usklađene haha
Evo mi ipak sad odradili hahaha mučki sam transparentno ostavila pik na vidljivom mjestu i dolazi napaljeni jarak i veli 'maco ovaj pik moramo sto prije zacementirat' 🤣🤣🤣 bome ga je brzo i zacementirao haha
Cekaaam tvoju trakicuuu 🤗🤗🤗
Ti ko i ja zaboravljas da pisas hahah ja sam neki dan pisala i zaboravila na nju 🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sanjarka, po temperaturi ne bi rekao da je još biodanas je vjerojatno kao kodTommyfame, ipak smo usklađene haha
Evo mi ipak sad odradili hahaha mučki sam transparentno ostavila pik na vidljivom mjestu i dolazi napaljeni jarak i veli 'maco ovaj pik moramo sto prije zacementirat' 🤣🤣🤣 bome ga je brzo i zacementirao haha
Cekaaam tvoju trakicuuu 🤗🤗🤗
Ti ko i ja zaboravljas da pisas hahah ja sam neki dan pisala i zaboravila na nju 🤣🤣
hahaha koja si ti kraljica evooo još malo pa ću piškitiiii, smiješna sam si jer sam na poslu i skrivećki nosim tu trakicu i čašicu za urin do wc-a hahahahah
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji